Перейти до змісту

Дірки в луцьких тротуарах


churyk

Рекомендовані повідомлення

Прямо на проспекті Волі мала дитина, йдучи по газону, гепнулася у відкритий люк. Як мінімум будьте обережні, як максимум, задовбуйте мерію скаргами... http://www.volynpost.com/news/8545-u-lucku-dytyna-vpala-v-kanalizacijnyj-lyuk-foto

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прямо на проспекті Волі мала дитина, йдучи по газону, гепнулася у відкритий люк. Як мінімум будьте обережні, як максимум, задовбуйте мерію скаргами... http://www.volynpost...ijnyj-lyuk-foto

Також помітно зменшення к-ті решіток на стічних люках, по місту :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сейчас сюжет в ТСН на "1+1" показывают, наш город в новостях это - дети, которые выпадают из окон, обвалившийся подъезд жилого дома, дети падающие в открытые люки...и,наверняка,еще были подобные новости о которых я не упомянула...даже не знаю о чем это говорит, о плохой городской власти, о плохих комунальниках???Или это мы...жители не такие?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пам'ятаю декілька років тому за одну ніч вкрали в половині луцька водостічні решітки. практично на всіх головних вулицях. остались тільки на волі і ті, які фізично виколупати не змогли.

тодішня мерія клялася що зловить і посадить бандюг…

з того часу трохи прикрили каналізацію навареними (автодором?) власноручно сяк-так решіток. про металістів ні слуху ні духу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сейчас сюжет в ТСН на "1+1" показывают, ................даже не знаю о чем это говорит, о плохой городской власти, о плохих комунальниках???Или это мы...жители не такие?

Нєєєє, це тсн на 1+1 такий. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже зловили одного

Днями до чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області з державного комунального підприємства надійшло відношення про крадіжку. Адміністрація установи повідомила, що невідома особа викрала 7 каналізаційних люків. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області.

У результаті проведених заходів співробітники відділу карного розшуку Луцького МВ УМВС встановили особу злочинця. Ним виявився 22- річний мешканець обласного центру.

Чоловік ніде не працює. Фінансових статків у нього не було. Тому й почав викрадати на сусідніх вулицях каналізаційні люки. За два дні "плідної праці" спритник викрав сім люків, які потім збирався здати на скупку кольорових металів. Частину викрадених люків правоохоронці вилучили, однак два з них зловмисник уже підготував для здачі – розбив на шматки. Своїми діями зловмисник завдав підприємству матеріальних збитків на суму більше семи тисяч гривень. Наразі за даним фактом триває перевірка.

http://pilon.rv.ua/index.php?m=news&d=view&nid=4594

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, прочитавши заголовок теми я чомусь подумав що обговорення буде стосуватись самого асфальтного покриття.

Навіть на центральній вулиці ями, щебінь, горби, діри, провалини...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...