Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Псіханув

це ти???

ти в кормі? 27к голди? круто ))

Толку чужий скрін виставляти? :_04:

круууть)) то ти звір))

27к!!! мені би 7к голди - піпєц як АСДС хочу))) грошей не вливаю, в клані не зароблю бо я в той час як грають - завжди зайнятий з малим...

Опубліковано

Псіханув

це ти???

ти в кормі? 27к голди? круто ))

Толку чужий скрін виставляти? :_04:

А тим більше, коли дивишся профіль іншого гравця - ніколи не побачиш скільки золота і срібла на його акаунті. Круто!!!

Скільки платять з/п в ТОП клані?

Опубліковано

Шось мені кажется шо він спонсор) Взяли просто за те що бабкі башляє за турніри і т.д

Я? Спонсор? :0152: Сам в це віриш? Цікаво, звідки ти взяв що в кормі є спонсори? І взагалі чого зразу спонсор, можливо через ліжко потрапив туди.

Опубліковано

Пора прем купити )

OldNexy де?

В кормах плятять бійцям голд ?

Якщо приймати участь у івентах то звичайно

Опубліковано

В кормі є спонсори й не один, просто половина не в клані, але башляють вони тоже добре... Комусь закортіло такий то такий танк, спонсор в "помощь" ;) Комусь тре покрасити свого коня, спонсор, підкинь баблішка ;) Так и живём :(

ХАХАХХАХАХХАХАХ

Опубліковано

В кормі є спонсори й не один, просто половина не в клані, але башляють вони тоже добре... Комусь закортіло такий то такий танк, спонсор в "помощь" ;) Комусь тре покрасити свого коня, спонсор, підкинь баблішка ;) Так и живём :(

Аргументи присутні?

Опубліковано

а в чому псіханув я не зрозуміла? що 27к голди купив чи що?

100$ але типу від спонсорів

Аргументи присутні?

Стріми дивився КОРМа, Амвеїв і т.д, розмовляли на цю тему ;)

Трохи не так, клан вмістив в себе гравців з команд Golden league. Спонсорів в клані нема, якщо не брати організаторів команд, гравці яких грають за клан корм. Якось так...

Опубліковано

27к!!! мені би 7к голди - піпєц як АСДС хочу))) грошей не вливаю, в клані не зароблю бо я в той час як грають - завжди зайнятий з малим...

Отримати без доната голду не важко. Кожен день проходять турніри 3х3 і 5х5 і 7x7. За годину-півтори гри можна заробити від 300-500голди.

можеш пояснити точніше? і коли саме треба грати?

Опубліковано

майстер на ІС6, вкінці ІСУ, заряджений голдою, добрав мене (150хп), замість повноцінного дамагу. просто виїхав, получив від мене, вбив мене і вмер)))

o7qy.jpg

IMG9k.jpg

5inXf.jpg

п.с. майже весь бк витратив, лишилось 3 фугаса

Опубліковано

Що за діла, в мене провайдер Київстар і пінг 300-500.. В мене одного так? Вже не перший раз таке.

Потрібно точно знати чи це проблема саме в київстар..відпишіть як сьогодні гралось

Опубліковано

Що за діла, в мене провайдер Київстар і пінг 300-500.. В мене одного так? Вже не перший раз таке.

Потрібно точно знати чи це проблема саме в київстар..відпишіть як сьогодні гралось

в багатьох гравців з україни були лаги але в мене за 20хв приблизно нормалізувалось

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...