Перейти до змісту

Windows 8 всі за та проти.

lion1106

ЯК ВАМ WIndows 8 та Office 2013  

88 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Цікава думка користувачів які поставили нову ось від майкрософта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Віндовс 8 + Instantboot від ASROCK з "холодного пуску" "ось" готова до роботи за 30 сек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віндовс 8, це перше реальне оновлення віндовс з 95 року (Windows 95).

Отже, які можуть бути питання? Не вставив ні Visty, ні 7, а 8 поставлю. Як тільки закінчиться підтримка Win XP SP 3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 наразі повністю влаштовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

винда с чётным номером? фтопку :smile3: все ждём девятку (хотя с таким номером она тоже, imho, далеко не уедет)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жоден з варіантів.

винда с чётным номером? фтопку :smile3: все ждём девятку (хотя с таким номером она тоже, imho, далеко не уедет)

Чому ж? Співзвучно з The Ninth Gate Window

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене багато хто жаліється на він 8 ... як для користувача з досвідом можливо і є деякі "косяки" ... але для простого користувача поки недоліків не бачив ... користуюсь він 8 вже 3 місяці .... швидке реагування ... все стало більш зручнішим ... але цікавить можливо хтось натикася на книжку чи відео презентацію можливостей він 8 (або курс по користуванню) (бажано русс) ... хотілось би точніше знати що він може ... бо з ХР на він 8 ...перейшов ... і толком за 3 місяці ще нерозібрався .... (основні функції знаю але от щось "таке етакоє" .... ще незтикався =)))) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неа, не поставлю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не подобається, доводиться робити багато зайвих рухів мишею. Мовчу вже про повноекранні програми. Старий робочий стіл практично нічим не відрізняється від Windows 7. Але для планшетів хороший вибір. Аргументом переходу могла б стати нижча ціна, але не судилось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неа, не поставлю.

А нефіга було привносити абсолютно нетипові широекранні формати дисплеїв в світ ПК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нефіга було привносити абсолютно нетипові широекранні формати дисплеїв в світ ПК.

Еммм, а чим вони вас не влаштовують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неа, не поставлю.

Прочитав статтю, відпали всі сумніви, нах Windows 8 і разом з ним офіс 2007-2013.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еммм, а чим вони вас не влаштовують?

Тем что Кортинг не може его себе позволить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неа, не поставлю.

Прочитав статтю, відпали всі сумніви, нах Windows 8 і разом з ним офіс 2007-2013.

— Что, поставили тебе на новый ноут винду? — спрашивает парень.

— Да, — отвечает девушка.

— А какую, 7 или 8?

— Не знаю.

— Ну, там как загрузка происходит: логотип Виндоус сверкает или точки бегают?

— Точки!

— Прикольно, значит, «восьмёрка». Даже я ещё на «семёрке».

— Только я не уверена, что это восьмой Виндоус. Там по-другому написано.

— Да? Что именно?

— Двенадцать точка десять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

98 вінда була класна :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

windows 7 повністю влаштовує, якщо ще трішки доналаштувати вигляд і ще в дрібницях.

8 не сподобалась гібридністю інтерфейсів (куди поділи прозорість гади), забагато захотіли охопити однією системою, і очікувано це не вдалось, бо система має мати різний вигляд для різних пристроїв, а тут незграбний гібрид, ІМНО.

Після windows xp “7” великий крок в живучості, красоті, зручності (миттєвий пошук).

Але з виходом нової системи вимоги до заліза зростають, щоб не казали маркетологи.

Особисто для мене 8 особливо нічого нового не принесла для рядового користувача, на відміну від 7.

так як і офіс 2013 в порівнянні з 2007-2010.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

XP Forever

Win 8 ставив на віртуалці. Чесно кажучи... не той крок, шо хтілося б бачити. Вінда як не вінда. Не сподобалось перше враження.

А тим хто про номера сперечається - подивіться демотиватори де прослідковують від НТ до 8-ки. Там всьо чьотко написано.

Приихильників вісти теж було багато, але 7-ка вийшла через якихось 9 місяців після неї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віста нікому наскільки пам'ятаю неподобалася. Він 7 - величезний крок - стабільність, інтерфейс, зручність, але в порівнянні дуже вимоглива до заліза.

Ще ось згадалося, один знайомий порівнював він 8 з він 3,11. Такий самий "квадратний" інтерфейс, з квадратними іконками у 8 бітній графіці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стоїть вже 4 місяці, політ нормальний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто для мене 8 особливо нічого нового не принесла для рядового користувача, на відміну від 7. так як і офіс 2013 в порівнянні з 2007-2010.

це особисто для вас, а для людей, які працюють з офісом робота значно полегшилась та стала більш комфортнішою.

