Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

lerov,а написати те саме перед скріном корона помішала чи що? Чи ти думаєш тут усі Ванги і читають між строк те, що ти хтів донести тим скріном, для більшості він взагалі "ніочом"...

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мінус не мій, але я спробую пояснити. твій скрін показує посередній бій (а може і нижче). ну, ніби, нема чим хвалитись...

Дивно а хто сказав що я хвалюсь?

Ти грав на цій арті до і після патчу?

Так от хотів показати, що арта змінилась:

стала динамічна - рухливіша і шв. перезаряджатись.

але

Вбити когось тепер не реально - дамаг від 4 хп (су- 85 в корму !!!) до 30 в середньому.

БТ-7 вбив з двох !!! -пострілів.

До патчу цейже дамаг (434), що я наніс за 10 попадань, можна було нанести за 1-2 попадання.

P.S. От такі враження від СУ-26

P.P.S. А той хто мінуснув може написав щось в тему, а я б його теж об'єктивно оцінив. А то обі-рати всі мастаки.

значить ти некоректно створив повідомлення. треба було там цей текст поставити. ну реально, перше враження від посту без коментарів - дивіться як я ногібаю.

чи я грав? так, грав! так, змінилась! бували різні бої, і кращі і гірші за твій скрін

Опубліковано

lerov,а написати те саме перед скріном корона помішала чи що? Чи ти думаєш тут усі Ванги і читають між строк те, що ти хтів донести тим скріном, для більшості він взагалі "ніочом"...

Пізнувато вже було :0015:

для більшості він взагалі "ніочом"...

Ну а цим після канікул компетентні люди нехай розжовують :0142:

за мінус мені теж ніхто не відписав, що він хотів "донести" :_04:

мінус не мій, але я спробую пояснити. твій скрін показує посередній бій (а може і нижче). ну, ніби, нема чим хвалитись...

Дивно а хто сказав що я хвалюсь?

Ти грав на цій арті до і після патчу?

Так от хотів показати, що арта змінилась:

стала динамічна - рухливіша і шв. перезаряджатись.

але

Вбити когось тепер не реально - дамаг від 4 хп (су- 85 в корму !!!) до 30 в середньому.

БТ-7 вбив з двох !!! -пострілів.

До патчу цейже дамаг (434), що я наніс за 10 попадань, можна було нанести за 1-2 попадання.

P.S. От такі враження від СУ-26

P.P.S. А той хто мінуснув може написав щось в тему, а я б його теж об'єктивно оцінив. А то обі-рати всі мастаки.

значить ти некоректно створив повідомлення. треба було там цей текст поставити. ну реально, перше враження від посту без коментарів - дивіться як я ногібаю.

чи я грав? так, грав! так, змінилась! бували різні бої, і кращі і гірші за твій скрін

А що і друге було ?

Цікаво і яке ж?

Опубліковано

Ну а цим після канікул компетентні люди нехай розжовують

ну я вже школу закінчив, але подивившись скрін зранку не зрозумів, що ти там хтів ним донести. Вдивлятись в к-ть пострілів, рахувати при цьому дамаг не хтілося, подумав що ти там медаль "підтримка" на арті всім показуєш. Вимкнув комп та пішов на роботу.
Опубліковано

Фарміть , поки можна , бо таких жирних акцій на кредити більше не буде .

Адміни визнали , що вийшло трохи зажирно =)

121fe6978158675a88c98cc56a4aecf1.jpg

e57264d4deece30afb9b77cc20164a32.jpg

Опубліковано

Mykola81, ага - їх жабка придушила мабудь.. хоча акція, на те і акція - щоб була якась халява та натхнення грати та воювати на перемогу, навіть я пограв сьогодня пару боїв.. всі попередні акції мене не надихали на гру :)

Опубліковано

LETSCELEBRATE1MLN бонус код на день - я ввів токо шо... начислило.. тепер що грати прийдеться? :)

зачёт

В кого є на WMU копійки,кіньте 1 WMU,на прем не хватає :)

U403217632453

Є рублі . Кинути ?

дякую,почекаю мож хто з вму хто появиться

Опубліковано

поставиви топ пуху на фєдю, катнув бій, вийшов

захожу знов а замість неї предтоп, а пише шо топ

видалив камуфляж все норм...якого такого

post-19948-0-23851800-1371841841_thumb.j

Опубліковано

ніколи не подумав би, що можна успішно фармити на ису152 без према. що не бій - то в трійці дамагерів. приємно. шкода недовго

танкваген, заходь на форум час від часу. там джов рекламував свою підборку для інвалідів. здається під тизером до патчу були відео від цього оленя з зашитими ссилками до модів

Опубліковано

D.I.M.A, поняття не маю до коли той код :)

дааа... акція радує.. 150К срібла на КВ-5 при програші, 160К на IS-2 при перемозі. Вчора за вечір за пару боїв набив мулік не напрягаючись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...