Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вг в свому репертуарі - порізали режим як тільки побачили що там можно фіармити... я за 1,5 дня нафармив 2,5 ляма без напряга та переживань за стату :). тепер значно менше фармиться як срібло так і досвід екіпажу... причому зробили це скритно, а на всі невдоаволені пости відповідь проста - не грайте в цей режим.

Опубліковано

Хе-хе .

Ласкаво просимо на вищі рівні :_07:

Тут кредитів буде не вистачати без прему , така суть гри ---- на більших рівнях зростає ціна за ремонт техніки та снаряди

Тому треба мати хоч дрібний премтанк для фарму або прем купувати

Опубліковано

Значить буду фармити на кв1

Нема према - нема фарму, якщо перейшов 6 рівень і граєш без према срібло буде набиратися дууже помало, а ще якщо декілька танків 9 рівня то взагалі буде- +25000-25000… і так по кругу. Щоб набирати срібло без према, танчика преміум треба мати 8-9 рівня не меншого. Тоді буде на рахунку 1-2 ляма постійно. Бо преми до 6 рівня не зароблять на гру на танках 9-10 рівня. В мене прем чурчіль і е25 і нема танків 10… тільки 7-9 , то срібло постійно на одному рівні, взяв на день прем тоді 200-400к в плюсі. Раніше було простіше. Чого я принципово і не беру 10 танки, хоча викачані майже всі.

Опубліковано

А екапажі з новорічного марафону потім залишуть в казармі чи ні?

Невже важко зайти на їх сайт і почитати? чи крім борди більш нічого і нікуди ))))) :0162: . Оце і біда 95% гравців що не читають, не дивлять, не знаю техніки, стратегії, тактики і тд і тп.

• Экипаж танка неуязвим, а по количеству соответствует оригинальным танкам. Его можно высадить, а взамен посадить любой другой. После списания танков изначальный экипаж попадает в Казарму (если места в Казарме не будет, то будут предоставлены временные слоты для экипажа), автоматически переобучаясь по схеме:

Опубліковано

Вже і запитати не можна?

Та питати можна і треба, але я рахую, що на такі питання - на які є відповіді відкрито і навіть на офіційних сайтах, смислу в них ну зовсім не бачу... Ще не розумію людей які пишуть тут питання і чекають, що хтось гляне в гуглі і відпише... Ось написати - поділіться власним опитом, чи типу такого, то да.. а так це все пусті балачки..

Опубліковано

Якось да, хз як вон качає. Через раз дає досвід та гроші.

Бо вони відразу дали халяву, а потім побачили. що задофіга і думають ну нах, так же ш прокачаються бистро. І відразу зняли халяву. я 25 боїв відїздив, 250000 срібла взяв і ну нах ті "халяви". Зажралися вони, чим далі тим більше... Шкода.. На європейских англомовних серверах більш прикольні акції і золота на халявку дають і тд. Правда по англійські все, зато матів наших рідко зустрінеш, і атмосфера гри інакша чогось..

Опубліковано

Значить буду фармити на кв1

Купи Черчіль за 750 голди , на нього екіпаж з будь-якого тяжа радянського подходить .

Дешево і сердито

Опубліковано

Экипаж танка неуязвим, а по количеству соответствует оригинальным танкам. Его можно высадить, а взамен посадить любой другой. После списания танков изначальный экипаж попадает в Казарму (если места в Казарме не будет, то будут предоставлены временные слоты для экипажа), автоматически переобучаясь по схеме: С тяжёлого танка — на T110E5. С лёгкого танка — на ЛТТБ. С ПТ-САУ — на AMX 50 Foch (155).

в першій інтерпритації новини, екіпажи мали пересаджуватись на танки перших рівнів відповідних націй. Знову поміняли новину на ходу...

Nikitamega, я катав НР режим у взводі, там фарм іде огогго як екіпажу так і срібла, і саме головне, пофіг на результьат бою. Нафармив 3,5 муліка за два повних дні акції.

Опубліковано

До речі , в КВ-1с була модифікація з 152 мм гаубицями , мінімум 1 машина була в металі з гаубицею С-41 , але чомусь в гру не ввели .

CdB8m.png

На підписі до фотки помилка , там вказано 122 мм , а в башті стоїть 152 мм

Крім того існує модель такого танка , наприклад http://www.ruscale.ru/product/zebrano-sea009-kv-1s152/

015e_enl.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...