Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що за діла, в мене провайдер Київстар і пінг 300-500.. В мене одного так? Вже не перший раз таке.

Потрібно точно знати чи це проблема саме в київстар..відпишіть як сьогодні гралось

в багатьох гравців з україни були лаги але в мене за 20хв приблизно нормалізувалось

Досі такий пінг.. від 300 до 500

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Що за діла, в мене провайдер Київстар і пінг 300-500.. В мене одного так? Вже не перший раз таке.

Потрібно точно знати чи це проблема саме в київстар..відпишіть як сьогодні гралось

в багатьох гравців з україни були лаги але в мене за 20хв приблизно нормалізувалось

А провайдер який в тебе?

Опубліковано

В нас теж київстар і теж пінг скажений. В укрепі викинуло з бою усю команду, після того і проблема, в декого наладилось, а у нас ні((

Опубліковано

кілька днів тому була схожа ситуація, почало лагати, пінг 470 (в мене Київстар), в товариша (совзводного) - 400 (Воля)

я так 4 боя відіграв і в чаті питав про лаги... жалілись на пінг лише ті хто був на території України, провайдери різні

пробував різні сервери....

Опубліковано

А провайдер який в тебе?

uarnet

Опубліковано

Вчорашні бої - це повна лажа.

Ніколи такого не було, щоб пінг нормальний а ФПС падав до 10-20...

Вчора із-за таких лагів на ГК вся команда поводила себе як боти..... програли як "школьнікі"

Опубліковано

біда з задачою підпалити 2 рази, ніяк не виходить виконати. хтось може допомогти?

я на ст її виконував тиждень. Потім випадково виїхав на кромвелі, попав в саму с..., тобто знизу, виїха взбоку Т32, і два рази шмальнув (тобто встиг шмальнути))). І два рази він як сірник. причом був фуловий. Сам в шоці.і ЛБЗ виконане. Головне на них не сильно заморочуватися, і вони самі виконуються. А то як спецом робити, то ніфіга не буде. а як випадково то виконаються.

Опубліковано
згідний брав у коріша акк то від миші склались самі позитивні враження, ідеальний танк для танкування (!5 ЛБЗ для тяжів)хайно якісь скідки почнуться теж планую почати качати гілку.

біда з задачою підпалити 2 рази, ніяк не виходить виконати. хтось може допомогти?

дивись пости ТУТ і ТУТ
Опубліковано

​виконав ТТ15 на АМХ50В для НТС :)

ПОБЕДА!

AMX 50 B

Монастир

Опыт за бой: 3 896 (x2)

Опыт экипажу: 3 896

Кредиты за бой: 85 909

Доход за бой: 37 851

Достижения: «Костолом», «Дуелянт», «Основний калібр», «Боєць», «Вогонь на знищення», Знак класності «Майстер»

Це завдання для мене було на порядок легше ніж танкування у два рази більше ХП...

post-1796-0-19992600-1436722019_thumb.jp post-1796-0-92812400-1436722043_thumb.jp

Опубліковано

​виконав ТТ15 на АМХ50В для НТС :)

ПОБЕДА!

AMX 50 B

Монастир

Опыт за бой: 3 896 (x2)

Опыт экипажу: 3 896

Кредиты за бой: 85 909

Доход за бой: 37 851

Достижения: «Костолом», «Дуелянт», «Основний калібр», «Боєць», «Вогонь на знищення», Знак класності «Майстер»

Це завдання для мене було на порядок легше ніж танкування у два рази більше ХП...

post-1796-0-19992600-1436722019_thumb.jp post-1796-0-92812400-1436722043_thumb.jp

а танкував теж на 50В??? :_07:

Опубліковано

Володя, так вийшло, що натанкував теж на не дуже танкуючому танку, на Е100 десь 8К натанкував :) .

На АМХ 50 В просто катав взводом, і так получилось :)

Опубліковано

Щось наобновляли.. знищений танк супротивника продовжував світитись на мінікарті, і ми мусили виграти захватом бази... читаю, що це не тільки в мене така штука.

ухахаха - навіть знищений на базі ворожий танк продовжує брати базу :)

Нууу молодцііііі картопляники!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...