Перейти до змісту

Куплю оригенальні ксенони до Audi A-6 C-4

Tyson

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

що мається на увазі під ксенонами, біксенонами?

треба передні фари з лінзами? чи блоки з лампами?чи блоки з лампами?

Опубліковано

блоки з лампами-але не ті'' ксенони''що завалили ринок.

650 грн будуть в Луцькуоригінал

Імхо , ті самі що заполонили, навіщо вводите людей в оману про оригінал? Та й один блок від d2s лампи), до того ж вони різні!

Опубліковано

блоки з лампами-але не ті'' ксенони''що завалили ринок.

650 грн будуть в Луцькуоригінал

Імхо , ті самі що заполонили, навіщо вводите людей в оману про оригінал? Та й один блок від d2s лампи), до того ж вони різні!

до чого тут омана, списався з людиною в лічці, пояснив про блоки про лампи

до того ж блоки оригінальні, питання в іншому шо це розпаровка

Опубліковано

до чого тут омана, списався з людиною в лічці, пояснив про блоки про лампи

до того ж блоки оригінальні, питання в іншому шо це розпаровка

Чоловіче ти оригінальні блоки на Audi бачив?, з яких це пір їх почали комплектувати перехідною мембраною на кришку? Якщо не у темі - то не пиши нісенітниць!

P.S. Audi в плані оптики( ксенону) співпрацювала з Hella-Philips, за рідкими винятками тюнингових агентств!

Опубліковано

Перший баласт на фото маркування 5DV00776047 блок розжига Audi A6

Другий роздивитись не можливо.

Якщо роздивитись ось це фото

DSC08000.JPG

виходить ці ,баласти легко стають на такого плану фари А6.

Питання в іншому, комплект ксенону який шукає топік-стартер скоріш за все має такий вигляд:

xenon-fertig-2-64741.jpg

В такому випадку я погоджусь, запропоноване мною, не підходить, хоча продавець в якого я його знайшов, позиціонує їх як оригінал Audi A6 C-4

Опубліковано

http://www.bildelsba...ry=5DV007760-47

Ось тобі приклад того що це універсальний блок, а аж ніяк не оригінальний! А цоколь вказаний на баласті означає, що більш всього він з BMW.

В такому випадку я погоджусь, запропоноване мною, не підходить, хоча продавець в якого я його знайшов, позиціонує їх як оригінал Audi A6 C-4

Я десь казав що вони не підходять, диспут був про їх належність до оригіналу :_04:

Опубліковано

Ось тобі приклад того що це універсальний блок, а аж ніяк не оригінальний! А цоколь вказаний на баласті означає, що більш всього він з BMW.

Я десь казав що вони не підходять, диспут був про їх належність до оригіналу :_04:

Саме такий комплект хотів би мати.Хто запропонуе .Дякую.

post-11313-0-30796600-1351905999_thumb.j

Опубліковано

Дякую eleKtrik

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...