Foross Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 17:59 #1 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 17:59 Якби випадково ненатрапив на відео ніколи би незнав що таке може бути... просто відбирає мову... хочу поїхати)
DaBass Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 18:43 #2 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 18:43 это очень классная штука этот ТумморовЛэнд ... узнал про него пол года назад из рекламы одной интернет радиостанции европы
Penja78 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 18:52 #3 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 18:52 А іще є багато інших фестів від Q-dance!!!!Наприклад самий перший рейв Qlimax.Музика і організація на найвищому рівні.
Соромітник Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:00 #4 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:00 Якби випадково ненатрапив на відео ніколи би незнав що таке може бути...просто відбирає мову...є багато речей про які ви не здогадуєтесь... і не треба за ними їхати так далеко.Почніть з рідного міста.
Penja78 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:09 #5 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:09 На Україні такий стиль музики не популярний чомусь за весь час не приїзжав не один діджей який виступа на фестивалях які організовували q-dance.Раджу подивитись Qlimax 2007р.Тай взагалі всі фестивалі які організовувала ця група варто подивитись.Можу надати перелік фестів ну звісно якщо подобається такий напрямок музики
Foross Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:27 Автор #6 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:27 Якби випадково ненатрапив на відео ніколи би незнав що таке може бути...просто відбирає мову...є багато речей про які ви не здогадуєтесь... і не треба за ними їхати так далеко.Почніть з рідного міста.наприклад?
Amblee Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:39 #7 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:39 В Україні також є класні фестивалі! Найкращий, поза сумнівами, Global Gathering. Атмосфера, звук, організація, артисти - на високому рівні. Все це дуже гарно вміють робити Virus Music, в яких досвід понад 15 років. Так це не Томорвленд, та на території СНД - це наймасштабніший фестиваль. Глобал відбувається і в Білорусії, і в Росії та Україна переплюнула сусідів вже давно. Томорвленд - взагалі казка. Ну гляньте на дизайн Мейн-сцени, зразу ясно . Декорації кожного року нові. Артисти - інша тема, не буду описувати. Організація навідь питань не викликає. Атмосфера, можна лише здогадуватись та після багатьох фестивалів, я здогадуюсь яка саме! Так, Томорвленд, найкрутіший open-air фестиваль електронної музики! П.С. Мрію поїхати на Томорвленд вже 2 роки
Foross Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:43 Автор #8 Опубліковано 18 Жовтня, 2012 в 19:43 В Україні також є класні фестивалі! Найкращий, поза сумнівами, Global Gathering. Атмосфера, звук, організація, артисти - на високому рівні. Все це дуже гарно вміють робити Virus Music, в яких досвід понад 15 років. Так це не Томорвленд, та на території СНД - це наймасштабніший фестиваль. Глобал відбувається і в Білорусії, і в Росії та Україна переплюнула сусідів вже давно. Томорвленд - взагалі казка. Ну гляньте на дизайн Мейн-сцени, зразу ясно . Декорації кожного року нові. Артисти - інша тема, не буду описувати. Організація навідь питань не викликає. Атмосфера, можна лише здогадуватись та після багатьох фестивалів, я здогадуюсь яка саме! Так, Томорвленд, найкрутіший open-air фестиваль електронної музики! П.С. Мрію поїхати на Томорвленд вже 2 роки і ціна адекватна) 170 євро на 3 дні неважаю вликою ціною)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.