Перейти до змісту

СМЕРТЬ ВІД ОТРУЄННЯ

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мамусі і татусі! Завтра хоронять маленьку дитинку, рік і два місяці, вона отруїлась кавуном. Не давайте вашим дітям кавунів, динь і решти заморських фруктів, яблучка і грушки - хоч якась гарантія, що діти з.їдять щось корисне.

Опубліковано
може нажерлась як спереляку ??? :)

не може бути , що від кусочка отравилась...

Нє, я маму знаю, цілком притомна. Там могли бути стимулятори росту і дозрівання, хватить і маленького кусочка, дитинка ж зовсім маленька.

Опубліковано
А конкретніше? де брала кавун, діагноз...

а толку? ребенка не вернешь. сцуки все

когда-то батя купил арбуз. разрезали, а он чуть ли не синий внутри

пошел вернул

оказался на 250 грамм легче чем когда продавался. хотя ничего от него не убыло

блин

а разве еще не нормальный сезон на арбузы? ранние - точно фтопку.

сорри, сумбурно пишу, но год и 2 месяца!!!

Опубліковано

Я не бачила свідоцтва про смерть, згодься, це буде не дуже доречно допитуватися в батьків. Я кажу зі слів дідуся, вони ж, певно, бачили свідоцтво про смерть

а разве еще не нормальный сезон на арбузы? ранние - точно фтопку.

сорри, сумбурно пишу, но год и 2 месяца!!!

Та от, ніби, офіційно сезон відкрився

Опубліковано

епс, нихера себе, может много сьела, да за такое надо весь Луцк санэпидемстанцией перетрусить, а то и посажать таких поставщиков. Ужас. :). И вроде уже сезон можно есть, вот ссуки.

Опубліковано
епс, нихера себе, может много сьела, да за такое надо весь Луцк санэпидемстанцией перетрусить, а то и посажать таких поставщиков. Ужас. :)

Може, й забагато, може, не вслідкували, в такому віці не завжди вслідкуєш за дитиною, але все-одно на смерть не повинна була отруїтися! Хай дизентерія, хай би ригала, але ж смерть! Там же якась відверта отрута була

мої малі такі самі. Думаєте, я завжди вслідкую, куди вони залізли і шо їдять? а вони до столу на кухні найбільше йдуть.

Опубліковано

Та це капеЦ !!! Шоб отравитись від кавуна !!! і вроді би вже в сезон !!!

Як не крути, а дитини нема !

Точно - треба переколошматити все ! Всіх продавців !

Опубліковано

эээ... пардон за намеки на цинизм, сочувствую родителям. Но было б гораздо эффективней, если б они за месяц до этого себя головой об стену шандарахнули... раз 5-6... ребенку помогло бы точно.

Опубліковано
эээ... пардон за намеки на цинизм, сочувствую родителям. Но было б гораздо эффективней, если б они за месяц до этого себя головой об стену шандарахнули... раз 5-6... ребенку помогло бы точно.

Тут не можу не згодитись, але Діфото, в тебе ж теж є діти чи дітьо. За ними не завжди вслідкуєш, а інколи воно так вміє просити, і люди сподіваються на авось. От я й застерегла батьків, щоб думали головами.

Опубліковано

Дааа це повний алєс :) (((( За таке їх треба до стєнки ;) Ті шо продали цю погань навєрно ше ж комусь ті кавуни продавали.... блін паскуди.... скільки людей ше від їхніх кавунів могло як мінімум захворіти якоюсь заразою....

Опубліковано

Тут не можу не згодитись, але Діфото, в тебе ж теж є діти чи дітьо. За ними не завжди вслідкуєш, а інколи воно так вміє просити, і люди сподіваються на авось. От я й застерегла батьків, щоб думали головами.

есть у него дитяти... есть...

потому ж и говорит свои мнения

и таки правду говорит

только стиль немного неподходящий

но Дифото, - он и в Крыму Чайко и в Африке верБлюдо

Опубліковано

у мну - двое... до сих пор все живы - здоровы. А тема вообще зачьотная, Юлямпочка +1! Родители - питайте детей под присмотром , гуляйте их, одевайте /обувайте , оберегайте от злых хачиков с их арбузами, бегайте-прыгайте с ними, лучше - побольше - все под присмотром! И будет вам щастье, как и мне!

Опубліковано

Господи,дай силы родителям пережить это страшное горе.А что вы так на них взьелись?Они то как лучше хотели,ребенка витаминами кормили.Может я чтото не понимаю,но уже ж и правда-сезон арбузов.Привозные...это понятно...местных как бы и не бывает..Я сама ем и дочери даю...Кошмар...До чего дожили..

Опубліковано
може нажерлась як спереляку ??? :smile3:

не може бути , що від кусочка отравилась...

Може бути, ще як, коли було два рокі сам зїв два кусочкі, і був присметі, ледь відкачали, я тоді був синій як той кавун. А в батьків тоді живіт лише трохи поболів.

Опубліковано

вроді пост не відправив, чи потерли...

а толку? ребенка не вернешь. сцуки все

шо знач "толку"? вмене в самого 15-го малому рік буде...

а про діагноз запитав не випадково - часто діти страждають не від отруєння кавуном, а від банального апендициту :smile3: (зернята вони не випльовують...)

та і місце купівлі/продавці (типу привозні на фурах чи магазин) теж має значення - лишній раз вберегтись можна.

Опубліковано

Насчет сезона на арбузы... 2 недели назад я из Мариуполя вернулся. там арбузов этих на каждом углу... Но их почему-то никто не спешит покупать... Как мне местные обьяснили - эти арбузы для туристов. Нормальные же арбузы появятся токо в середине/конце ЭТОГО месяца.

Опубліковано

Да,грустно.Но однозначно по арбузам еще не сезон.

Советую всем ошпаривать базарные фрукты кипятком.Ведь зараза может быть даже больше снаружи,чем внутри.Лично я арбузы(дыни) мою вначале хозяйственным мылом с мочалкой,а потом ошпариваю кипяточком.И при покупке арбузов НИКОГДА не делайте вырез.Когда сезон-они все красные,а по сладости,ну тут как повезет.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...