Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

один з тих раків )

Результаты по танку M103

I место — игрок 0alexey0 с результатом 1960. Награда: Type 59 (+ слот в ангаре) + советское подарочное издание World of Tanks + уникальный подарочный магнит, подписанный лично Сергеем Буркатовским aka SerB и Михаилом Живцом aka Storm + 3000

II место — игрок chekucm с результатом 1947. Награда: Type 62 (+ слот в ангаре) + наручные часы серии World of Tanks + уникальный подарочный магнит, подписанный лично Сергеем Буркатовским aka SerB и Михаилом Живцом aka Storm + 3000

III место — игрок Bishop_sv с результатом 1898. Награда: Pz. B2 (+ слот в ангаре) + книга «Ленинградские КВ-1» + уникальный подарочный магнит, подписанный лично Сергеем Буркатовским aka SerB и Михаилом Живцом aka Storm + 3000

Список призёров, набравших на данной боевой машине 1752 единицы опыта и больше. Каждый игрок получит 3000

ANDRES71, AndreiT73, Mikola79rsu, MashineOfKill, nikitos_bertone, HEIHACHI, Maksimachka, Ruslan31011994, CANYA_MeN, devilpodzemki, ERMAKOVDJON, Dyell, splash9, Geodez174, tiomau, Vladislav190696, Fuocoso, Lagstyle, sanayITF, Angealo, topnasos, Veter400, karapyziq, Czech1133, Brazilik, freik777, NBOSS, Shokko, Andiry, connen, EasyPRO, nigodnik123, kobe_konan, 777129, ImpIrator95, Rey_ka, dron31rus, shtotiv, _AhTunG_, MR_VANIO, Alexklg, Slava_161rus, nucleotid, ZooM4a1, dee_1, zorik23.

Опубліковано

Dr.Martenz, да в тебе і стата і результат ще адекватний...

я просто не уявляю як треба провести бій, щоб зняти 3к опита. Це вороги повинні задом виїжджати чи що))

хоча раз в рік і раки стреляють))

Опубліковано

Дубль 2. Все Т32 в ангар,до кращих часів.

Ніколи не постив срінів,але це просто ...немає слів. Зверніть увагу на прем-взвод. Відразу з"явилося бажання всіх їх там положити.

post-11231-0-16546100-1374164998_thumb.j

Опубліковано

І не заходь, продай ак поринковій, адекватній ціні і пропий/протринькай на живі розваги гроші, і буде тобі щастя :rotate:

Я спочатку трохи шкодував, ностальгував, але тепер став щасливішим.

Опубліковано

Vadimm, продати не можу - коштує мій затрачений час дуууууже багато :). А на пропити я і так зароблю :)

Так в цьому весь цимус))).

Опубліковано

VaLeRa, ну тоді кількість витраченого часу і відповідно втрачених (?) коштів буде збільшуватись. Імхо - витрачений час на танки - то витрачений час на розваги, отримання задоволення. Як його можна оцінювати грішми? Ти ж як їдеш десь на відпочинок - не оцінюєш втрачений час, так? То про які розцінки може йти мова?

Опубліковано

а от цікавить мене таке питання: скільки боїв потрібно для прокачки одної вітки танків до топа десь так з 4-5 рівня?

http://www.wotdb.ru

там через ctrl вибираєш перший і кінцевий танк і тобі покаже розрахуник, ну, розберешся

Опубліковано

Сам думаю продавати.В ангарі Тіп59,КВ5,СУ 122-44. Мало що не вистачає срібла на Япе100,досліджений.Стата не айс,ніколи не заморочувався,аби грати.Яка може бути ціна питання?

Опубліковано

sasha1132, в мене 18 боїв на ньому і є майстер, а от ти на наступному пограй :), мені лищилось ще десь біля 1,5К досвіду щоб пройти М7 - але я так і не наважуюсь дограти ті пару боїв :)

zigorko, мені здається, що ціна аккаунта повинна рости з кількістью. Тобто не можна вважати беушніми прем танки, вони не можуть коштувати менше ніж ціна при купівлі. Тим більше там екіпаж прокачаний вже. Хто купує аккаунти? - мабудь люди які цінують свій час. А от на скільки вони його цінують... це вже питання.

Опубліковано

Dimon, не поганий, але й не фановий. В мене на ньому теж 60% перемог з 52 боїв, і КПД нормальне. Але фану я не отрмую від гри тому відерці з гайками.

Опубліковано

Да ну, якщо продавати, то лише за реальні гроші)

Не можна сказати, що танки - це втрачений час, це своєрідне задоволення. Вихід негативної енергії після робочого дня. Навіть пару матів в чат розслабляють :_07:

А так, в будь-який момент можна знайти і поганяти нубасів)

Опубліковано

відкрив Т25/2, на покупку не вистачає біля 500К срібла (((

чи варто продавати Хелката, (він такий хороший) ? :)

взагалі як вам Т25/2?

Опубліковано

відкрив Т25/2, на покупку не вистачає біля 500К срібла (((

чи варто продавати Хелката, (він такий хороший) ? :)

взагалі як вам Т25/2?

Продавати не варто.

Особисто мені Т25/2 - дуже сподобався. Навіть більше за попередника (не має такої високої шв. - що не провокує лізти на ПТ "по перед батька...") :0122: . Пройшов із задоволенням. Обставини змусили продати.

А от Т28 прот. - так і не купив.

Опубліковано

Хто придумав ПТхам не вчити ремонт???

Гусля ладиться пів дня) А кожен раз юзати ремкомплек сумнівне задоволення.

Ремонт першим перком маст хев, а далі можна змінити на лампочку командиру.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...