Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

да вона імба, я неможу дочекатись 263)

да-да! імба! в мене на СУ-100М1 рекорд досвіду на акк...

зі всієї гілки лише СУ-122-54 не вписується в гілку, хоча і вона - прикольна пт

Коли там ася буде шарити??

взагалі-то постійно шарить. двічі в місяць міняється гілка. раз в місяць крутять барабан...

http://volknn.ru/asya/ - отут все є

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пробував заміни розвід пантери. Краще була б пантера. ТЕ чудо 180 мм ніфіга не їде не світить косе. 8 сек кд. На рівні чафіка\ELC AMX, і то я готовий сперечатися, що вони краще світять.

Я дико не розумію напряму розробників, які хочуть зробили лт-ст... Лттб хоч хід має, броню яку не яку проти свілячків... а сєє чудо... ой мамо...

Опубліковано

Нарешті курва, не дарма я його сьогодні викупив.. (вже місяці два я страдав)

JjArkzyOEH0.jpg

і ще пара майстів на борщику, майже за просто так))

L1BZ7OjNmG4.jpg

Vv2QRNEcdM4.jpg

Опубліковано

рекомендую чіріка на ЛБЗ по підпалу щойно в бою повторив досягнення вже підпалив два танка на левел вище.

Реплей

cnvrPWdZiuo.jpg

Опубліковано

рекомендую чіріка на ЛБЗ по підпалу щойно в бою повторив досягнення вже підпалив два танка на левел вище.

Реплей

дякую, мене це чекає найближчим часом...

П.С. помилочку допустив в назві реплею ;)

Опубліковано

Підпал робиться легко , береш барабан і лупиш в двигун , якщо загорівся раз , велика вірогідність , що загориться повторно

Опубліковано

Підпал робиться легко , береш барабан і лупиш в двигун , якщо загорівся раз , велика вірогідність , що загориться повторно

я так на кромвелі пробував пройти. там майже те ж що вічний барабан))) але частенько вони просто догорали...

Опубліковано

не знаю не знаю.. два місяц мучився, раз не проблема, майже через бій, а от два хоть ти трісни. не канало.

Доречі Майстер клас по танкуванню на вз-111(фартовий бой)

Реплей

LucCbXnw6Q0.jpg

Опубліковано

елітний твінк))

є декілька таких, ось тільки мил а тим більше паролів не пам'ятаю...

Опубліковано

Ех і я був зареєстрований перщий раз в 2011... Дойшов аж до 2 левака і захотілось мені бистріше прокачатися))). Чітів тоді було куча. Забанили і по всьому.канечно відразу іншого зареєстрував. Цікаво чи вже той аккаунт розбанили чи ні.. Пароля не пам'ятаю навіть.

Опубліковано

7AQqY.th.jpg fNP4J.th.jpg Z9WK5.th.jpg

динамічний майстер получився... влетів між ворогів і давай між ними крутитись

http://wotreplays.ru...ord-mr_dm-t-62a

але що робиться з рандомом? з 10 боїв 1 перемога, оця на 62ці... вн8 2500 а вінрейт 10%

Опубліковано

http://wotreplays.ru/site/5720880#murovanka-enterprise-jagdpanzer_e_100

ПТ-15 на Т-55 з відзнакою

Залишилося зробити ЛТ-15 або переробити ТТ-15 з відзнакою . Коротше , треба 1 листок =)

Опубліковано

-Планировалось ли введение на Т49 управляемых снарядов по типу ПТУР "Шилейла" на М551 "Шеридан"?

-Исторически там и была установка орудия с Шилейлой. Другое дело, что механика игры не позволяет использовать их как противотанковые ракеты, посему было принято вполне разумное решение сделать аналог "фугасницы".

-Антон Панков как-то упоминал о второй ветке французских ТТ без барабана, а также о том, что топовым танком планируется АМХ 65t. Ветка готова и она будет полноценной или нет?

-Ничего конкретного сказать не могу. А так вообще инициатором создания этой ветки был я. Посчитав собранный за прошедшие годы материал, выяснилось, что у нас есть полноценная ветка тяжелых танков от 2 до 10 уровня. Причем тяжелые танки там начинаются аж со 2 уровня.

-Будут ли в ветке британских ЛТ такие танки, как FV101 90 "Cockerill" и FV402?

-В принципе, потенциально Скорпион вполне подходит. Какой в итоге будет ветка, решать не историкам, а другим департаментам. Мы лишь предлагаем.

-Третью ветку советских ПТ решили совсем не делать?

-Будет спрос - будет ветка.

-Churchill Avre. Введение этой машины в игру обсуждалось?

-Пока не спрашивали, а так у нас есть разные версии AVRE.

-В китайской ветке ПТ на 7-10 уровнях будут только бумажные проекты или реальные машины?

-Дальше проектов там дело не продвинулось, насколько я знаю.

-По французским сверхтяжелым танкам есть какая-нибудь информация? В этом направлении идет работа?

-Скажем так, ко второй ветке тяжей они отношение имеют :)

-AMX 50 Foch 155. Существовал ли вообще такой проект или это разработка КБ им. Серба? И какова вероятность замены этой машины?

-Насчет бумаги не знаю. Насчет замены - а она кому-то мешает? В конце концов, это игра, а не уголок юного историка.

-АМХ 30B, который присутствует в игре на 10 уровне. У него внешний вид модификации АМХ 30В2 1982 года или это не так?

-Нет, не позднее 70-х. Уже в 80-е был другой обвес.

Опубліковано

Псіханув

це ти???

ти в кормі? 27к голди? круто ))

Толку чужий скрін виставляти? :_04:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...