Я звичайно знаю, що "по одежке встречают", але варто судити саме з власного досвіду, а не з суб'єктивних поглядів "експертів". Як хтось казав на борді, щоб казати щось розумне, треба бути авторитетним :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені Скайдрайв в офісі дуже подобаеться частину роботи роблю нароботі, деколи треба якись документ дома, а флешку на роботі забув, а тут на тобі все на "Хмарному диску" поглегшуе роботу людям власний досвід

памятаю коли 7

появилась теж багато знайомих нехотіли ставити до поки не показав як сімка працюала на моему дохленькому ноуті він просто по новому ожив був. Зараз поставив 8 практично три тижні політ як на мене хороший.

Віста нікому наскільки пам'ятаю неподобалася. Він 7 - величезний крок - стабільність, інтерфейс, зручність, але в порівнянні дуже вимоглива до заліза.

Ще ось згадалося, один знайомий порівнював він 8 з він 3,11. Такий самий "квадратний" інтерфейс, з квадратними іконками у 8 бітній графіці

Віста 24 годи стояла на ноуті на слідуючий день зніс тупила страшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував користуватись.... Як на мене хня повна...

Не знайшов нічого, щоб мені там сподобалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто для мене 8 особливо нічого нового не принесла для рядового користувача, на відміну від 7. так як і офіс 2013 в порівнянні з 2007-2010.

це особисто для вас, а для людей, які працюють з офісом робота значно полегшилась та стала більш комфортнішою.

Я звичайно знаю, що "по одежке встречают", але варто судити саме з власного досвіду, а не з суб'єктивних поглядів "експертів". Як хтось казав на борді, щоб казати щось розумне, треба бути авторитетним :)

Про віндовс 7 і 8 суджу з особистого досвіду користування і налаштування вінди (налаштовував не раз і не лише собі). Також можу сказати, що 8 все ж більш вимоглива до ресурсів в плані відеокарти (потрібно щоб відеокарта була в списку повністю підримуваних віндовс 8).

Щодо швидкості завантаження ОС, то в 8 є обман. Коли ви натиснули “завершити роботу”, програми усі закрились, але не ОС роботу не завершила, вона перейшла в режим схожий на “hibernate” (перезавантажте 8 і тоді дізнаєтесь про реальну швидкість завантаження ОС). На 7-ці я свій комп'ютер тримаю в “hibernate” по пів місяці і все працює чудово (живлення можна повністю вимикати, вмикається швидко, всі програми запущені і в тому ж стані як були до “глибокого сну” (читай гіпернейт)).

Щодо хмарності, то є достатньо повністю безкоштовних сервісів (dropbox, googledrive, тощо), які не залежать аж так сильно від ОС як skydrive. Питання про надійність зберігання та легкість доступу до ваших файлів, в світлі ліцензії на віндовс, я не хочу довіряти свої персональні файли, які не для загального доступу мелкомягким.

Дуже цікаво дізнатись чим Вас захопила і вразила 8.

і що ж для Вас такого нового і хорошого в 2013 офісі в порівнянні з 2007-2010?

ЗІ. 2007-2010 офісом користуюсь достатньо, в основному ворд ексель, в порівнянні з 2003 небо і земля, особливо ексель. 2013 пробував ставив, трішки клацав, окрім хмарності, можливості налаштувати стрічку, модерн інтерфейсу, нічого не помітив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про гібернацію все ж не завжди, але в більшості випадків. Мені це створює незручності при доступі з-під Ubuntu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про віндовс 7 і 8 суджу з особистого досвіду користування і налаштування вінди (налаштовував не раз і не лише собі). Також можу сказати, що 8 все ж більш вимоглива до ресурсів в плані відеокарти (потрібно щоб відеокарта була в списку повністю підримуваних віндовс 8).

Щодо швидкості завантаження ОС, то в 8 є обман. Коли ви натиснули “завершити роботу”, програми усі закрились, але не ОС роботу не завершила, вона перейшла в режим схожий на “hibernate” (перезавантажте 8 і тоді дізнаєтесь про реальну швидкість завантаження ОС). На 7-ці я свій комп'ютер тримаю в “hibernate” по пів місяці і все працює чудово (живлення можна повністю вимикати, вмикається швидко, всі програми запущені і в тому ж стані як були до “глибокого сну” (читай гіпернейт)).

Щодо хмарності, то є достатньо повністю безкоштовних сервісів (dropbox, googledrive, тощо), які не залежать аж так сильно від ОС як skydrive. Питання про надійність зберігання та легкість доступу до ваших файлів, в світлі ліцензії на віндовс, я не хочу довіряти свої персональні файли, які не для загального доступу мелкомягким.

Дуже цікаво дізнатись чим Вас захопила і вразила 8.

і що ж для Вас такого нового і хорошого в 2013 офісі в порівнянні з 2007-2010?

ЗІ. 2007-2010 офісом користуюсь достатньо, в основному ворд ексель, в порівнянні з 2003 небо і земля, особливо ексель. 2013 пробував ставив, трішки клацав, окрім хмарності, можливості налаштувати стрічку, модерн інтерфейсу, нічого не помітив.

На рахунок швидкості завантаження в мене ОС завантажуеться швидко (зарахунок додатковій програми для "мамки" ASRock Instant Boot ) для перевірки чи вона не спить виключав комп на цілу ніч від живлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...