Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Поддержал

так їх не багато в рандомі гуляє. Не популярний танк. Хоча я недавно грав цілий вечір на ньому - фановий танк однако :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ак їх не багато в рандомі гуляє. Не популярний танк. Хоча я недавно грав цілий вечір на ньому - фановий танк однако :)

так так)) особливо коли стоїш кд-шиш барабан, а раки не пробивають))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, це точно. Куди його не пробивають не знаю, але в одному бою з 30хп я від двох повних танків 9 та 10 рівня лишив огризки, а вони мене не пробивали майже в упор :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут на Т95 катаюсь повзаю . Прикольна ПТ . Якщо команда не зливається то можна гнути =)

Правда , часом не встигаєш доїхати до противника , бо зливаються .І барабанщик , якщо зайде ззаду , то зливай воду .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я коли бачу Т95 то завжди намагаюсь за нею сховатися :)

Я їй зад прикриваю а вона спереді прикривае :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут на Т95 катаюсь повзаю

бачив бачив :). Кричу: Микола світи, а ти ледь їдеш :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене чат відключений

Спокій і благодать =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, добре тобі, а я нервую без світляків :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть мені, що таке "оленемір"?:)

в

бою показує % перемог кожного гравця і його кпд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть мені, що таке "оленемір"? :)

в

бою показує % перемог кожного гравця і його кпд

І що, якогось допомагає? Бо я хоч і зареєструвався в 2011-му, але втянувся лише місяць назад. :)

Видно скілованих гравців , яких треба відстріляти в першу чергу .

Ну і потролити раків , не без цього :_07:

Вчора воював на Леопарді , шанс 34% на перемогу . Але я відстріляв взвод з 2 леопардів з КПД 1600+ і противник злився =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як це ?

ну як це? я бачу - своя людина на Т95. Кричу в чат - Микола світи, я прикрию! А ти собі не спіша повзеш і не світиш... от як с такими світляками воювати? :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як це ?

ну як це? я бачу - своя людина на Т95. Кричу в чат - Микола світи, я прикрию! А ти собі не спіша повзеш і не світиш... от як с такими світляками воювати? :_07:

Стріляй в лоб :_07:

Доречі , я там фланг прорашив . Правда , противник був на іншому :boks2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до т95 потрібно купляти комплект валеріани.

або якщо заїжає любий ст 6-7 лвл і колупає тебе по 100 урона то це капец. хоть видаляй гру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зарядив по миші :_02:

post-9119-0-15947800-1398532587_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехіло так, йому, мабуть, сподобалось :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так зарядив чи горів трохи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голдовий фугас . Там 2188 максимальний дамаг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз через це я і покинув грати WOT. Після того, як ввели кумулятиви за срібло, гра втратила всякий смисл. На високих рівнях кожен другий валить голдою. Тепер в більшості випадків не потрібно вчити зони пробиття, броня перестала грати свою роль (лишився тільки ВБР), баланс, який так ретельно намагаються блюсти сябри, теж полетів в опу. Пам'ятаю, спочатку Маус був грозою гри, і в кінці бою, коли він залишався один, натовп ворогів човп його хором, щоб добити. Веселі часи були. А зараз Маус - це тупо великий жирний фраг. Імхо, голда за срібло - це одна з найбільших помилок разрабів. І зараз з кожним патчем гра теж стає все "гавніша і гавніша".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз через це я і покинув грати WOT. Після того, як ввели кумулятиви за срібло, гра втратила всякий смисл. На високих рівнях кожен другий валить голдою. Тепер в більшості випадків не потрібно вчити зони пробиття, броня перестала грати свою роль (лишився тільки ВБР), баланс, який так ретельно намагаються блюсти сябри, теж полетів в опу. Пам'ятаю, спочатку Маус був грозою гри, і в кінці бою, коли він залишався один, натовп ворогів човп його хором, щоб добити. Веселі часи були. А зараз Маус - це тупо великий жирний фраг. Імхо, голда за срібло - це одна з найбільших помилок разрабів. І зараз з кожним патчем гра теж стає все "гавніша і гавніша".

вважаю що ти не правий. якраз "голда за срібло" вносить деякий баланс. що за прикол грати коли проти тебе їде імботанк якого і вп'ятьох важко вбити, а якщо ти на 8 лвл. а що за прикол грати на такому танку, всеодно що на КВ-2 попасти до 2 лвлів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не погоджусь. Навпаки, грати стало цікавіше. Уявіть, скільки гівна лилось на тих що задонатили/набрали на гк-акціях голди і пострілюють нею.

Зараз же дійсно - рачіла який пре на маусі по полю Прохоровки на вісімок і хвацько відгрібає від них голдою першим ділом кричить ГОЛДОД*****И!, бо раніше цим трюком він міг взяти розвідника і забрати базу, наприклад.

В мене товариш гоцає на Маусі, причому непогано гоцає (це типу відвертає башту і довертає корпус) і цим, звичайно, витанковує ух скільки. Каже "Кактус, бо повільний але танкує люкс".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 1 бій зайшов а так власні нерви попсував:

idgZl.th.jpg mnQT4.th.jpg hOSQR.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я навпаки згідний, все дуже гарно сказано, чесно дуже часто бісить що ти танкуєш, як книжка пише,і тримаєш фланг, і коли тебе не пробивають, наступний снаряд летить КУМ, зараз кожний рак, заряджає голду в не залежності чи він в "попі", чи в топі тому, бісить.Бо як вище написано навіщо знати зони пробиття коли є голда, і мені раку накласти куди цілити я буду уходити в мінуси, але гратиму на голді.

З.І.: Адже ж рук то для ББ нема... (в більшості із рандому..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да та голда не пробиває частіше чим бб.

Особливо коли в борт танку лупиш, а тобі - Есть попадание.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...