Перейти до змісту

Вхідні двері

Garik

Рекомендовані повідомлення

Хочу придбати собі вхідні металеві двері в квартиру... Порядьте, де в Луцьку можна купити якісні і відносно недорогі двері (3000-4000грн), а також, щоб якісно їх поставили і без "головного болю". Можливо хтось недавно вставляв собі? Які в кого думки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі замовляв на Рівенський (в будівлі де Фокстрот) на 3-поверсі. Ціна/якість - влаштовувала на момент покупки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на днях поставили вхідні двері "Берез" (м. Одеса). на мій хлопський розум, то нормальні двері по адекватній ціні. поставили норм - майстер специфічний чоловік, але своє діло знає. замовляв на варшавці. якщо цікавить, то пізніше скину контакти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На минулому тижні міняв собі вхідні двері. Замовляв тут: http://metrnametr.com.ua/

Ціною та якістю цілком задоволений.

Всі міжкімнатні двері також брав у МетрНаМетра :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовила в суботу на Львівській в Віксісі. Ціни нормальні ще й зробили хорошу знижку. Якість теж хороша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мої куми брали вхідні за 1700грн. Я дивилась на якість, доволі пристойно. Не фольга))) привозив й встановлював наш спільний знайомий, він вже років 9 цим займається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Двері вхідні, міжкімнатні, металопластикові вікна та балконні конструкції

Гарантія від 1 до 3 років

Безвідсотковий кредит на 5 місяців

Кредит на 1-2 роки під %

Замір, доставка та встановлення БЕЗКОШТОВНО

Виготовлення по індивідуальному замовленню

Виклик та консультація майстра-дизайнера БЕЗКОШТОВНО

099-274-06-02 Павло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Фахівці ,що мають справу з дверима - питання до Вас!

Цікавлять вхідні двері на кшталт тих,що на фото

Знаю ,що ці привезенні з Німеччини

В нас можна такі купити?

RGD2VJ_jAOs.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо непомиляюсь це німецькі хьорман, і десь на на Ковельській я бачив їхню рекламу. Здається перед поворотом на Набережну. десь там і офіс їхній ніби. Двері хороші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Потрібно двері зовнішні (власний будинок), більш-менш якісні. "Козирьок" над дверима буде, пізніше, може й тамбір якийсь приладнаю...

Подивився в нас в Ківерцях. Пропонує фірма Віконда. Пропонують двері трьох виробників: ЛаКоста (не сподобались інтуїтивно), якісь "Дніпро" вроді Чернігів (не можу знайти їх в інтернеті) та Aplot (теж Чернігів). Останні були у виконанні Патина, сподобались... правда і ціна на них...

Хочу ще Мілано глянути, де їх склад-магазин?

Які будуть рекомендації?

ЗІ: то праві чи ліві двері?

23a78002d97fa95f4ec40e7b88f16aa7.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То двері ліві)

ПФ "Євродек", що на Соборності, 14а (ТЦ "Троянда") 0503728030

Зовнішні двері виробників "Термопласт" м.Дрогобич Львівська обл., ТМ"Страж" м.Одеса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А які будуть думки стосовно польських дверей КМТ?

В мене вже "каша" в голові з тими дверями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінню поставив собі двоє дверей (польські КМТ), основа у них ніби МДФ чи ОСБ -пресована щепа/тирса, (було видно у місцях врізки замків) та жорсткість конструкції надає поліуретан, яким заповнені двері, він жеж і служить теплоізоляцією. Поріг нержавійка (браузер показує помилку і ніби правильно писати неіржавка - перший раз таке чую), не сподобалося мені у них кріплення завіс, а так претензій немає. Хлопці які у нас їх продають (ПанДор) пропонують свою коробку з клеєного дерева і завіси - це здорожчує двері здається на 800 грн. Мені обійшлися двері (повний комплект з малим вітражем, золотий дуб, без обналічки) - 4000грн і 4400 грн + ми самі встановлювали.

Також була "каша в голові" одні казали що двері з МДФ накладками можна ставляти ззовні, на вулиці, інші казали що ні. Я почитавши інтернет і поговоривши з декількома продавцями дійшов висновку що МДФ рано чи пізно потріскає, залежно від товщини самої накладки. А в КМТ, два металевих оцинкованих листа, між ними поліуретан, зовні листи обклеєні плівкою, як і сама коробка. Не сказав би що я ними пишаюсь, та й не найгірший варіант, двері як двері, хороший середняк на тверду 4 з 5 балів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://imdbk.com.ua/products/titan-standart-860kh2050

Є виробниками дверей і підбирають комплектацію за бажанням клієнта!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Осінню поставив собі двоє дверей (польські КМТ), основа у них ніби МДФ чи ОСБ -пресована щепа/тирса, (було видно у місцях врізки замків) та жорсткість конструкції надає поліуретан, яким заповнені двері, він жеж і служить теплоізоляцією. Поріг нержавійка (браузер показує помилку і ніби правильно писати неіржавка - перший раз таке чую), не сподобалося мені у них кріплення завіс, а так претензій немає. Хлопці які у нас їх продають (ПанДор) пропонують свою коробку з клеєного дерева і завіси - це здорожчує двері здається на 800 грн. Мені обійшлися двері (повний комплект з малим вітражем, золотий дуб, без обналічки) - 4000грн і 4400 грн + ми самі встановлювали.

наскільки я побачив на зрізі, то рамка полотна вроді з клеєного дерева. ні?

завіси теж викликають певне занепокоєння.

а чому не захотіли дерев"яної коробки?

Також була "каша в голові" одні казали що двері з МДФ накладками можна ставляти ззовні, на вулиці, інші казали що ні. Я почитавши інтернет і поговоривши з декількома продавцями дійшов висновку що МДФ рано чи пізно потріскає, залежно від товщини самої накладки. А в КМТ, два металевих оцинкованих листа, між ними поліуретан, зовні листи обклеєні плівкою, як і сама коробка. Не сказав би що я ними пишаюсь, та й не найгірший варіант, двері як двері, хороший середняк на тверду 4 з 5 балів.

так отож

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...