Перейти до змісту

Де можна купити коркові пробки для закупоркі вина в Луцьку


Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

Фальсифікацією вин вирішили зайнятись?

У луцьку мабуть ніде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фальсифікацією вин вирішили зайнятись?

У луцьку мабуть ніде!

:D покіщо для домашніх потреб обсяг замаленькій для фальсифікату тай з натур сировини точно буде невигідно :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді чим вам не піддійде деревяний власного виробництва?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді чим вам не піддійде деревяний власного виробництва?

САМ СКЛЕПАВ ТУТ НЕПРОКАНАЄ :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а слабо? :)

Процес виготовлення пробки виглядає так. Кору дуба зрізують, 6–12 місяців витримують під голим небом (протягом цього періоду вона звільняється від залишкової деформації), потім її варять для повного видалення з пор твердих відкладень і мікроорганізмів, а також для одержання необхідної еластичності. Корковим пластам дають відлежатися в темному приміщенні, потім їх нарізають на смуги товщиною трохи більшою за бажану довжину кінцевого продукту, перфорують і доводять до необхідних розмірів шляхом шліфування і полірування. Далі матеріал миють і відбілюють у процесі чого з продукту вилучаються усі залишкові мікроорганізми. Для додаткової стерилізації пробки упаковують у пакети з додаванням сірчистого ангідриду (двоокису сірки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а слабо? :)

Процес виготовлення пробки виглядає так. Кору дуба зрізують, 6–12 місяців витримують під голим небом (протягом цього періоду вона звільняється від залишкової деформації), потім її варять для повного видалення з пор твердих відкладень і мікроорганізмів, а також для одержання необхідної еластичності. Корковим пластам дають відлежатися в темному приміщенні, потім їх нарізають на смуги товщиною трохи більшою за бажану довжину кінцевого продукту, перфорують і доводять до необхідних розмірів шляхом шліфування і полірування. Далі матеріал миють і відбілюють у процесі чого з продукту вилучаються усі залишкові мікроорганізми. Для додаткової стерилізації пробки упаковують у пакети з додаванням сірчистого ангідриду (двоокису сірки).

:0157: непідсилу Кору дуба зрізують, 6–12 місяців :0163: витримують під голим небом :0026: затяжний і довгий процес

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.board.com.ua/m0911-2000084998-prodam-korkovuyu-probku.html

об'ява стара, але може в нього ще є, не дзвонив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРидумав де можна взяти!

Піти в якись бар і замовити корочків! Через тиждень піти забрати.

Р.С. Вартості не знаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ідея непогана спробую налагодити агінтуру :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...