Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Готов голду , завтра танчик видадуть =)

А нащо голду?)

Я не приймав участі в останньому етапі --- з 1500 скотився на 5800 , але треба іншим слави пофармити =)

Я вагалі зіграв лише 17 боїв десь. Тримався в 25к+, це через висадки клана так вистрилело.

П. С. Надіюсь ВК буде не таким пєчальним як М60 :)

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

vetalforever, вибір очевидний М8А1(як на мене та 4ка яку пройшов з задоволеням) далі Т49(з яким особисто було шкода розлучатись) але Ведьма стала ще більш кращим придбанням

Опубліковано

Поздравляем вас с успешным окончанием Второй кампании!

В качестве награды за достижения на ваш аккаунт начислен призовой танк VK 72.01(К).

Мы надеемся, что Вторая кампания вам понравилась, и ждём вас в боях на новом танке!

Опубліковано

Set,w1se, вас ваншоти не бентежать? Як порадите грати на тих звірях? Я розумію, шо після 10 000 руки підпрямляються до танка, але все ж. Дайте якісь поради, будь-ласка :)

Опубліковано

Set,w1se, вас ваншоти не бентежать? Як порадите грати на тих звірях? Я розумію, шо після 10 000 руки підпрямляються до танка, але все ж. Дайте якісь поради, будь-ласка :)

класні танки, але дійшов до Т25/2 і закинув гілку - зовсім несподобався :_20:

а відьма і 49 супер - хороші пушки, хороші увн, погана лобова броня - ховатись за гірки, камні, в ближньому бою навіть можна тяжа або пт закрутити :)

Опубліковано

Поздравляем вас с успешным окончанием Второй кампании!

В качестве награды за достижения на ваш аккаунт начислен призовой танк VK 72.01(К).

Мы надеемся, что Вторая кампания вам понравилась, и ждём вас в боях на новом танке!

обясніть мені тупенькому що таке "2 компанія"?

Опубліковано

Я ще на роботі =)

тю, знайшов проблему - явки-паролі в студію, ми й самі все попробуємо, та тобі відгуки напишемо :_07:
Опубліковано

а відьма і 49 супер - хороші пушки, хороші увн, погана лобова броня - ховатись за гірки, камні, в ближньому бою навіть можна тяжа або пт закрутити :)

аналогічно на Ведбьмі знайомство з віткою закінчилось... а т25/2 навіть і не купляв..
Опубліковано

аналогічно на Ведбьмі знайомство з віткою закінчилось... а т25/2 навіть і не купляв..

А мені Т25/2 (в свій час) сподобався. А от далі так руки і не дійшли. На ТТ (США) переключив увагу.

Опубліковано

хех) я так само вже 600+ на хелкаті відкатав, а т25/2 так і не надумав купити)

vetalforever, унікальність їх полягає в мобільності та наявності башні, тобто це посуті трамвайне ЛТ з чудовими пушками. Це дає змогу першим займати всі ключові позиції, пасивно а деколи і активно світити, швидко міняти флангі і т.д. Головне навчитись використовувати їх основні плюси: незамітність, обзор (з трубою), ДПМ та можливість швидко зайняти/поміняти більш вигіднішу позицію. І завжди пам'ятати - броні нема (хібашо маска пушкі хелката зможе інколи хавати снаряди і якшо сильно повезе - зрикошетити), тобто потрібно завжди думати як не нарватись на дуло ворога.

Катаю з стандартним для себе набором ПТ - рога, сетка, досил. Танчики нагібучі, нормально приносять фарму і дуже багато фану.

Опубліковано

та ну... мені 25/2 дуже навіть сподобався. і шпрот теж цікава штука, кожен, звісно, по-своєму

зараз граю на Емілі. це супер. як казав мені romka9019: "який він фіговий зі сток пушкою - такий він класний з топ пушкою". і от вчора получився тащунський бій. програвали 8 на 2. в результаті 0 на 2 (я і арта) і ... реплей на записався(((((((

призовой танк VK 72.01(К).

І як той звір?)

Я ще на роботі =)

вже не на роботі, розказуй ))

Опубліковано

же не на роботі, розказуй ))

Танчик звичайно не імба, але все таки прикольний. Можна сказати облекшена версія Е-100. Танки на одній платформі, тому броня одинакова. Пушка від Е-100 з її проблемами. Менше хп і менші роміри, але вища макс. швидкість, хоча на практиці такий ж равлик :)

Перші бої були прикольні, коли раки не могли пробити)) Можна було ставити танчик за камнем і йти курити :)

Якщо на М-60 ніхто не їздить, то ВК можна викатувати в рандом регулярно.

Опубліковано

Що придбати Е-25 чи СУ -122-44?

мені здається зараз це питання друге в чаті, після "КВАС как танк?"

Я б собі придбав 122-44, тому що на неї маю дуже гарний екіпаж. Качати з нуля на Е-25 екіпаж шото мені не пре - старий я став, задротити перестав, хочу отримувати задоволення від тих декількох боїв в день.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...