Перейти до змісту

Фестиваль "Джаз Без"


sweetlena

Рекомендовані повідомлення

12-й Міжнародний фестиваль «Джаз Без» проходитиме в Луцьку 7, 8, 9 грудня в Палаці культури міста Луцька.

Початок о 19.00 (7 грудня), та 18:00 (8-9 грудня)

Ціни – від 25 до 50 грн.

Jazz-1-.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре хоч три дні, збільшує шанси попасти :D

Лесю, планую з тобою, нагадай мені пліз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре хоч три дні, збільшує шанси попасти :D

Лесю, планую з тобою, нагадай мені пліз!

Без питань, ще й квитки візьму. Хто ще в суботу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була...вчора...під враженням досі!

Концерт розпочався словами привітання від організаторів "Джаз Без" і хвилиною вшанування пам"яті видатного музиканта, нашого земляка Валерія Колєснікова.

Далі виступ мега-запального Майка Рассела зі своєю командою і джазменами із Польщі. Тримав публіку своєю посмішкою, легким вокалом, запальними рухами...ну дуже харизматичний мужчина в його років 60)) Гітара в його руках не просто інструмент, він з нею одне ціле, гра захоплює, вражає і так шкода було чути "...last song"

«Vinita Formation»…сучасний тонкий дзаж…до нього мені бракувало чашечки кави і затишного клубу.Саксофоніст, яскравий і неперевершений. Мене підкорив грою на саксофоні і своєї лисиною))) Контрабасист-канадієць чудово виконав свою партію. Барабанщик з Чикаго дуже вдало доповнював гру колег. Алекс Максимів, член «Джаз клуб.Львів» - прекрасний гітарист і стильний хлопець в капелюсі))

Сьогодні-завтра ще є шанс у всіх потрапити на фестиваль, скористайтесь ним, «Джаз Без» шалено-захопливий. Джаз - це свобода, тонкі почуття. Вдячна за кілька годин яскравих емоцій і повної втрати відчуття часу.

Фото обіцяю…трошки пізніше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та і виступ другого колективу відразу показав присутнім хто справді любить джас а хто потрапив туди випадково - добряча частинка відсіялась :)

єдине вкінці троха підпортило кайф - очікував на джем-сейшн але організатори підло обломали...

будемо надіятися на сьогодні і на завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні взнав що джем-сейшн може бути "несуперовим" :) ну але нічьо не могло зіпсувати заряд позитивних емоцій після виступу компанії Грохота і Хендерсона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 11 місяців потому...

Знову "Джаз Без"

%D0%90%D1%84%D1%96%D1%88%D0%B0-3.jpg

Але цього року такий:

«Jazz Bez...» перетворюється у фестиваль солідарності з «Євромайданом»

Музиканти підтримують студентів! Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» солідаризується зі студентством, яке організовує «Євромайдан» у Львові та Україні.

3355830397_200_300_200_300.187617261_0_0_80_music_2013_jb13_vposter.jpg

Програма у Львові

Виконавці Більшість музикантів, незважаючи на ситуацію в країні, вирішили приїхати на фестиваль виступити для збору коштів та передати свої гонорари на потреби «Євромайдану».

Фестиваль, який вже тринадцять років долає кордони з Європою, пройде із 4 по 15 грудня 2013 р. Вхід на всі концерти фестивалю буде безкоштовним.

Під час виступів буде проведено збір коштів для потреб «Євромайдану». Кошти будуть передані студентам.

Також «Jazz Bez» відмовляється від всієї комерційної складової - продажі квитків та реклами. Від сьогодні фестиваль припиняє продаж квитків, вхід на фестиваль буде вільним. У першу чергу вільні місця надаватимуться студентам. Студенти можуть приходити за пів години до початку концертів та отримати квитки від волонтерів.

«Для середовища фестивалю принциповим є відстоювання громадянських свобод. Найважливішим для цього є поява нового покоління: освіченого, самодостатнього і відповідального. Власне для нього ми щороку і робимо наш фестиваль», - говорять організатори «ДжазБезу».

Цього року у Львові, який є центром фестивалю, виступить ціла низка зірок європейського джазу, які підтримують процеси самоорганізації українського народу та студентського руху в Україні.

Слідкуйте за новинами фестивалю на сайті www.dzyga.com та за новинами «Євромайдану» у мережі та мас-медіа.

Про «Jazz Bez»:

Тринадцятий «Jazz Bez» об'єднає довкола джазу Київ, Харків, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Люблін, Санок, Глівіце, Перемишль та батьківщину Богдана-Ігоря Антонича село Новицю. Вперше до джазової федерації приєднаються Мостиська. Серцем Фестивалю є Львів.

«Jazz Bez» є наймасштабнішим, найтривалішим та найдосвідченішим джазовим фестивалем України. Від 2001 року, коли фестиваль одночасно розпочався у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на десяток міст. За цей час відбулися сотні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Джаз Безі» перевищила тисячу.

Джаз Без Страху!

Поважай себе - слухай джаз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...