Перейти до змісту

продам комп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мамка asus m4a89gtd pro, проц phenom II x2 555, розблоковані ще 2 ядра (аналог 955 4 ядерному), і розігнаний до 3800 Гц. на проц поставлений кулер cooler master hyper 212, відео asus 6850 ver. 2.Дві планки kingston по 2 Гб. 1333.Вінт 500 ГБ. Samsung.Ящик брендовий termaltake m 5.Монітор philips 22.будуть питання дзвоніть 0505746164 Віталій.Ціна 4000 грн.

Опубліковано

вы бы написали цены по отдельности а то первая мысль за что 4000 тысячи

Та незручно з телефона писати, та й окремо не має бажання продавати.Кому цікаво той передзвонить розкажу в деталях.

Опубліковано

вы бы написали цены по отдельности а то первая мысль за что 4000 тысячи

Та незручно з телефона писати, та й окремо не має бажання продавати.Кому цікаво той передзвонить розкажу в деталях.

да я и не писал что бы вы отдельно продавали

Опубліковано

Нормальна ціна. Удачі в продажі.

ну это спорный вопрос.

Прийшов сюди не спорити, а зробити комусь подарунок.Ти в моїй темі за 5 хв. написав 3 поста не про що.Можливо в тебе брак спілкування,але не треба смітити в темі.Раджу піти попити липового чаю, або познайомитися з дівчиною.

Опубліковано

Нормальна ціна. Удачі в продажі.

ну это спорный вопрос.

Прийшов сюди не спорити, а зробити комусь подарунок.Ти в моїй темі за 5 хв. написав 3 поста не про що.Можливо в тебе брак спілкування,але не треба смітити в темі.Раджу піти попити липового чаю, або познайомитися з дівчиною.

Подарить можешь мне, цена завышена!!!что не понятного, а все остальное к моему ребенку.

Опубліковано

Я попереджаю усіх востаннє: Ціна - воля автора! Він в праві продавати 5 кг своїх брудних шкарпеток по ціні підбитого літака, чи BMW 7-series. Це його особиста справа.

Якщо Вам є чим обгрунтувати - пропонуйте свою, торгуйтеся. а не гадите в темі.

Останнє попередження. Наступного разу відправлю в РО на 5 днів.

Опубліковано

Думаю , простіше було б продати частинами . Важко зараз знайти покупця на весь системник , бо комп --- штука індивідуальна.

Також можна закинути сюди , може піде швидше http://forum.overclockers.ua/viewforum.php?f=25&sid=ddf091a6a52eb8d7ed75f3be80370e6f

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...