Masik Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:40 #1 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:40 Замість чагарника в центрі міста з’явиться дитячий майданчик.Неподалік входу у центральний парк Луцька на вулиці Глушець облаштовують дитячий майданчик.Як розповів 13 листопада міський голова Луцька Микола Романюк, земельна ділянка надана в оренду підприємцю Аллі Рожанській.«Вона принесла проект досить гарного і цікавого дитячого майданчика з атракціонами. У її планах до Нового року виконати основні роботи, а відкрити вже навесні», – пояснив мер.За словами Миколи Романюка, підприємець планує встановити не тільки атракціони, а й дитячий кінотеатр. Але це будуть тимчасові сезонні споруди.«Раніше там були кущі, зарослі, смітник. Тепер ця територія буде благоустроєна. І це добре», – тішиться мер.http://www.volynpost.com/news/8830-zamist-chagarnyka-v-centri-mista-ziavytsia-dytiachyj-majdanchyk-fotoОчень хочется верить, что это не превратиться в очередную пивнуху.....
Orfey Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:42 #2 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:42 дітей на мультики, а батьки по пивку
Ko3bMa Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:44 #3 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:44 Аби ще на оглядовому майданчику, що над входом в парк, не ставили бидлопалатки - взагалі було б чудово.
cemiynick Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:47 #4 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:47 Мля... Ну не лізли би! Ті "чагарники", розчищені, справляли дуже гарне враження. Я кажу розчищені, а не знищені, різницю уловлюєте?І хто там буде гратись? Поблизу жилих будинків майже нема, чи як, прийшла сім'я у парк - дітей на майданчик, а самі по пиво?Таке враження що романюк з палицею спеціально пакостять, щоб нічого не просили (роби погано - і відстануть з проханнями).
Masik Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:51 Автор #5 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:51 Согласен, эти палатки вообще абсурд, ладно, допустим имеют право они существовать, но обязать к нормальному оформлению, типа такого - Мля... Ну не лізли би! Ті "чагарники", розчищені, справляли дуже гарне враження. Я кажу розчищені, а не знищені, різницю уловлюєте? І хто там буде гратись? Поблизу жилих будинків майже нема, чи як, прийшла сім'я у парк - дітей на майданчик, а самі по пиво? Таке враження що романюк з палицею спеціально пакостять, щоб нічого не просили (роби погано - і відстануть з проханнями). А кто их будет "просто так" расчищать?
cemiynick Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:56 #6 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:56 А кто их будет "просто так" расчищать?Давай весь парк "розчистим", а простіше тупо знищимо? Понаробим площадок і доріжок. В чому сенс такого "парку"?
Masik Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:59 Автор #7 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:59 Не равняй *уй с пальцем. Парк - это парк, на него целевые деньги из бюджета выделяются, а это болото так и оставалось бы болотом и мочесборником для малолеток, а так мож чё путное сделают! Когда с детьми в парк иду, на площадке возле Мадагаскара уже не развернуться от количества детей.
zaHARE Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:59 #8 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 10:59 В мене є діти.Хочу майданчик.Тим більше круто буде влітку.Сів собі на лавочці біля фонтанів і книжечку читай,поки дитина грається.Бо в парку на рошенівському майданчику комарі загризають.Я-за,звісно при умові,що це буде якісний майданчик(а не такий як мадагаскар) і не буде ригаловкі в якості "компенсації витрат".
Otto Kreer Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 11:18 #9 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 11:18 я вчора повз майбутнього майданчику проїздив - діло хороше !
bodia88888 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 11:53 #10 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 11:53 У нас якось так прийнято: побудують хоч новий театр, но палатку полюбе впаяють біля нього. Причому кислотного кольору обов"язково, щоб виділялась.Поставлять три качелі, п"ять палаток. Треба ж якось качелі окуповувати.Ну от не віриться, що там щось чудове для дітей буде. Дай Бог щоб я помилявся...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.