Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

да-да, я веду до того,що при 100% зведенні по нерухомому об*єкту снаряд вилітає за межі "кола"

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене, то арта мала свій шарм, свою специфіку! А зараз з неї зробили невідомо що! Із особливостей одні тільки мінуси! ЛТ тепер також втратили свою "ізюмінку" - нема для кого світити: для арти - то бесполезно, або засвітив і півтори хвилини катайся де хочеш, а толку з засвету "ліхтар", а для ТТ той засвіт теж не особливо потрібен. От і що зараз робити на ЛТ? Тепер по мега нагібу стали ПТ з своїм дамагом, от всі логічно і пересіли на них....

Опубліковано

Теж закинув арту, не хочеться поки що цей кактус жувати))

Можливо статистика покаже різкий впад арти і щось змінять.

2010394.jpg

Опубліковано

Вставлю і я 5 копійок про арту. Наразі більш-менш активно катаюсь на Лор.155 51 і об.261, і дуже рідко на Т92. Так от, завдяки тому що 261 став топовим автоматично з патчем я почав на ньому отримувати кайф. Що-що, а його точність з патчем не постраждала або постраждала мінімально. На Т92 після патча відкатав 2-3 боя, вірогідність потрапляння снаряда в центр приціла при повному зведенні майже не змінилась, перезаряду додали 3-4 секунди, що є мало. Тому як було так і залишилось, приблизно. Але. Лор. 155 51 стала унилим гавніщем. Якщо раніще вона тащила своєю точністю та швидкістю зведення/перезарядки, то зараз точність/зведення впали до рівня М40/М43 в допатчевому стані, додалося біля 9 сек до перезарядки. Плюс через надто пологу траекторію снаряди дуже часто стали перелітати через ціль при повному зведенні. Коротше вона стала такою ж косою якою до патча була М40/м43, але з різницею що в американки був серйозний сплеш, чого не скажеш про Лору. Догризу цей кактус і покладу х на прокачку арти, вистачить двох топових. Звісно якщо акк не продам.

З приводу страждання світляків через відсутність арти. Не знаю в кого яка манера гри на них, але я ніколи не робив упор на засвіт арти ібо в рандомі своя арта тупить навіть якщо попередити що їду світити, тому старався дамажити. На Т-50-2 через бій дамаг на 1000-1200, на Т71 взагалі частенько перепльовую 9 левели по дамагу, та й не той це танк щоб через дірки у фронті проходити до арти. Тому раджу всім лт-водам - міняйте тактику на постійне підсвічування суперників (не арти) і в другій половині бою починайте дамажити, отримаєте зовсім інший кайф.

Опубліковано

ну от у мене 212А 9лвл і радіус меньший,ніж був у СУ14 до апдейтів, ну урон збильшився.... ну пт 10лвл вальнув на 1200 урона

ну от у мене 212А 9лвл і радіус меньший,ніж був у СУ14 до апдейтів, ну урон збильшився.... ну пт 10лвл вальнув на 1200 урона

Опубліковано

не буду хвастатись але в мене на су-14 (та сама пуха шо на 212) вилітало по об.268 1820 урона, по амх 50 120 ваншот, ягтигр 8,8- ваншот

а зара " попал" на -500 1 раз за 3 вистріла...

п.с. і побачили вони шо то є недобре арту нерфити і вернули все на круги своя. обнова 0.8.7

Опубліковано

не розумію я тих хто в крайностях зараз продає арту тим більше топову арту. Вг всерівно буде робити зміни в її сторону. А викуповувати її потім назад за 6 лимонів буде дуже соромно. Подивітся монолог бородатого про арту в цьому патчі. Ось з ним я цілковито згоден. Її стало набагато меньше бо раки пересіли назад в пісочницю прокачувати танки, на арті ж залишились переважно зелененькі гравці які навіть з великим розбросом і вічним перезарядом умудряться накидувати овер 3000 за бій... Щодо того що артоводи пересіли на пт це також замітив але в основному на 10 лвл, нижче все рандомно а от коли вся команда складається з 10 лвлів і світляка то більша половина в ній пт. І я їх розумію тому що на пт10 грати веселіше ніж на тт10 як на мене.

Зустрів сьогодні е-25. Не міг догнати її на стюарті,їхав 58км\год а вона віддалялась. Відскакувало від неї добре, пушка так собі середнячок, показало що перезаряд 2.6 сек.

