Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

знайшов чим хвалитися, позорище

Маньяче, арта без підтримки не може самостійно втримати ущелину, весь бій волали в чат щоб хтось з наших ТТ прикрив. Зробили що змогли і вирішили не здаватись живцем, а заодно і демарш для наших унікумів.

Опубліковано

Маньяче, арта без підтримки не може самостійно втримати ущелину, весь бій волали в чат щоб хтось з наших ТТ прикрив. Зробили що змогли і вирішили не здаватись живцем, а заодно і демарш для наших унікумів.

вибач, але ти менi нiчого не докажеш, завжди вiдверто зневажав всiх, хто самознищувався в кiнцi бою, незалежно вiд мотивацii

Опубліковано

трохи хапанув адреналiнчику, бо пьять танкiв вбив на останнiх хвилинах, спочатку оставалось я й грiль проти шести ворогiв, потiм грiль з Коте взаемовбились :), а я двох добив, й остався я проти Т29 коцаного й двох грiлiв ворожих, вбив всiх :)

w400_6a16433eb5f42eadf4d686b8097574bf.jpg

Опубліковано

якшо перш стане какашкою, продам, докладу і куплю т34....або може шо нове введуть (толкове)...але я так бачу всі прем танки наполовину зліпляні з **вна

Т71 радуэ

а в мене сток в ангарі стоїть)

Опубліковано

кв5 зараз, 34 картонний да і снаряди дорогі, фарма з нього не буде такого як треба

ти ніфіга не прав, Т34, супер танк на свому рівні, пробиває всіх, на відміну від інших і фарм не гірше аж ніяк як на КВ-5, єдиний мінус, довга перезарядка, 12,6с з досилом і вентильом.

Т71 радуэ

мій любимий ЛТ зараз :), раніше був 13-90, поки його не апнули.

Опубліковано

ти ніфіга не прав, Т34, супер танк на свому рівні, пробиває всіх, на відміну від інших і фарм не гірше аж ніяк як на КВ-5, єдиний мінус, довга перезарядка, 12,6с з досилом і вентильом.

Пробиває бо в нього пушка як в пт але більш коса і перезаряд довший, на кв5 снаряди не по 1000 а по 250 що не мало важно для фарму. Корпус шиється всіма вище 6 лвлів тому про "супер танк" це притягнуто за вуха... Кв5 розбирає 34 за рахунок дпмУ і від арти йому добре прилітає в його "француський корпус".

Оскільки ніхто не переконав мене що не варто брати ягу то вона буде "тільки у мене і Майкла Джексона"

Назріло питання 2:

Як краще забашляти? Через яйбокс вийде 100 гривників > ~3250Gld . З іншими системами оплати я не знайомий...Ваші поради?

Опубліковано

...

Назріло питання 2:

Як краще забашляти? Через яйбокс вийде 100 гривників > ~3250Gld . З іншими системами оплати я не знайомий...Ваші поради?

Через приватбанк буде 3125 золота. Айбокс вигідніше.

Опубліковано

sasha1132, гарна та ПТ - бо на скільки я памятаю, це ПТ 9 рівня зі слабшою пухкавкою. На КВ-5 я боюся цього дирчика, бо не завжди і голдою можу прошити. Хіба якщо зараз точніші стануть стрілялки - то й вицілити буде легше, та пробити.

3250 голди давалося вже давненько. Я памятаю останню цифру 3080 голди через QiWi.

Опубліковано

про "супер танк" це притягнуто за вуха... Кв5 розбирає 34 за рахунок дпмУ і від арти йому добре прилітає в його "француський корпус".

ну діло твоє, я на Т34 відкатав 1100 боїв, він мені подобається, а те що снаряди дорогі, то херня, за раханунок дамагу компенсуєш, і да, не говоріть що кв-5 розбирає Т34... все залежить від кривизни лап )), а від арт всім добре прилітає.

Опубліковано

це треба QiWi гаманець мати, а не просто оплатити через термінал.

Ну звісно, але він робиться за 5 хвилин. Купуючи 3000 голди бонусом буде 150 ("мелочь а приятно").

Опубліковано

якшо перш стане какашкою, продам, докладу і куплю т34....або може шо нове введуть (толкове)...але я так бачу всі прем танки наполовину зліпляні з **вна

не додаси. за прем тобі дадуть срібло. тобто купляти прийдеться за повну суму голди.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...