Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене 3001Н, зайшов на тест, а мені дали новий ст 6 рівня( той шо перед пантерою) з 100% екіпажем, не пам'ятаю чи з слотом...отак от, ще й весь досвід перенесли на нього...

самому 3001Н добавили мотор новий і він став перед 3601Н

але я хз як може бути тт з 30мм в лобі, хоч і 5 рівня(3001Н)

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Arden, 206к

а в мене ше й т-54 не топ...відкривається об.140 через альтернативну пуху з пробиттям 201мм

Опубліковано

а в мене ше й т-54 не топ...відкривається об.140 через альтернативну пуху з пробиттям 201мм

а я граю альтернативною) вона мене більше пре

Опубліковано

от сижу я і думаю - чи купляти Т-54, чи вже качати повністю через нову гілку того об'єкта, бо впевнений на 100%, що не встигну до введення СТ 9 рівня прокачати об'єкта через Т-54. Чи лишиться такий альтернативний перехід, чи просто весь досвід просто лишать на Т-54 коли введуть СТ-9 у нову гілку.

Опубліковано

Ha3aP, в мене в цій грі лишилась одна ціль - взяти механіка СРСР. Можу хоч зараз взяти, але з 0.8.8 медаль пропаде, тому і думаю як краще відкрити нову СТ10

Опубліковано

я й вільний досвід вкину на об.140 щоб не качати ту вітку з нуля...а до механіка мені всеодно багато чого ще тре відкрити

Опубліковано

Дядьку Mykola81, як особа наближена до особи яка наближена до розробників, підкажи що чути про перехід з Т-54 на 140ку. Чи лишиться він після того як введуть нове СТ-9. Бо блін кортить купити Т-54 і качати нове СТ, але не охота пролетіти, та лишитись з купою досвіду.

Опубліковано

Нарив хоч якусь відповідь від SerB

вопрос: - Про новую ветку ст советов, 9 лев временно т54, вопрос временно это на сколько, не хотелось бы начать качать, а потом оказаться с ненужным опытом на т 54, может будут какие механизмы переноса опыта? качаю без према и фанатизма.

SerB: - До следующего патча точно. Но вооще - я уже говорил, что непоредственный предок Об.140 - Об.139, а он в игре представлен одной из конфигураций Т-54. Так что скорее всего переход будет постоянным.

так що відсотків на 90 можно купувати Т-54 та набивати досвід.

ПиСи:

Наскільки я зрозумів з читання відповідей розробників, буде щось таке: з Т-54 буде можливість відкрити два СТ-10 (Т-62А та Об.140, оскільки 140ка є нащадком модифікації Т-54 яка була з індексом Об.139) а нова гілка з вводом СТ-9 буде мати ще одного СТ10, скоріш за все Об.430. Тобто у СРСР буде три середніх танка 10 рівня.

Якось так :)

Опубліковано

ой ракі - ой ракі...

тільки що був бій, мало не програли 0<15... :0157:

залишився сам, але всетаки зміг забрати гарячого китайця... фух :sm142:

8 з 15 танків з 0 дамага, я такого ще не бачив

Опубліковано

Дядьку Mykola81, як особа наближена до особи яка наближена до розробників, підкажи що чути про перехід з Т-54 на 140ку. Чи лишиться він після того як введуть нове СТ-9. Бо блін кортить купити Т-54 і качати нове СТ, але не охота пролетіти, та лишитись з купою досвіду.

Місяців два в тебе є як мінімум . Вони ще й самі не знають .

Опубліковано

скачав модифікацію радіального меню команд, грати стало значно веселіше :_07:. Фрази типу "лови печеньку" на арті визивають часто прикольні емоції у противників :)

А "школоло атаке !" кучу матів в мою сторону з боку союзників :_07:.

Половину фраз поміняв на свої, веселуха!

Опубліковано

а в мене зовсім невдалі вихідні...чи то школоло перед вереснем вирішило награтись, чи то я п'янючий грався.... вчора з 13 ігор 1 перемога ((

Опубліковано

VaLeRa,

тута

стандартний файл конфіга містисть стандартні команди, я замінив на готовий з архіва, потім відредагував під себе, добавив трохи фраз, прикольно :)

і на форумі є тема

Опубліковано

ура

- СУ-100 не ждет судьба Кваса.

- "у Кв-1С заберут 122 мм Д2-5Т", "В 8.9 будет нерф 4 машин и ап порядка 20, понерфят фош 155 , просто фош, т57 хеви и квас" - "Да. Так и будет."

- Про прошлые заявления SerB про НЕ нерф КВ-1С - "Злобне на нее возбудился. Сейчас решаем".

- "Зачем отбирать у кваса 122 мм? Если ее можно просто кроваво занерфить." - "Вот об этом, Мирадора Евлампиевна, мы сейчас со Злобным и рубимся :-)"

Опубліковано

- "у Кв-1С заберут 122 мм Д2-5Т", "В 8.9 будет нерф 4 машин и ап порядка 20, понерфят фош 155 , просто фош, т57 хеви и квас" - "Да. Так и будет."

В 0.8.9?? Фош і Хевик ше цілий патч нагібати будуть?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...