Перейти до змісту

Тушонка і вінегрет (с)

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Вибри пройшли. Ніхто мене не звинуватить в предвзятості і навмисному викиду інформації щодо святої інквізиції

об'єднаної опозиції.

Пропоную обговорити дві теми.

Сьогодняшню заяву Томенка про тиск на депутатів. Таке собі інформаційне поле для виправдань перебіглих тушок. Під кодовою назвою "тушонка".

І, власне, саму ОО.. збір "блатних" і шайку "ідейних". Кодова назва "вінегрет!"

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь

Ти хочеш сказати, що у Об"єднаній Опозиції є бандити, олігархи чи бізнесмени????????

от хто ти тепер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти хочеш сказати, що у Об"єднаній Опозиції є бандити, олігархи чи бізнесмени????????

от хто ти тепер?

054.gif

Зю.. батько у мене Михайло, врагі тянуть споживати зеленого змія. Оповідь почнемо завтра :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от хто ти тепер?

054.gif

Зю.. батько у мене Михайло, врагі тянуть споживати зеленого змія. Оповідь почнемо завтра :)

...а ви, тролі, веселіться, да? Прекрасно.

http://www.youtube.com/watch?v=VpFITa9eYoQ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чує моє серце, що на українському політичному олімпі скоро зявиться нова політична сила - добріша за владу, конструктивніша за опозицію і чесніша за комуністів. А наші волинські мажоритарники разом з ТС зіграють у цьому процесі не останню роль.

В будь-якому випадку (правда чи вигадка), не сприймайте коментар, як негативний. Навпаки, вважаю, що у протистоянні люди показують справжні свої обличчя. Не цікаво спостерігати за партією, бо це чергова іграшка для олігарха... цікавою є людина, її поведінка, ставлення до людей, життєва позиція.

Так що жгі, Зеус. Не забудь паралельно створити тему: контролюй волинських мажоритарників, щоб пропали останні сумніви щодо твоєї незаангажованості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В першу чергу хочу нагадати про урочистість і "камєнниє ліца" людей, які на початку серпня привселюдно склали присягу:

Я маю честь бути кандидатом у народні депутати України від Об’єднаної опозиції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» і беру на себе зобов’язання у разі мого обрання вступити у фракцію «Батьківщина» у Верховній Раді України сьомого скликання і ні юридично, ні фактично не виходити з неї протягом дії мандата, наданого мені виборцем.

Обіцяю неухильно дотримуватися Конституції України, обстоювати соборність, незалежність і національні інтереси України, дбати про добробут українського народу, захищати статус української мови як єдиної державної, права і свободи кожного громадянина, поважати нашу історію, культуру і традиції.

Вважаю своїм обов’язком зробити все залежне від мене для якнайшвидшого звільнення України від кримінального окупаційного режиму Віктора Януковича для чого присягаю голосувати за закон про імпічмент Президента України, за сам імпічмент Януковича, а також за закон про порядок відкликання народного депутата

Перед Господом Богом і перед народом України публічно присягаю дотримуватися цих зобов’язань. А в разі принципової зміни моєї політичної позиції врозріз із позицією ВО «Батьківщина», від якої я буду обраний, вважаю справою честі і зобов’язуюсь скласти повноваження народного депутата України.

Пафосно, нє?

Потім лідери дружно і браво давали інтерв'ю усім медійникам, де розповідали про чітку домовленність щодо списків і кандидатів, системну організацію і про те, що вони докладуть масимум! (отут мені дуже подобається) зусиль аби не дати пройти жодному "мутному" кандидату і дати відсіч режиму.

Ніхто їх за язик не тянув :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss, а шо - ВЖЕ є прецеденти зворотнього? Кинь лінком, якщо не важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, до 17 грудня будем падаждать.

Поки Томенко, пряма мова:

"Якщо трапиться ситуація, що хтось із наших депутатів змінить політичну орієнтацію і стане новою тушкою, я теж не схильний виправдовувати такі речі, тому що треба було розуміти, куди ви йдете, якщо потрапите в опозицію"

...

"Коли ми формували список Об’єднаної опозиції з восьми партій, я завжди казав: друзі, беремо на себе колективну відповідальність за результати виборів, але залишаємо персональну відповідальність лідерів партії за тих, кого вони делегували в список"

джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чує моє серце, що на українському політичному олімпі скоро зявиться нова політична сила - добріша за владу, конструктивніша за опозицію і чесніша за комуністів.

Ось тут розкажіть детальніше, конкретніше. Розумію, що це лише певні здогадки, але може є якісь реальні причини, передумови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прізнаніє Кличка:

У Верховній Раді партія влади намагається створити більшість шляхом підкупу депутатів в тому числі від УДАРу.

Про це заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

"Я не хочу називати прізвища, але більше десятка таких розмов з членами (майбутньої) фракції були, і обіцяли різні речі", - сказав він.

