Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

а чи зустрічав хтось де про ці плюшечки можна почитати?

знайомий на тесті отримав 500 голди, але це при 6к дамага, тому не думаю що вже прям на право і на ліво будуть сипати голдою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

знайомий на тесті отримав 500 голди, але це при 6к дамага, тому не думаю що вже прям на право і на ліво будуть сипати голдою

Так і є . Будуть акціїї для стимулу гравців , які "тягнуть" бій . Найбільше дамагу ти можеш набити і в програвшій команді , але бонус отримаєш , якщо будуть нагороджувати за максимальній дамаг за бій .

По моєму , це більш цікаво , ніж всякі 3-5х досвід і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво по скільки голди капатиме за перше місце по дамагу?

З врахуванням того що в мене вкрай рідко буває менше 5 перемог за день, то я постійно гратиму з премакаунтом, а як вдруг деньок забухаю то за зароблену голду куплю прем))). Дружно скажемо НІ! донату :)

Тепер донатити будуть тільки раки, дніща і інші пі_араси :) - на Варгеймінг чекає скорочення армії піарщиків, медійників і ТП типу Буркатовської Ольги Сергіївни і Кіріла Арєшкіна.

Ну цих двох "прокормити" вони точно зможуть :0045:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і є . Будуть акціїї для стимулу гравців , які "тягнуть" бій . Найбільше дамагу ти можеш набити і в програвшій команді , але бонус отримаєш , якщо будуть нагороджувати за максимальній дамаг за бій .

По моєму , це більш цікаво , ніж всякі 3-5х досвід і т.п.

В топі по дамагу кожен 2-3 бій, 2х-3х-5х - тільки перша перемога в день

Вигода очевидна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивно чого вони не роблять як в літаках - по акціям перші 3-5 перемог в день збільшений досвід. Хоча навіть такі плюшки трошки підігріють зацікавленість грою. Теж частенько в перших рядах в своїй команді по дамагу або досвіду, при програшах - хоч не так обідно буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча є і мінус. Багато хто буде "підобірити" на низьких левелах заради голди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, можливо зроблять якісь додаткові вимоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би зробив плюшку за досягнення Майстер + 3 степені .

3 степінь --- маленька плюшка , наприклад 10 к кредів

2 --- 50 к кредів

1 -- 100 к кредів

Майстер --- 500 к кредів або допобладнання на халяву 1 штука =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, еее ніііі - в мене вже тих майстрів купа (в тебе мабудь вже зо три купи), я так не хочу :)

Хоча звичайно ВГ буде тепер себе чухати за одне місце, щоб втримати гравців в себе. На скільки я зрозумів Гайджини теж танки запускати збираються, Мило вже тестує. Тобто відтік гравців гарантований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж їх більше сотні . А якби ввели з релізу --- було б під дві сотні , напевне .

Відтоку гравців криваві не бояться , мильні танки прикриють , скоріше за все .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мильні прикриють, бо вже на них чавить ВГ, чи тому що в них ніц не виходить?

А Гайджини не конкурент ВГ? - по літакам бачу що таки конкурент...

До речі підкажіть - чому ВГ називають кривава картопля? чес слово не знаю :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бч 155 55 забрали барабан, перенесли на 10 рів в бч 155 58... м-дя... обнова не сахар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бч 155 55 забрали барабан, перенесли на 10 рів в бч 155 58... м-дя... обнова не сахар

Та ні .

БЧ з барабаном перенесли на 10 рівень , ну і дали назву з іншим роком , бо башта з барабаном була б готова тільки на 1958 рік

А на 9 рівень поставили арту на шассі Паттона , але з баштою БЧ без барабана http://www.chars-francais.net/new/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=41

batignolles-chatillon-155_02.jpg

Мильні прикриють, бо вже на них чавить ВГ, чи тому що в них ніц не виходить?

А Гайджини не конкурент ВГ? - по літакам бачу що таки конкурент...

До речі підкажіть - чому ВГ називають кривава картопля? чес слово не знаю :blush:

Мильні танки -- явний копіпаст , думаю , хтось комусь заплатить багато грошей . А в тундрі побачимо , скоро викотять .

Хоча , оленям треба танки та літаки з ХП , їм важко вицілювати потрібні місця .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі підкажіть - чому ВГ називають кривава картопля?

Картопля - бо бульбаши, а кривавий - це з ЖЖ прийшло, тіпа "Кровавый варгейминг снова понерфил паттон!!!!11111" :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в тундрі побачимо , скоро викотять .

