Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Що за діла, в мене провайдер Київстар і пінг 300-500.. В мене одного так? Вже не перший раз таке.

Потрібно точно знати чи це проблема саме в київстар..відпишіть як сьогодні гралось

в багатьох гравців з україни були лаги але в мене за 20хв приблизно нормалізувалось

Досі такий пінг.. від 300 до 500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Що за діла, в мене провайдер Київстар і пінг 300-500.. В мене одного так? Вже не перший раз таке.

Потрібно точно знати чи це проблема саме в київстар..відпишіть як сьогодні гралось

в багатьох гравців з україни були лаги але в мене за 20хв приблизно нормалізувалось

А провайдер який в тебе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас теж київстар і теж пінг скажений. В укрепі викинуло з бою усю команду, після того і проблема, в декого наладилось, а у нас ні((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кілька днів тому була схожа ситуація, почало лагати, пінг 470 (в мене Київстар), в товариша (совзводного) - 400 (Воля)

я так 4 боя відіграв і в чаті питав про лаги... жалілись на пінг лише ті хто був на території України, провайдери різні

пробував різні сервери....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А провайдер який в тебе?

uarnet

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В КС зара проблеми. У нас половина банкоматів полягала із-за нього, хоч там канал всього 256к по 3g. Пофіксять не скоро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчорашні бої - це повна лажа.

Ніколи такого не було, щоб пінг нормальний а ФПС падав до 10-20...

Вчора із-за таких лагів на ГК вся команда поводила себе як боти..... програли як "школьнікі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли так просять:

iclBi-ijPKE.jpg

то чого б і ні

TT5L2MMzDtE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до 260 ще довго?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки почав , кілька завдань зробив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що фугаси вже модулі не крітують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зовнішні крітують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поняв.

мастер на таракані, неперестає дивувати щей танк. просто тащер.

http://wotreplays.ru/site/5835738#self

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біда з задачою підпалити 2 рази, ніяк не виходить виконати. хтось може допомогти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біда з задачою підпалити 2 рази, ніяк не виходить виконати. хтось може допомогти?

я на ст її виконував тиждень. Потім випадково виїхав на кромвелі, попав в саму с..., тобто знизу, виїха взбоку Т32, і два рази шмальнув (тобто встиг шмальнути))). І два рази він як сірник. причом був фуловий. Сам в шоці.і ЛБЗ виконане. Головне на них не сильно заморочуватися, і вони самі виконуються. А то як спецом робити, то ніфіга не буде. а як випадково то виконаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згідний брав у коріша акк то від миші склались самі позитивні враження, ідеальний танк для танкування (!5 ЛБЗ для тяжів)хайно якісь скідки почнуться теж планую почати качати гілку.

дивись пости ТУТ і ТУТ
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

​виконав ТТ15 на АМХ50В для НТС :)

ПОБЕДА!

AMX 50 B

Монастир

Опыт за бой: 3 896 (x2)

Опыт экипажу: 3 896

Кредиты за бой: 85 909

Доход за бой: 37 851

Достижения: «Костолом», «Дуелянт», «Основний калібр», «Боєць», «Вогонь на знищення», Знак класності «Майстер»

Це завдання для мене було на порядок легше ніж танкування у два рази більше ХП...

post-1796-0-19992600-1436722019_thumb.jp post-1796-0-92812400-1436722043_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

друг подарунок на день народження зробив) во зараза)

post-9327-0-06191000-1436740157_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

​виконав ТТ15 на АМХ50В для НТС :)

ПОБЕДА!

AMX 50 B

Монастир

Опыт за бой: 3 896 (x2)

Опыт экипажу: 3 896

Кредиты за бой: 85 909

Доход за бой: 37 851

Достижения: «Костолом», «Дуелянт», «Основний калібр», «Боєць», «Вогонь на знищення», Знак класності «Майстер»

Це завдання для мене було на порядок легше ніж танкування у два рази більше ХП...

post-1796-0-19992600-1436722019_thumb.jp post-1796-0-92812400-1436722043_thumb.jp

а танкував теж на 50В??? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Володя, так вийшло, що натанкував теж на не дуже танкуючому танку, на Е100 десь 8К натанкував :) .

На АМХ 50 В просто катав взводом, і так получилось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от в 3 рази більше свого хп ніяк не можу натнкувати, нажаль не ма в мене ні мауса ні е100(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось наобновляли.. знищений танк супротивника продовжував світитись на мінікарті, і ми мусили виграти захватом бази... читаю, що це не тільки в мене така штука.

ухахаха - навіть знищений на базі ворожий танк продовжує брати базу :)

Нууу молодцііііі картопляники!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...