"Обіцяли комітети, обіцяли винагороду, обіцяли лояльність", - сказав Кличко і додав, що у таких випадках "діють двома методами: батога і пряника".

За його словами, ударівці інформували керівництво партії про такі розмови.

Водночас на питання, хто саме робив такі пропозиції, Кличко відповів: "Хто пропонує – не важко здогадатися, яка саме партія".

Кличко не відповів на питання, скільки грошей пропонували депутатам.

"Розмови зі мною конкретно не велися. В розмові зі мною можна отримати дуже неадекватну відповідь, або дуже адекватну", - сказав Кличко.

pravda.com.ua

ПС. Думаю, таки хтось та й спокуситься/зламається. Щоб я помилявся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПС. Думаю, таки хтось та й спокуситься/зламається. Щоб я помилявся.

Та нє,ти шо? Там всі ідєйниє.Кремінь!Вони навіть за мілльон не продадуться!!! А от за два...Боргі ж віддавать тре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ПР переконують, що вони вже формують більшість у новій Раді

Партія регіонів проводить переговори з новообраними депутатами Верховної Ради про створення більшості, але остаточно говорити про її наявність можна буде лише після перших результатів голосування.

Про це у четвер після закінчення засідання Підготовчої депутатської групи заявив голова фракції Партії регіонів у нинішньому складі парламенту Олександр Єфремов, повідомляє сайт ПР.

“У рамках Підготовчої групи (яка займається підготовкою організації роботи парламенту нового скликання) ми з питань, в яких визначилися, бачимо, що більшість є”, – відзначив політик.

За його словами, для того, щоб пересвідчитися, є більшість у парламенті чи нема, необхідно провести перше голосування. “Ми працюємо у даному напрямі і шукаємо колег, які готові працювати згідно з програмою нашої політичної сили”, – підсумував Олександр Єфремов.

фінанс.юа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто мене не звинуватить в предвзятості і навмисному викиду інформації щодо святої інквізиції об'єднаної опозиції.

Zeuss, не для флейму, а для себе цікаво: до лав якої партії ти належиш? Можна в приват, щоб тролів не кормити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, не належу і ніколи не належав до жодної з партій. Раніше був звязаний якимись робочими моментами чи проектами з декількома партіями (зокрема НУ), а точніше їх представниками в певних регіонах. Але жодного разу (на сьогодні) не був звязанний проектами з ПР чи сателітами. Це не для "вибілення образу".. мені фіолетово, а так як є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss, а палиці та івахіви, підпадають під категорії тушонки?

Тобі доведеться визнати одне з двох, або те що так. Або те що вони обманювали народ, коли йшли як самовисуванці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курортінг, я до Палиці не маю жодного відношення. Як взагалі до проектів Коломойського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чечетов хвалиться, що "регіони" переманили 40 "тушок"

40 самовисуванців написали заяви про входження у фракцію Партії регіонів.

Про це заявив заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, пише Комсомольська правда в Україні.

"Майже 40 самовисуванців написали заяви про вступ у нашу фракцію, тому в новій Раді в нас буде одноособова більшість", - заявив він.

"Закони зможемо приймати швидко й злагоджено", - додав Чечетов.

Назвати імена самовисуванців, які вже вирішили, що їм з регіонами по дорозі, Михайло Чечетов не зміг.

Він також стверджує, що самовисуванці писали заяви добровільно без будь-якого тиску.

У той же час один із самовисуванців сказав, що Партія регіонів давала обіцянки тим, хто напише заяву:

"Просто одним пообіцяли сприяння в бізнесі, іншим - гарантували портфелі. Третім - дали грошей на виборчу кампанію", - уточнив один із самовисуванців, перемога якому, до речі, дісталася внаслідок перерахування голосів.

У майбутній парламент Партія регіонів провела по списках і мажоритарних округах 185 депутатів. Щоб сформувати більшість, необхідна підтримка ще 41 обранця.

Таким чином, якщо 40 самовисуванців написали заяви, ПР бракує одного перебіжчика.

уп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://news.eizvesti...-vo-frakciyu-pr

Список самовыдвиженцев, написавших заявления о вступлении во фракцию ПР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Палиця де? щось я його не наблюдаю в списку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де взагалі взяли цей список?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А всі інші крім палиці є

Єремеєв Ігор Миронович

Івахів Степан Петрович

Мартиняк Сергій Васильович

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З самовисуванців, я впевнений тільки у Донію. Може ще є пару таких самовисуванців. Все, всі інші під ригами, і це знали всі з самого початку. Не треба видумувати, і казати що це якісь тушки, якщо він з самого початку були під ригами.

Тушки, це якщо хтось перебіжіть з ОО-Удар-Свобода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де взагалі взяли цей список?

источник я указала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По матеріалам якогось "генштаб" це дуже компетентно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А всі інші крім палиці є

Єремеєв Ігор Миронович

Івахів Степан Петрович

Мартиняк Сергій Васильович

Івахів каже - НЄ. *троллфейс*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...