Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Победа!

Бой: Ласвилль 9 мая 2013 г. 20:53:03

Танк: КВ-220 Бета-Тест

Получено опыта: 1 845

Получено кредитов: 54 147

Достижения в бою: Медаль Паскуччи, «Воин», «Снайпер», «Эксперт» СССР

Впіймав Т-80

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хтось користується таким ?

Є користь?

up.png +5 down.png

WOTStarter — программа для оптимизации и ускорения запуска World of tanks.

В двух словах, WOTstarter позволяет оптимизировать работу игры на многих ядрах вашего процессора, что дает ощутимое преимущество и ускорение в игре.

Запустите WOTStarter, уберите галочку с первого ядра CPU 0, укажите путь к файлу запуска игры - WorldOfTanks.exe. Приоритет поставьте Выше среднего и нажмите старт.

1368085989_060.png

Более подробно все расписано в readme в архиве.

Программа работает на Windows XP/Vista/7.

Если WOTStarter не запускается, то нужно установить Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86). Его можно найти в подпапке redist архива с WOTStarter (vcredist_x86.exe) или скачать с сайта Майкрософт поСсылке

Опубліковано

Цікавлять відгуки по 8 рівню

Т69 або М26 Першінг.

По Фердінант, СУ101 і Т28 Прот.

На всіх срібла не вистачає.

Опубліковано

На су-101 завтра візьму топ пуху і відпишусь.

Саме зараз кв-5 я б не купляв. Коли він на свому рівні - ногібатор. Коли попадає до 9-ок... Не пробиває. Який тоді толк від такого танку?

Краще вже щось інше, т34, льову чи навіть суперперша, той хоть до 9-ок не попадає.

Опубліковано

Mykola81, кидає до 8 рівнів у 90% - а там він гне при правильному керукванні :). Нажаль якщо до 9 рівнів кидає - то тра вже сербоголду заряджати, і знов таки гнути :). Чесно кажу - танк реально нагібає, я думав купити СП, але передумав, бо все таки мені вистачає мого "Квазімоди". Якщо заховати "сіську", то його в бік багато хто пробити не може, що не сказати про інщі танки. Цей танк потребує наявності моску та розуміння ситуації.

lerov, мені казав один папік :) - купуй Т69, але забідь про звичайні снаряди - тільки сербоголда і ногіб, тоді досвід гарно фармиться, але срібло в мінус.

Опубліковано

М26 Першінг. По Фердінант

Перш хоч і картон на міських картах, проте на природі, на горбочках башта і суперові УГН рішають. Прохідний танк якого всерйоз мало хто сприймає і цим можна скористатись. В різних ігрових ситуаціях проти Т-44, тип 59 шанси на виживання в дуелі 50/50.

Фєдя - ногібає на міських картах проте "м"ясце" на природі. На Хімках часто вивозив 5-6 фрагів і реально тащив. Кльовий танк, по фану кращий за Перша однозначно.

На інших із запропонованих танків не катався.

але забідь про звичайні снаряди

неправильно, правильно буде "але забідь про звічійні снаріди" :)

Опубліковано

Т28 Прот.

Прот 28 рідкість тому, що велика кількість народу отримали Т30 на халяву. По анології ІС4 та СТ1. СТ1 також не часто зустрінеш в боях.

Я зараз сам качаю цю гілку і недавно купив Прот 28. Броня дуже гарна, але максимальна швидкість і стокову пукавка... :_11: . Оним словом "Кактус".

Опубліковано

Vadimm, тьху б*я, зара що не очепятка - то Азірівщина :)

Вибачте шановна громада :), хе* його зна як так помилився :)

Ha3aP, вчора 10 боїв на КВ-5 - один бій з 10 рівнем, бо взвод. А так всі бої з 8 рівнем, тому і було 9 перемог :)

Опубліковано

lerov, мені казав один папік :) - купуй Т69, але забідь про звичайні снаряди - тільки сербоголда і ногіб, тоді досвід гарно фармиться, але срібло в мінус.

Ну так на сток гарматі можлива гра і без голди

Опубліковано

Т69 або М26 Першінг.

А я так і не визначився :0157:

Опубліковано

Т69 або М26 Першінг.

на рахунок СТ особливо нiчого не скажу, Першинг е, але вже давно викачаний в Паттона, але ще не проданий, ианк та й танк, картон трохи але можна жити, Т69 по боях бачу тоже картон, але барабан суттева допомога в бою.

Федя хороша ПТха, дуже крепкий лоб, дуже хороша топова пушка, точна, пробивна й заряд в районi 9сек.

СУ101, можна охарактеризувати як СТ без башти, дуже динамiчна й скорострiльна, якщо повезе норм заничкаритись то реально ногебае, але засвет=труп.

Т28 Прототiп - без топ гармати не дуже, з топ гарматою ногебае, дуже хороша броня й башта як бонус, тобто можна стрiляти iзза угла :) Раджу качати Прототiп й Т28 одночасно, в них топ пушки однаковi, вивчивши на однiй ПТсi, на другiй вже вчити не потрiбно, з Т30 та Т95 аналогiчна ситуацiя, мотори теж нiби пiдходять, не памьятаю

ЗЫ Так як я не СТшник, то брав би Федю й Прототiп з вищенаведених

Забув добавити про суттевий недолiк СУ101, пушка в низ не опускается ЗОВСIМ !!! , тобто недостатньо вилiзти на горб та лупитивниз, треба напiвспуститись а тодi лише стрiляти, бiда в тому, що назад заповзти не встигаеш часом, на рiвнiй мiсцевостi те ж саме, якщо противник знаходится трохи нижче, приходится шукати горбик щоб задерти дупу :)

Опубліковано

Победа!

Бой: Руинберг 10 мая 2013 г. 19:49:33

Танк: КВ-5

Получено опыта: 7 295 (x5 за первую победу в день)

Получено кредитов: 92 731

Достижения в бою: Знак класcности «2 степень»

непогано , як для першого бою на КВ-5 =)

Опубліковано

Победа!

Бой: Руинберг 10 мая 2013 г. 19:49:33

Танк: КВ-5

Получено опыта: 7 295 (x5 за первую победу в день)

Получено кредитов: 92 731

Достижения в бою: Знак класcности «2 степень»

непогано , як для першого бою на КВ-5 =)

Победа!

Степи 10 мая 2013 г. 21:27:55

T34 Получено: 8 210 ( x5) 106 425

: «Снайпер»

Т34 всiвно круче :)

Опубліковано

хз я за тип 59 вмираю...можливо й купив би...але ж на тт фарм більший а із ст маю суперперш...

як відноситесь до 5 лвл? фарм чи всетаки фан?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...