Перейти до змісту

Допоможіть

RealNeo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чому я неможу просканувати ІР компютера провайдер якого Аверс (10.2.Х.Х).

Сам я підключений до фотокому (10.33.Х.Х). Всі сканери пишуть, що хост не в сіті.

Опубліковано

Сам я підключений до фотокому (10.33.Х.Х). Всі сканери пишуть, що хост не в сіті.

у-у-у

я так понимаю, у человека нет горячей воды :blink:

2 RealNeo :а маны по сетям покурить прежде чем нелепые вопросы задавать?

Опубліковано

А я ніфіга не зрозумів ні з назви топіка. (Афтар, випєй йаду). Ні з заданого питання. (Убєй себя ап стєнку, афтар). Ні з Шуриної відповіді. (Тєма сісєк нє раскрита). Відповідь - ващє х.з. як сприймати - жарт? стьоб? Може, Шура дуже компетентний в мережевих протоколах - то хай би й відповідь дав компетенту. Якщо людина на форум звертається - то нема чого її кудись слати і щось курити. Людина вчиться азам хакерства, а її не розуміють. Біда. Але, млять, топіки треба інформативно називати. Імхо, тєму - фтопку.

Опубліковано
А просто сказати в чому проблема неможна.

можно: проблема здесь:

Сам я підключений до фотокому (10.33.Х.Х).

Відповідь - ващє х.з. як сприймати - жарт? стьоб? Може, Шура дуже компетентний в мережевих протоколах - то хай би й відповідь дав компетенту. Якщо людина на форум звертається - то нема чого її кудись слати і щось курити.

а что можно ответить на такой вопрос, который топик стартер задал? у человека нет элементарного понятия про сети.

ЗЫ: в протоколах разбираюсь достаточно, чтобы понять насколько вопрос не в тему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...