Перейти до змісту

Дитяче авто крісло, як правильно вибрати?


Phoinix

Рекомендовані повідомлення

На даний час стала актуальною покупка автокрісла, оскільки щоранку вожу дитину у садочок і так буває інколи нам вдвох потрібно їхати без жінки. Поки що їздим без крісла, але щоразу стрьомно так їхати. Прошу вас поділитись досвідом(тих хто користується/користувався) дитячим кріслом. Яке краще вибрати, з яких матеріалів, яким кріпленням(Isofix чи просто ремневим), якої марки?

P.S.

прощу в темі не флудити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купил в своё время недорогое..за 600 или 700 грн на ремень, брал в киеве, а через неделю нашел такое же в тигресе - полностью устраивает....для маленьких - ремни крестом, а кресло авторемнем крепится, когда дочка подросла - просто ремнем через кресло .... вполне хватает с головой!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1), 2)

А загалом, читав, що 2 основних критерія. Це Вага та ріст. По ним і підбирається. Ну там ще різні, підлокотники, підголовники і т.п. Опції, одним словом. Можна подивитися в Епіцентрі. Або замовити в спец магазинах в неті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукай в інтернеті. Їздили багато змалечку, тому в свій час купили гривен за 500, від 0 до 19 кг ніби. 5-ти точковий ремінь для малої, саме крісло ремнем безпеки пристібається. Зручно і нормально. Але сумніваюся, що в 5-6 років мала буде туди влазити.

Якесь подібне :

70082951_1_644x461_nadezhnoe-myagkoe-detskoe-avtokreslo-nania-driver-do-18-kg-prokat-donetsk.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...