Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сорі,не в тему.Рибаки,здаю крапку.Мовчав до останнього,думав сам побільше наловлю (так!Я справжній Українець),але погоду противну обіцяють.Їдьте в Садів на обвідні канави.Позавчора колєга їздив-14 карпіків по 500-600 грм.Поплавок,кукурудза.Якщо надумаю їхати,побачимося.

Опубліковано

Сорі,не в тему.Рибаки,здаю крапку.Мовчав до останнього,думав сам побільше наловлю (так!Я справжній Українець),але погоду противну обіцяють.Їдьте в Садів на обвідні канави.Позавчора колєга їздив-14 карпіків по 500-600 грм.Поплавок,кукурудза.Якщо надумаю їхати,побачимося.

а хищник там есть ?

Опубліковано

Ще фото з вчорашньої рибалки ))) Нажаль місце повідомити не можу, так як розвелось багато недобросовісних рибалок.

71ca2c113b0af09a8bc59a2d6a06f4c2.jpg

post-7896-0-34050000-1351237488_thumb.jp

post-7896-0-21287500-1351237497_thumb.jp

post-7896-0-59564100-1351238057_thumb.jp

Опубліковано
Ще фото з вчорашньої рибалки ))) Нажаль місце повідомити не можу, так як розвелось багато недобросовісних рибалок.
ну то хоть поділися на що ловив, і як ? в пів води чи зі дна?
Опубліковано

Блін,я думав тільки я "справжній Українець",а тут виявляється "хохли " є ще крепше.Питання?Для чого ці фото викладати і створювати тему? Похвалитися?Як ні,то є окрема тема - "Трахвеї" (посилання можу скинути).Там було б в самий раз.

Опубліковано

Блін,я думав тільки я "справжній Українець",а тут виявляється "хохли " є ще крепше.Питання?Для чого ці фото викладати і створювати тему? Похвалитися?Як ні,то є окрема тема - "Трахвеї" (посилання можу скинути).Там було б в самий раз.

Якщо ти рахуєш що це "трофеї" , то розміщай сам... Просто рибка звичайна, ловив з дна , на мотиль і червяк....

Завтра розміщу фото ставка, де ловив --- можливо хтось впізнає знайомі місця.... Вчора зловив тільки 6 карасиків і все, фото сенсу немає викладати ...

Опубліковано

А що мішає здати крапку?Релігія,чи національний звір (жаба)?І не добросовісні рибаки це як?Всю твою рибу виловлять?Якщо ще став платний,то взагалі не розумію таких 'рибаків'.

Опубліковано

Взагалі тема називається Фотозвіти з рибалки, а не з ванни або умивальника!

Беріть приклад! :)

post-8893-0-07146900-1351365824_thumb.jp

post-8893-0-88461200-1351366067_thumb.jp

post-8893-0-73879100-1351366245_thumb.jp

Опубліковано

Жах!!! Таких "олівців" брати,щуренят??? Нормальні рибалки таке випускають.Сітками тягав? Признавайся.

так, їх ловили в таких місцях де всерівно вони б подохли....звесни зайшли в канави, а літом пересохло і канави почали швидко висихати.Минулого року так карасі в селі подохли...

Опубліковано

стоп, про яких щуренят іде мова ?...те що у сусідній мисці .....так це ж бички озерні...вони такі і ростуть, а щучки там від 25см. орієнтовно.....ми з вилову риби живемо

Опубліковано

Бички,вони ж сомики "Канадські".Знаємо таку рибу.Особливо пече,коли плавником пальця проколеш.Мова йде за щуку (хоч це і голосно сказано).От саме ці трофеї,розміром в 20-25 см. і називаються "щуренятами".

Шкода дивитися на них,на фото.

Опубліковано

ми з вилову риби живемо

Не хочу нікого осуджувати і повчати, але при такому відношенні до природи і її дарів, жити вам за рахунок риби залишилось не довго. :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...