Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Картошка така картошка...

Скачав тест шоб покатати на Т-62А і об.140 і нарешті визначитись з покупкою, чекав годину поки його поставить, а вони злили базу акків з основи і запілили вхід на тест тільки через соц.сеті. :0166:

Доречі є якась інфа за фв4202? Шо коли і як?

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я взяв вхід через гугл( пошта лєвого акаунта) спитало чи новий гравець?:) жмякнув так і закрутилось понеслось...на сайт увійшло і в гру автоматично...100 лямів голди і срібла то збс, вле відсутність екіпажів то біда

коли брав в мене є акк то нікуя не виходило( з тою самою поштою)

Опубліковано

викупив т-54 для виконання ЛБЗ і майстер в першому ж бою...екіпаж 90% без перків але нагіб є нагіб :)

http://wotreplays.ru...epi-amidu4-t-54

я його вперше купив десь місяць назад, тепер це моя улюблена машина :)

Опубліковано

Картошка така картошка...

Скачав тест шоб покатати на Т-62А і об.140 і нарешті визначитись з покупкою, чекав годину поки його поставить, а вони злили базу акків з основи і запілили вхід на тест тільки через соц.сеті. :0166:

Доречі є якась інфа за фв4202? Шо коли і як?

бери т 62а

Опубліковано

З новою точністю не виходить катати на автоприцілі =)

авно пач. похоронили вони советів. гра стає все "авнішою та авнішою"

Опубліковано

Ну , тоді вони з точністю трохи перегнули ---- ссср став стріляти як німець , тобто бонуса в точності в німців нема .

А так приємно було взяти черч , рам , пз б2 і їхати і розстрілювати все на автоприцілі , попиваючи пивко =)

Опубліковано

з цього патчу я взагалі в шоці... виїхав на е-75 і на тому все кінчилось

точність - дупа... куди снаряд летить - одному Богу відомо...

і ще сюрприз із видимістю - посеред відкритої місцевості на відстані метрів 300 в мене в прицілі пропав Об.704... при тому, що він якраз розвертав корпус до мене, тобто був в русі...

в мене видимість максимально можлива на 75-ці, а в реальності він ніби осліп...

Опубліковано

хз. ну трішки гірше став попадати, але лише трііішки, спецом сьогодні катав Т54, ІС7 та ІС6

Т54 на автоприцілі попадає як і раніше, можливо тепер на відстані 250м важче шапку тапку вицілити...

ІС6 взагалі з вертухи роздає

ІС7 ... самі гляньте http://wotreplays.ru...drom-mr_dm-is-7

мало не забув. Foross, а що значить що у ІС7 немає броні?

Опубліковано

мало не забув. Foross, а що значить що у ІС7 немає броні?

те що після переведення в HD щоки стали пробиватись в рази краще, удар тримаж тільки башня.

Опубліковано

таке враження, ніби разраби зробили відхилення в точності не 6%, а всі 60%...

Вони змінили розподілення снярядів по кругу .

Я тут в кінці бою помазав по шерману і вбив в темноті КТ , якого треба було для ЛБЗ http://wotreplays.ru/site/4613033#skrytaya_derevnya-enterprise-cromwell

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...