Перейти до змісту

Как узнать статистику подключений инет провайдера Kyivstar по определенному IP?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Интересует с какого именно телефонного номера было осуществлено подключение, если есть время того же подключения и IP!? Может кто работает в киевстаре или просто любит поиграть в шпиона. заранее спс.

Опубліковано

Есть идея позвонить в сам киевстар и придумать какую нибуть занимательную историю мол: пользователь ір вашего провайдера, проштрафился (не заплатил, занял) моей фирме, нужен его моб.номер.

А якщо підключення не привязане до телефонного номеру?

интересующий меня ір видан провайдером kyivstar gsm, т.е. было подключение с сим карты киевстар.

post-13968-0-79383900-1352141744_thumb.j

Опубліковано

А якщо IP виділяється динамічно? І цей IP кожний день буде належати іншій людині? А взагалі то дакі дані просто так не видаються наскільки я знаю. Тут треба рішення суду, або звернення від правоохоронних органів. До речі, цікаво було б почути перші дві цифри IP.

А чим викликаний такий інтерес до цього номера?

Опубліковано

А якщо IP виділяється динамічно? І цей IP кожний день буде належати іншій людині? А взагалі то дакі дані просто так не видаються наскільки я знаю. Тут треба рішення суду, або звернення від правоохоронних органів. До речі, цікаво було б почути перші дві цифри IP.

А чим викликаний такий інтерес до цього номера?

1.(динамичность) У меня есть время когда даный индивидум соединялся. т.е. в этот момент он пренадлежал именно тому человеку которого я собираюсь найти.

2.о суде и милиции сам знаю, но знаю еще что в нашей всеми любимой стране деньги решают многое.

3. этот ip в определенный момент сильно подпортил мне жизнь!

Опубліковано

Якщо він зробив це свідомо то заради власної безпеки логічно як мінімум викинути сім-карту ...

Опубліковано

Якщо він зробив це свідомо то заради власної безпеки логічно як мінімум викинути сім-карту ...

если будет номер, то не важно в сети он или нет, по номеру уже можна выкачать инфу -- за деньги-- но можно!

Опубліковано

"Мутний" ви "товаріщь" однако!

Підпортив життя?! якщо це протизаконно, тоді звертайтесь в 102, там домовляйтесь.

або:

Якщо абонент з даного ІР викликав міліцію коли ви вчиняли щось протизаконне і ви хочете йому помститися, то це зовсім інше

1 чи 2 наврядше комусь буде цікаво вам допомагати ;)

Мутно тут щось, мутно!

Опубліковано

Підпортив життя?! якщо це протизаконно, тоді звертайтесь в 102, там домовляйтесь.

або:

Якщо абонент з даного ІР викликав міліцію коли ви вчиняли щось протизаконне і ви хочете йому помститися, то це зовсім інше

1 чи 2 наврядше комусь буде цікаво вам допомагати ;)

Мутно тут щось, мутно!

мутно эт когда непонятно) а противозаконные действия совершал именно этот ip. Советуете бежать в ментовку: во первых я далеко НЕ из тех, которых когда бью кричат: "Милиция!!!", во вторых врятли данное подразделение поможет мне в связи с уровнем IQ их персонала

тчк

наврядше комусь буде цікаво вам допомагати ;)

сто пудов в связи с уровнем IQ самих бордовцев "наврядше" кому то по силе мне помочь. а не знаю как значит неинтересно!)

Опубліковано

Не факт що це не провокація.

мдя :) на ровном месте и скандаллл!

у меня возникла проблема изза динамического IP, по моим сведениям на один номер их не много провайдєр бросает, по-моему еще есть какието определения по областям, но не факт. думаю все таки в киевстаре сдадут ip, нужно только друзей подключать всем спс, тему можно думаю закрывать.

Опубліковано

интересующий меня ір видан провайдером kyivstar gsm, т.е. было подключение с сим карты киевстар.

А ще в кафешці міг стояти DIR-320 з втикнутим в нього GSM модемом і сім-карткою Київстар.

ІР адреси користувачів Домашній Інтернет FTTB теж ідентифікуються як Kyivstar GSM.

2.о суде и милиции сам знаю, но знаю еще что в нашей всеми любимой стране деньги решают многое.

Ну так беріть свої несметні багатства і в кабінет до генерального директора Київстар.

А тему дійсно закриєм.

Опубліковано

1) Топікстартер лоханувся, не подбавши про власну безпеку, а тепер після бою, хоче помахати кулаками?

2) Як можна судити абсолютно про IQ всіх працівників міліції ? Там працюють доволі розумні кадри. Є і такі, які аби не сидіти в тюрмі, відловлюють отаких от "шпійонів" та зловмисників. Кіберзлочинців, одним словом.

3) Своїми словами про IQ Ви образили половину борди, якщо не всю. У вас рівень IQ зашкалює? Ви член організації Менса? Ні? Тоді навіщо розпинатися?

І останнє. З вашого першого посту зрозуміло те, що нічого не зрозуміло. Вхідної інформації, окрім образи та амбіцій - НУЛЬ. Тому на допомогу і не варто було розраховувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...