Перейти до змісту

Пропадает инет Датагруп на Шевченка 13а (весь дом)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

kmd

Привет Рома.

И что видно на логах? есть падение линка? я уже на 2х абонентах проверяд тоже самое.

Спасибо что подключился в решение проблемы.

Филипп

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я не знаю тих тонкощів ,що падає,а що піднімається,але знаю одне - останні дні інтернет жахливий

доведете,ой доведете Ви мене ,датагруп що підключу якийсь супутниковий інтернет ...

Опубліковано

підключу якийсь супутниковий інтернет ...

дорого обійдеться...

Що там датагруп єдиний провайдер? Завжди є вибір.

Опубліковано
що підключу якийсь супутниковий інтернет ...
Не вважайте за рекламу, да вибачать мене адміни ДГ, але альтернатива є у Інфокому (комплект обладнання приблизно 1200 грн) тел., для довідок 721763
Опубліковано

підключу якийсь супутниковий інтернет ...

дорого обійдеться...

Що там датагруп єдиний провайдер? Завжди є вибір.

якщо не помиляюся,то в нашому будинку це єдиний варіант - впридачу ще й 1 тариф (((

інтернет повільний ,коли "Волинь" грає на виїзді і матч транслюється на 2+2 про те,щоб подивитися онлайн не може бути й мови

маю 2 бажання- канал 2+2 та швидкісний інтернет

а по телефончикам,що написали як альтернативу завтра ж позвоню

Опубліковано

paksivatova

А что мешает смотреть 2+2? антенну поставили и вперед. Никто не захотел централизовано смотреть ТВ + НТВ. А кабеля разведены по дому.

На крыше ставится тарелка и вперед...но у нас как всегда как дело доходит до оплаты сразу у всех проблемы и никому ничего не надо.

Сегодня прийдут из Датагруп. будут смотреть хотя что тут можно смотреть я не знаю....обьясняю что падает линк АДСЛ ОДНОВРЕМЕННО у всех соседей.

(2 точно сам проверял)

Опубліковано

paksivatova

А что мешает смотреть 2+2? антенну поставили и вперед. Никто не захотел централизовано смотреть ТВ + НТВ. А кабеля разведены по дому.

На крыше ставится тарелка и вперед...но у нас как всегда как дело доходит до оплаты сразу у всех проблемы и никому ничего не надо.

Сегодня прийдут из Датагруп. будут смотреть хотя что тут можно смотреть я не знаю....обьясняю что падает линк АДСЛ ОДНОВРЕМЕННО у всех соседей.

(2 точно сам проверял)

в мене є звичайна антена ,навіть 2 ,але 2+2 не показує

а стосовно ,"як доходить до оплати ,зразу у всіх проблеми "то Ви мене,будь ласка,в той список не долучайте

до мене це немає жодного стосунку :g10:

Опубліковано
Не вважайте за рекламу, да вибачать мене адміни ДГ, але альтернатива є у Інфокому (комплект обладнання приблизно 1200 грн) тел., для довідок 721763

Будь-ласка, тільки покажіть сюди тарифи, які може обрати абонент. Тоді інформація буде повною.

У ДГ в цьому будинку за 100 грн - 5Мбіт/с анлім.

Опубліковано
Будь-ласка, тільки покажіть сюди тарифи, які може обрати абонент. Тоді інформація буде повною.
Будь-ласка телефонуйте по вказаному номеру телефону і Вам там все розкажуть.

Ніхто нікого силою не примушує нікуди переходити, я лише вказав про можливість. І одразу відповім що: до Інфокому я ніякого відношення не маю. А здорова конкуренція, я думаю, тільки покращить якість послуг.

Опубліковано
Будь-ласка телефонуйте по вказаному номеру телефону і Вам там все розкажуть.

Ніхто нікого силою не примушує нікуди переходити, я лише вказав про можливість. І одразу відповім що: до Інфокому я ніякого відношення не маю. А здорова конкуренція, я думаю, тільки покращить якість послуг.

Ок, я точно дзвонити туди не буду, а того хто вже подзвонив чи подзвонить прошу відписатися тут в темі.

Опубліковано

ThinkMaster

Спасибо за информацию и Ваши наблюдения. Будем менять АДСЛ плату, скорее всего после грозы ей поплохело.

Видимо да. Спасибо что хоть кому то не всеравно что и как работает.

Ну и ждем оптику......как я понял до нового года 100% небудет?

Опубліковано

У ДГ в цьому будинку за 100 грн - 5Мбіт/с анлім.

в "Інфокомі" стабільні 4 Мбіт - 360 грн /місяць,а 10 - 800 грн/місяць

Опубліковано

Прошу не говорити "стабільні" - це радіоканал, там всяке буває :)

100%. АДСЛ - намного стабильней если бы не 1 НО....РЕЛЕЙКА, а это тот же радиоканал. Ждем оптику.

Опубліковано

я лише повторила те,що сказали

так що позвоніть на Інфоком і скажіть,щоб не говорили

Опубліковано

100%. АДСЛ - намного стабильней если бы не 1 НО....РЕЛЕЙКА, а это тот же радиоканал. Ждем оптику.

Коэффициент доступности для РРЛ - 99,999, что соизмеримо с наземными каналами связи. Другое дело, что скорость у РРЛ меньше.

Коэффициент доступности - Отношение времени, в течение которого система находится в работоспособном состоянии и способна предоставлять услуги в требуемом объеме к продолжительности интервала наблюдения (например, за сутки).

Опубліковано

Коэффициент доступности для РРЛ - 99,999, что соизмеримо с наземными каналами связи. Другое дело, что скорость у РРЛ меньше.

Коэффициент доступности - Отношение времени, в течение которого система находится в работоспособном состоянии и способна предоставлять услуги в требуемом объеме к продолжительности интервала наблюдения (например, за сутки).

Приглашаю в гости на пиво во время грозы посмотрим инет ......а потом поговорим про коєфициент доступности.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...