прохання повідомити, щоб не пропусти -цікавить ця тема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в тундрі побачимо , скоро викотять .

прохання повідомити, щоб не пропусти -цікавить ця тема

Оке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да нафіга уайдпарк забрали то? нормальна ж карта а їй ограніченіє поставили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да нафіга уайдпарк забрали то? нормальна ж карта а їй ограніченіє поставили...

Карта не залансована зовсім . Будь-який світляк 5+ при грі знизу вискакує на насип і засвічує всю карту , повільній арті відразу кінець , без варіантів , бачив таке багато разів .

Я би вішав таких розробників карт і супертестерів заодно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відчуваю що голда з премом буде падати бонусом суто на акціях вихідного дня - з рештою краще ніж х3х5 досвід.

Відтік гравців буде. Якщо не буде приросту - а його не буде оскільки ВГ вже не знає яким контентом дивувати гравців (стараються дивувати медіаконтентом а не ігровим, і то, "Заніматєльну мєханіку" і "Танкову академію" похєрили, огляд танків і карт віддали Джовам) - то сталий онлайн довго не протримається - наприклад я став набагато менше донатити ніж пів-року - рік назад і перший в черзі на скорочення аудиторії. А з кожним патчем проглядається все серйозніша комерційна складова - хоч не платимо реал за голдові набої але мусимо для їх закупки більше фармити і купувати премакаунт/премтанк, викачування нових гілок - знову премакаунт, акції на техніку - знову премакаунт щоб встигнути докачати/нафармити і купити танк зі знижкою, зміна ніка - башляй реал, перенавчай екіпаж без штрафа - башляй реал, скидай перки під інший танк гілки без штрафа - башляй реал, нерф спочатку Type 59 а потім і КВ-5 (який став повним гуаном з появою голдових набоїв за срібло а стане ще більшим гуаном із зростанням точності пострілів) - знов купуй нові преми за реал або хавай кактус і тому подібне. А це все прийшло в гру за останніх 5-7 патчів, за останній рік.

Отож, як в любому бізнесі - якщо нема зростання - значить є спад. Побачимо що буде в патчі 0.9.0 окрім японців. Особисто для мене нові танки - це вже ніфіга не новий контент. Фізика - так, графіка - так, карти - так, а от танки - це трошки інша залізячка трошки по-іншому повзе до того самого кущика/камінця, тому це ніфіга не новий контент (для мого можливо трохи хворобливого розуміння). Тому або той самий контент але з більш матеріальними плюшками, або відтік гравців.

Як на мене ВГ аж надто сильно затримується з бета-тестом літаків. Можливо тому що бачить що проект слабенький. Але якби ці літачки та допиляти до танкових баталій в рандом - оце був би кошерний новий контент. Але якщо така фантазія і буде - то десь так у версії 1.0 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про наболіле ... :_02:

Перший претендент на найбільший пост у цій темі :101010:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то от вам і логіка нерфу арти: якби давали скажем ті самі плюшки непонерфленій арті то всі на ній би і грали( хоть арт сау і так немало) і + до того нерідко ара в топі по дамагу( я часто)

а так стріляти будуть рідше, попадати менше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, певно був би ще 1 Майстер :). 8 левели нервово курять. Цікаво, скільки б голди мені за таке сипанули?

XNhEk.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бля а в мене за 1855 опита тільки 1 степінь....де справедливість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовжу тему "ненависті" до гри. Мені ніразу не подобається теперішня ситуація з премами. Кось я копував кв-5 бо він був сила на 8 лвл, тепер на ньому треба никатись як на якомусь світляку, а якщо воюєш з 9-ками то взагалі страх (

Чому на інші танки не зробити те саме що і на перш? Я б з великим задоволенням його б продав би сьогодні і купив би інший танк!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадім вище писав про те що донатить вже значно менше... Я також! Я просто зрозумів що це того не варте. Я б з великим задоволенням купив би ще 1 прем танк, але толку якщо його через півроку поріжуть? А прем акк коли купував вже і не пам"ятаю. Екіпаж за золото вже не переучую, а 500 золота закіну раз в 3 місяці і то тільки ради того щоб модулі не пропадали. А ото при зміні паролю 300 золота мав то і того забув коли 500 купував в останнє ))))

Хтось казав що спілкується з розробниками, а закиньте мульку за продаж прем танків за золото, нехай навіть зі штрафом в 1к золота, але щоб така можливість була!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...