Перейти до змісту

Вхідні двері

Garik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу придбати собі вхідні металеві двері в квартиру... Порядьте, де в Луцьку можна купити якісні і відносно недорогі двері (3000-4000грн), а також, щоб якісно їх поставили і без "головного болю". Можливо хтось недавно вставляв собі? Які в кого думки?

Опубліковано

Я собі замовляв на Рівенський (в будівлі де Фокстрот) на 3-поверсі. Ціна/якість - влаштовувала на момент покупки.

Опубліковано

на днях поставили вхідні двері "Берез" (м. Одеса). на мій хлопський розум, то нормальні двері по адекватній ціні. поставили норм - майстер специфічний чоловік, але своє діло знає. замовляв на варшавці. якщо цікавить, то пізніше скину контакти

Опубліковано

На минулому тижні міняв собі вхідні двері. Замовляв тут: http://metrnametr.com.ua/

Ціною та якістю цілком задоволений.

Всі міжкімнатні двері також брав у МетрНаМетра :)

Опубліковано

Замовила в суботу на Львівській в Віксісі. Ціни нормальні ще й зробили хорошу знижку. Якість теж хороша.

Опубліковано

мої куми брали вхідні за 1700грн. Я дивилась на якість, доволі пристойно. Не фольга))) привозив й встановлював наш спільний знайомий, він вже років 9 цим займається.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Двері вхідні, міжкімнатні, металопластикові вікна та балконні конструкції

Гарантія від 1 до 3 років

Безвідсотковий кредит на 5 місяців

Кредит на 1-2 роки під %

Замір, доставка та встановлення БЕЗКОШТОВНО

Виготовлення по індивідуальному замовленню

Виклик та консультація майстра-дизайнера БЕЗКОШТОВНО

099-274-06-02 Павло

• 1 рік потому...
Опубліковано

Фахівці ,що мають справу з дверима - питання до Вас!

Цікавлять вхідні двері на кшталт тих,що на фото

Знаю ,що ці привезенні з Німеччини

В нас можна такі купити?

RGD2VJ_jAOs.jpg

Опубліковано

якщо непомиляюсь це німецькі хьорман, і десь на на Ковельській я бачив їхню рекламу. Здається перед поворотом на Набережну. десь там і офіс їхній ніби. Двері хороші

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Потрібно двері зовнішні (власний будинок), більш-менш якісні. "Козирьок" над дверима буде, пізніше, може й тамбір якийсь приладнаю...

Подивився в нас в Ківерцях. Пропонує фірма Віконда. Пропонують двері трьох виробників: ЛаКоста (не сподобались інтуїтивно), якісь "Дніпро" вроді Чернігів (не можу знайти їх в інтернеті) та Aplot (теж Чернігів). Останні були у виконанні Патина, сподобались... правда і ціна на них...

Хочу ще Мілано глянути, де їх склад-магазин?

Які будуть рекомендації?

ЗІ: то праві чи ліві двері?

23a78002d97fa95f4ec40e7b88f16aa7.jpg

Опубліковано

То двері ліві)

ПФ "Євродек", що на Соборності, 14а (ТЦ "Троянда") 0503728030

Зовнішні двері виробників "Термопласт" м.Дрогобич Львівська обл., ТМ"Страж" м.Одеса.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А які будуть думки стосовно польських дверей КМТ?

В мене вже "каша" в голові з тими дверями...

Осінню поставив собі двоє дверей (польські КМТ), основа у них ніби МДФ чи ОСБ -пресована щепа/тирса, (було видно у місцях врізки замків) та жорсткість конструкції надає поліуретан, яким заповнені двері, він жеж і служить теплоізоляцією. Поріг нержавійка (браузер показує помилку і ніби правильно писати неіржавка - перший раз таке чую), не сподобалося мені у них кріплення завіс, а так претензій немає. Хлопці які у нас їх продають (ПанДор) пропонують свою коробку з клеєного дерева і завіси - це здорожчує двері здається на 800 грн. Мені обійшлися двері (повний комплект з малим вітражем, золотий дуб, без обналічки) - 4000грн і 4400 грн + ми самі встановлювали.

Також була "каша в голові" одні казали що двері з МДФ накладками можна ставляти ззовні, на вулиці, інші казали що ні. Я почитавши інтернет і поговоривши з декількома продавцями дійшов висновку що МДФ рано чи пізно потріскає, залежно від товщини самої накладки. А в КМТ, два металевих оцинкованих листа, між ними поліуретан, зовні листи обклеєні плівкою, як і сама коробка. Не сказав би що я ними пишаюсь, та й не найгірший варіант, двері як двері, хороший середняк на тверду 4 з 5 балів.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А які будуть думки стосовно польських дверей КМТ?

В мене вже "каша" в голові з тими дверями...

Осінню поставив собі двоє дверей (польські КМТ), основа у них ніби МДФ чи ОСБ -пресована щепа/тирса, (було видно у місцях врізки замків) та жорсткість конструкції надає поліуретан, яким заповнені двері, він жеж і служить теплоізоляцією. Поріг нержавійка (браузер показує помилку і ніби правильно писати неіржавка - перший раз таке чую), не сподобалося мені у них кріплення завіс, а так претензій немає. Хлопці які у нас їх продають (ПанДор) пропонують свою коробку з клеєного дерева і завіси - це здорожчує двері здається на 800 грн. Мені обійшлися двері (повний комплект з малим вітражем, золотий дуб, без обналічки) - 4000грн і 4400 грн + ми самі встановлювали.

наскільки я побачив на зрізі, то рамка полотна вроді з клеєного дерева. ні?

завіси теж викликають певне занепокоєння.

а чому не захотіли дерев"яної коробки?

Також була "каша в голові" одні казали що двері з МДФ накладками можна ставляти ззовні, на вулиці, інші казали що ні. Я почитавши інтернет і поговоривши з декількома продавцями дійшов висновку що МДФ рано чи пізно потріскає, залежно від товщини самої накладки. А в КМТ, два металевих оцинкованих листа, між ними поліуретан, зовні листи обклеєні плівкою, як і сама коробка. Не сказав би що я ними пишаюсь, та й не найгірший варіант, двері як двері, хороший середняк на тверду 4 з 5 балів.

так отож

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...