Перейти до змісту

Апдейт Андроїд

Рекомендовані повідомлення

хочу спитати поради розумних людей. Робити апдейд андроїда краще? чи варто залишити старішу версію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо все працює стабільно й нічого не кумарить і програм непотрібно під нову, то навіщо ламати те, що працює?:)

Зі свого телефона приклад наведу, перепрошив на 4й андроїд, почав GPS глючити, грішив на апаратну частину, але після ще однієї обнови глюки зникли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу спитати поради розумних людей. Робити апдейд андроїда краще? чи варто залишити старішу версію?

Зрозумій, якби туди можна було впихнути кращий андроїд - впихнули б. Точно!

Насолоджуйся тим, що є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумій, якби туди можна було впихнути кращий андроїд - впихнули б. Точно!

Google би впихнув, а виробник, як йому захочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, Не погоджуся. Ти ж не ставиш (ставав) Windows 7 на Pentium 3 1GHz ? Бо кожна ОС розрахована на певне залізо. Не менше ніж...

Отак і з андроїдом, якщо у мене 600МГц проц на телефоні і стоїть Андроїд 2,3. То я не стану туди намагатися впихнути 4,0 Андроїд. Хоча, може, кількості пам'яті та потужності процесора і буде достатньо (в чому я сумніваюся) він буде явно тупити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а які міні мальні парпаметри потрібно для 4 дроіда?) хтось знає?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь ніби від гігагерца процесор і від 0,5 гіга пам'яті оперативної. Але краще прочитати, що там нового, а нетак уже й багато. Візуально теж ненабагато кращий. Краще якусь оболонку для оформлення ніж перепрошивати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а які міні мальні парпаметри потрібно для 4 дроіда?) хтось знає?)

Дивлячись для якого апарата. А взагалі - Гугл знає Більше.

Вичитав, що бажано 2-ядерний проц від 1 Ггц. І НЕ менше 512 Мб ОЗУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уу.. бо маю х10 корито і стоїть 2,1. думаю ставити 2,3 чи зразу 4 пробувати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2,3 хватить з головою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись для якого апарата

Повністю згідний. Був в мене hd2, то при одноядерному проці 1Ггц та 448 метрів опори там чудово працювали як 2.3.7, так і 4,0 і 4,1.

А взагалі до топікстартера - якщо боїшся щось ставити, то можна підстрахуватися nandroid backup.

Навіть якщо щось піде не так, можна відновити абсолютно все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, прикинь, навіть для Galaxy Gio є AOKP ICS, а це означає лише те, що виробник просто не хоче (не вигідно йому) оптимізувати прошивку для застарілих апаратів, а не те, що для новіших версій Андроїда потрібно якесь надпотужне залізо.

Хоча, може, кількості пам'яті та потужності процесора і буде достатньо (в чому я сумніваюся) він буде явно тупити.

Ти правий, але з такою логікою, повернутись би до 2.1, наприклад, і буде все літати? На моєму апараті перехід з 2.3.Х на 4.0.1 у Quadrant'і дав приріст у ~1000 попугаїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повернутись би до 2.1, наприклад, і буде все літати?

Я такого не казав. Для чогось же ж випустили 2.3 ? А це говорить про недосконалість.2.1, або ж про його не завершений (не повний) функціонал.

Як я уже казав, і як писав вище Карлцайс, все залежить від апарата. Якщо апарат відносно потужний, то Бекап у жменю і перельот на нову версію. А тем тестити, що і як. Стане 4.0 (4,1) Гуд, не стане - назад на 2.3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

маю HTC desire a8181 sense, що краще ставити 2.3 чи 4?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2,3

але краще попробуй і сам вибери

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикинь, навіть для Galaxy Gio є AOKP ICS

Це абсолютно не функціональна прошивка, навіть превю на екран для фото не працює. Не кажучи про безліч дрібних багів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свої гаджети оновлюю регулярно, але ніколи не ставлю всяких бета-версій і самопальних чиїхось зборок. Наприклад, на Samsung Galaxy Note - тільки офіціальні прошивки. Перейшовши з Андроїд 2.3.6 на 4.0.3, потім - на 4.0.4 відчув тільки поліпшення: плавніша анімація, швидша реакція апарату, додаткові функції в частині енергоспоживання, налаштувань і т.п.

Якщо говорити про кастомні прошивки - обирав би відшліфовані часом і великою кількістю розробників MIUI або Cyanogen Mod. Коли в мене був мій HTC HD2 - користувався MIUI, якою був більше, ніж задоволений. Оновлював регулярно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маючи recovery можна абсолютно безпечно та без жодних наслідків для апарату перепробувати усе що є на 4pda.ru та xda-developers.com, на сьогодні існує сила силенна файних прошивок.

Я на аналогічному використовую Cyanogenmod 2.3.7 вже біля 2х років, стабільна, швидка, жере менше батарейку аніж офіційна з Sense

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо порівнювати збірки MIUI та Cyanogenmod то на базі 2.3.х -стабільні та перевірені часом версії, а на базі -4.х.х явно ще сирі (актуально для апаратів без офф. переходу на 4.х).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mod. Коли в мене був мій HTC HD2 - користувався MIUI, якою був більше, ніж задоволений. Оновлював регулярно.

і як себе телефон поводив? маю науважі по швидкості роботі... HD по параметрам похожий до х10...тому і цікалюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mod. Коли в мене був мій HTC HD2 - користувався MIUI, якою був більше, ніж задоволений. Оновлював регулярно.

і як себе телефон поводив? маю науважі по швидкості роботі... HD по параметрам похожий до х10...тому і цікалюсь

Прекрасно поводив. Все, що треба було - літало. Батарейка жила два-три дні. Відео (ріпи) йшли без проблем, навіть деякі HD (не FullHD) програвалися. Інтернет працював. Angry Birds, ще пару цяцьок - все було гут. Рідна ОСь для HTC HD2 - це Windows Mobile, але "лівий" Android працював на апараті набагато якісніше, швидше, безглючніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті долши руки обновив до 2,3,3 оф. телефон став набагато зручніший. + швидше працює. але так як немає файлового менеджера нічого з флешкі покищо поставити неможу XD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті долши руки обновив до 2,3,3 оф. телефон став набагато зручніший. + швидше працює. але так як немає файлового менеджера нічого з флешкі покищо поставити неможу XD

думаю не велика проблема скачати з гугл плей пергий-попавший менеджер)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю не велика проблема скачати з гугл плей пергий-попавший менеджер)

якщо ти вже працював з ними раньше то тобі легко говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маючи recovery можна абсолютно безпечно та без жодних наслідків для апарату перепробувати усе що є на 4pda.ru та xda-developers.com, на сьогодні існує сила силенна файних прошивок.

Я на аналогічному використовую Cyanogenmod 2.3.7 вже біля 2х років, стабільна, швидка, жере менше батарейку аніж офіційна з Sense

Звідки краще скачувати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...