Fireboss Опубліковано 22 Листопада, 2012 в 09:57 #1 Опубліковано 22 Листопада, 2012 в 09:57 пропонуйте
Amar Опубліковано 22 Листопада, 2012 в 19:51 #2 Опубліковано 22 Листопада, 2012 в 19:51 Б/У или новую?
Fireboss Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 00:53 Автор #3 Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 00:53 там ж написано в підписі теми нову або б/в, а те шо воно автоматично по-дебільному його розбиває на теги не моя вина
jack74 Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 09:07 #4 Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 09:07 там ж написано в підписі теми нову або б/в, а те шо воно автоматично по-дебільному його розбиває на теги не моя винатеги - це для пошукової системи, по цих словах пошук працює. А потрібну інформацію бажано писати в тілі повідомлення.Куплю газову автоматичну колонку що мається на увазі? вони всі автоматичні.
Fireboss Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 13:14 Автор #5 Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 13:14 там ж написано в підписі теми нову або б/в, а те шо воно автоматично по-дебільному його розбиває на теги не моя винатеги - це для пошукової системи, по цих словах пошук працює. А потрібну інформацію бажано писати в тілі повідомлення.Куплю газову автоматичну колонку що мається на увазі? вони всі автоматичні.ти мабуть родився в епоху нанотехнологій, бувають ще ручні, механічні вітчизняні, яку власне і хочу замінитиякщо ні в кого нема то підкажіть яку краще брати і де...
yurgen Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 13:36 #6 Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 13:36 підкажіть яку краще брати і де...Обратись в Бош-тепло. Бандеры 14.Там можно и купить, и установка будет, и гарантия, и сервис.Бери Юнкерс или Бош (одно и тоже).Можно саму колонку найти дешевле чем у них (я, например, брал в Эпицентре), но установку лучше пусть они делают.И юзай поиск. Есть уже темы про колонки. Там найдёшь много полезных советов.
jack74 Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 17:44 #7 Опубліковано 23 Листопада, 2012 в 17:44 там ж написано в підписі теми нову або б/в, а те шо воно автоматично по-дебільному його розбиває на теги не моя вина теги - це для пошукової системи, по цих словах пошук працює. А потрібну інформацію бажано писати в тілі повідомлення.Куплю газову автоматичну колонку що мається на увазі? вони всі автоматичні. ти мабуть родився в епоху нанотехнологій, бувають ще ручні, механічні вітчизняні, яку власне і хочу замінити якщо ні в кого нема то підкажіть яку краще брати і де... ти знаєш, відкрию тобі величезну таємницю - "механічні вітчизняні" - вони теж автоматичні а "ручні" - це, певно, де дрова закидають, да? набисав би толком, що хочеш з електронікою, чи з п'єзозапалюванням, чи з автоматичним запалюванням... Бо всі колонки - автоматичні Тобто, ти кран відкрив - колонка почала воду гріти от тобі і автоматика
Fireboss Опубліковано 25 Листопада, 2012 в 10:51 Автор #8 Опубліковано 25 Листопада, 2012 в 10:51 там ж написано в підписі теми нову або б/в, а те шо воно автоматично по-дебільному його розбиває на теги не моя вина теги - це для пошукової системи, по цих словах пошук працює. А потрібну інформацію бажано писати в тілі повідомлення.Куплю газову автоматичну колонку що мається на увазі? вони всі автоматичні. ти мабуть родився в епоху нанотехнологій, бувають ще ручні, механічні вітчизняні, яку власне і хочу замінити якщо ні в кого нема то підкажіть яку краще брати і де... ти знаєш, відкрию тобі величезну таємницю - "механічні вітчизняні" - вони теж автоматичні а "ручні" - це, певно, де дрова закидають, да? набисав би толком, що хочеш з електронікою, чи з п'єзозапалюванням, чи з автоматичним запалюванням... Бо всі колонки - автоматичні Тобто, ти кран відкрив - колонка почала воду гріти от тобі і автоматика ладно не хочу встрявати з тобою в словесну перепалку, ну але ти достеменно сформулював чого я хочу. тема актуальна...
mihavolvol Опубліковано 25 Листопада, 2012 в 14:42 #9 Опубліковано 25 Листопада, 2012 в 14:42 там ж написано в підписі теми нову або б/в, а те шо воно автоматично по-дебільному його розбиває на теги не моя вина теги - це для пошукової системи, по цих словах пошук працює. А потрібну інформацію бажано писати в тілі повідомлення.Куплю газову автоматичну колонку що мається на увазі? вони всі автоматичні. ти мабуть родився в епоху нанотехнологій, бувають ще ручні, механічні вітчизняні, яку власне і хочу замінити якщо ні в кого нема то підкажіть яку краще брати і де... ти знаєш, відкрию тобі величезну таємницю - "механічні вітчизняні" - вони теж автоматичні а "ручні" - це, певно, де дрова закидають, да? набисав би толком, що хочеш з електронікою, чи з п'єзозапалюванням, чи з автоматичним запалюванням... Бо всі колонки - автоматичні Тобто, ти кран відкрив - колонка почала воду гріти от тобі і автоматика ладно не хочу встрявати з тобою в словесну перепалку, ну але ти достеменно сформулював чого я хочу. тема актуальна... парапетна чи димоходна? є парапетна в ідеальному стані(використовувалась менше року) 1300грн
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.