Перейти до змісту

Куплю послугу ремонту навушників

Davids

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю послугу ремонту навушників.

Сопсно вуха koss porta pro, після 2х років жорстокого використання перестала грати права сторона. Причиною того є перетертий/переламаний провід біля jack-у.

Хто візьметься зремонтувати ?)

Опубліковано

А самому немає часу в цьому роздуплятись)

Для мене там геморою мороки більше буде ніж щастя, тому шукаю людей з набитою рукою..ну ви зрозуміли.

Опубліковано

якісні джекі я колись в "МЕДІСОНі" (в іміджі - біля Лучеська) брав, але думаю в пристойних муз магазинах тоже має бути - "Артист", "Глорія", "Кобза"...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Робив сам, була та сама проблема після 7 років експлуатація Порта. Знайшов оригінальну яблучну гарнітуру, випаяв звідти кабель, зняв вуха з дужки Косів (акуратно піддівається тонкою прямою викруткою вухо в місці кріплення), в вухах акуратно витягуються заглушки в місці вхаду кабелів, випаюються старі провода та припаюються нові (головне не переплутати полярність), збираються в зворотньому порядку. Навушники перетворилися в гарнітуру для яблуфона.

Опубліковано

Там найбільша проблема- знайти якісний джек...

Джек не проблема. Можна Neutrik, Amphenol, Proel. Купити можна у відділі продажу музичних інструментів. В точках де продають радіодеталі (Варшака, Ратекс, старий ринок) не купляйте, там продають Г

Опубліковано

Там найбільша проблема- знайти якісний джек...

Джек не проблема. Можна Neutrik, Amphenol, Proel. Купити можна у відділі продажу музичних інструментів. В точках де продають радіодеталі (Варшака, Ратекс, старий ринок) не купляйте, там продають Г

А не доля, попередні топи прочитати ( щоб без КЕПа)?

якісні джекі я колись в "МЕДІСОНі" (в іміджі - біля Лучеська) брав, але думаю в пристойних муз магазинах тоже має бути - "Артист", "Глорія", "Кобза"...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...