Опубліковано

3 день підряд одні зливи. Вже і сервер міняв 2 рази і всеодно одні олені в команді. Пробував грати на всіх типах техніки - результату 0.

Є ще хтось такий везучий як я ?

Опубліковано

мене взвод спас) толковий напарник

якшо не рахувати прокачку мле 46 то: вчора десь 26 боїв, сьогодні десь так само

без акцій то катаю тільки те що основне, тобиш на прокачці

задротствую жостко тікі коли акції0

Опубліковано

А мені надоїло їсти кактус і зібрав взвод 60+. Як результат практично одні перемоги, витянув стату на М6 до 43%, з 32% :_07:, тепер соло в рандом практично ні-ні!

Зійшлись на тому, що рівень гри дуууууже впав. Якщо раніше можна було тянути бій і тянути соло рандома 56%, то зараз 52-53 це потолок.

І ще почастішали нічиї... дууже почастішали, трошки бісять вони.

Ну і веселий скрін: "Хто живе, той тяне бій!"

nhZMa.jpg

Я непогано настриляв 8-мих левелів. :_08:

Опубліковано

Победа!

Бой: Священная долина 28 июня 2013 г. 14:33:37

Танк: M6

Получено опыта: 1 417

Получено кредитов: 53 393

Достижения в бою: Медаль Рэдли-Уолтерса, «Воин», «Снайпер»

Опубліковано

yjXC8.jpg

На цей раз час чуть більший бо ще Стальну стіну баштою повитанковував, нуби в рандомі не закінчуються :).

Опубліковано

Ще парочка ацкіх нагібів на "старічках" - стряхнув пилючку з Т92 і пофармив на Тип 59

Победа! Победа!

Бой: Эрленберг 28 июня 2013 г. 17:25:28 Бой: Вестфилд 28 июня 2013 г. 18:17:27

Танк: T92 Танк: Type 59

Получено опыта: 4 840 (x3) Получено опыта: 10 032 (x3)

Получено кредитов: 69 390 Получено кредитов: 162 873

Достижения в бою: «Стальная cтена», «Дозорный», «Спартанец»

hXGzn.jpg

GzS32.jpg

Опубліковано

о як WG подобаэться задачи роздавати

Уважаемые игроки, на протяжении всего июля в игре будет проходить акция «Боевые задачи месяца», принять участие в которой сможет каждый игрок, а в случае успеха и получить различное внутриигровое имущество.

Акция продлится с 1 июля 10:00 (МСК) до 31 июля 9:30 (МСК). Обратите внимание: в случае выполнения условий всех трёх задач награды суммируются.

Боевая задача №1. «Ненасытный»

Цель: получить больше 50 000 единиц боевого опыта за сутки, вне зависимости от количества используемых боевых машин, их уровня, типа и нации.

Награда: один день премиум аккаунта.

Сроки выполнения: один раз в сутки (обнуление результатов происходит ежедневно в 4:00 по московскому времени).

Важно: в зачёт идёт использование премиум аккаунта и увеличенный (в два, три и больше раз) опыт за первую победу в день.

Боевая задача №2. «Богатырь»

Цель: нанести за сутки больше 50 000 единиц урона вражеской технике, вне зависимости от количества используемых боевых машин, их уровня, типа и нации.

Награда: 10 больших ремкомплектов.

Сроки выполнения: один раз в сутки (обнуление результатов происходит ежедневно в 4:00 по московскому времени).

Важно: в зачёт идёт только урон, нанесённый вражеской технике.

Боевая задача №3. «Пример для подражания»

Цель: получить по итогам одного боя две медали категории «Герой битвы» в следующих сочетаниях:

«Дозорный» + «Разведчик»;

«Стальная стена» + «Воин»;

«Захватчик» + «Снайпер»;

«Поддержка» + «Защитник».

Награда: + 5000 единиц опыта по итогам зачётного боя.

Сроки выполнения: задача может выполняться неограниченное количество раз.

Важно:

При получении двух и более сочетаний медалей награда суммируется.

В том случае, если в дополнение к одному из вышеуказанных сочетаний медалей вы получите любую другую медаль (к примеру, за один бой вы заслужите медали «Захватчик» + «Снайпер» и «Поддержка»), ваш бонус по итогам зачётного боя составит 5000 единиц боевого опыта, как и при получении одного сочетания медалей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...