Перейти до змісту

В Україні хочуть запровадити 15% податку на продаж долара - ЗМІ

cemiynick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я так підозрюю що в тебе є якісь мислі на цю тему

то поясни як він впливає на курс.

я от свою думку висловив про призначення, але не бачу впливу на глобальний курс. Тим більше на ріст

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

відсікають спекулятивний сегмент, який співпрацює з банками. банки- великий гравець на готівковому ринку. міняли не потягнуть все- їм грошей не вистачить.

Опубліковано

відсікають спекулятивний сегмент, який співпрацює з банками. банки- великий гравець на готівковому ринку. міняли не потягнуть все- їм грошей не вистачить.

валютчики бакс в банки не здають. Вони його там купують.

То що там відсікають ?

Опубліковано

Андрій, у них картина ширша, ніж у нас з тобою. Не варто порівнювати ситуацію середини 90-х і теперішню. В 90-х більшість споживчого товарообігу обслуговувала доларова готівка. Тепер великі торгові мережі перехопили першість і більшість товарообігу обслуговується безготівковими грошима-як гривнями, так і валютою. Зараз готівковий долар різко росте, коли "ганяють оленів", от "оленям" і роблять ще одну загорожу.

Опубліковано

правильно, несіть долари знайомим продавцям техніки

нам тра розраховуватися з постачальниками

а то заколупали зі своєю гривнею і нестабільним курсом

Опубліковано

а з якою метою цікавишся ? я в чужих бакс не візьму ібо ніззя. А значиться все що тобі тра знати - то ціну з цінника :)

курс завжди стоїть такий щоб компенсувати втрату за зняття готівки в банку (~1%) ну і не влетіти при стрибку невеликому

тобіш +10 копійок навскідку

Опубліковано

що крім продажу, знаймий ти наш продавець, заробляти хочемо ще й на курсі

я такої тупизни якось навіть не чекав...

я продаю монітор за 1000 грн і сусідній магазин продає за 1000 грн

я маю націнку 5% + 5% на курсі а сусідній магазин має націнку 20% і рахує по курсу нацбанку

...ееее, мля, і шо ?

що таке курс ? людина бачить ціну і її не колише з чого вона складається якщо вона хороша.

знаєш, мені декілька людей, яких я поважаю, казали що ти розумний. Но я давно зрозумів що тебе від ідіота відрізняє просто трішки більший кеш для копіпаста, який ти натренував на роботі. Власних думок і висновків - НУЛЬ. Немає тем де ти б не пробував обісрати чиюсь думку але ніколи не генеруєш свою.

Опубліковано

ну отак от "задовбали гривнею", значить,

що крім продажу, знаймий ти наш продавець,

заробляти хочемо ще й на курсі :)

сокол - 8.30. розєтка - 8.35 :)

ну так. показуємо цифри які нам вигідні. на розетці курс 1 $ = 9.05 грн. б/н.

Тобто якщо я хочу оплатити банківськи переказом - то порахують по 9,05.

Опубліковано

С нетерпением ждём подорожания всего импорта на 16% , машины, бытовая техника и т,д... за который нужно расплачиваться валютой.

Долбаки.

Опубліковано

ну шо ти, яке подорожання, он глянь як " знайомий продавець" жжот:

Этот человек далёк, или он патриот и покупаёт всё отечественное :), только что у нас наше отечественное? Улики и пчёлы , смотреть в улик и слушать как пчёлы гудут?.

Наш рынок это сплошное купил продал, один импорт за который нужно платить валютой, нет слов.

Опубліковано

Зараз готівковий долар різко росте, коли "ганяють оленів", от "оленям" і роблять ще одну загорожу.

"Свинячий грип" змінив форму? Будемо чекати новини як НікалайЯнич міняє долари в обміннику десь в Борисполі. *сарказм*
Опубліковано

тролі ФАС, я залишаю вас на самоті

Після цих слів я побачив лише 3 ніка. Енді, Соромітник та Толік.

м-Да.. а Кортінг таки правий.

Закрито. Хлопці, не позортеся і не годуйте Троля.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...