Перейти до змісту

Tomorrowland

Foross

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якби випадково ненатрапив на відео ніколи би незнав що таке може бути...

просто відбирає мову...

хочу поїхати)

Опубліковано

это очень классная штука этот ТумморовЛэнд ... узнал про него пол года назад из рекламы одной интернет радиостанции европы

Опубліковано

А іще є багато інших фестів від Q-dance!!!!Наприклад самий перший рейв Qlimax.Музика і організація на найвищому рівні.

Опубліковано

просто відбирає мову...

є багато речей про які ви не здогадуєтесь... і не треба за ними їхати так далеко.

Почніть з рідного міста.

Опубліковано

На Україні такий стиль музики не популярний чомусь за весь час не приїзжав не один діджей який виступа на фестивалях які організовували q-dance.Раджу подивитись Qlimax 2007р.Тай взагалі всі фестивалі які організовувала ця група варто подивитись.Можу надати перелік фестів ну звісно якщо подобається такий напрямок музики

Опубліковано

просто відбирає мову...

є багато речей про які ви не здогадуєтесь... і не треба за ними їхати так далеко.

Почніть з рідного міста.

наприклад?

Опубліковано

В Україні також є класні фестивалі! Найкращий, поза сумнівами, Global Gathering. Атмосфера, звук, організація, артисти - на високому рівні. Все це дуже гарно вміють робити Virus Music, в яких досвід понад 15 років. Так це не Томорвленд, та на території СНД - це наймасштабніший фестиваль. Глобал відбувається і в Білорусії, і в Росії та Україна переплюнула сусідів вже давно. :)

Томорвленд - взагалі казка. Ну гляньте на дизайн Мейн-сцени, зразу ясно :D. Декорації кожного року нові. Артисти - інша тема, не буду описувати. Організація навідь питань не викликає. Атмосфера, можна лише здогадуватись та після багатьох фестивалів, я здогадуюсь яка саме! :rolleyes: Так, Томорвленд, найкрутіший open-air фестиваль електронної музики!

П.С. Мрію поїхати на Томорвленд вже 2 роки :)

Опубліковано

В Україні також є класні фестивалі! Найкращий, поза сумнівами, Global Gathering. Атмосфера, звук, організація, артисти - на високому рівні. Все це дуже гарно вміють робити Virus Music, в яких досвід понад 15 років. Так це не Томорвленд, та на території СНД - це наймасштабніший фестиваль. Глобал відбувається і в Білорусії, і в Росії та Україна переплюнула сусідів вже давно. :)

Томорвленд - взагалі казка. Ну гляньте на дизайн Мейн-сцени, зразу ясно :D. Декорації кожного року нові. Артисти - інша тема, не буду описувати. Організація навідь питань не викликає. Атмосфера, можна лише здогадуватись та після багатьох фестивалів, я здогадуюсь яка саме! :rolleyes: Так, Томорвленд, найкрутіший open-air фестиваль електронної музики!

П.С. Мрію поїхати на Томорвленд вже 2 роки :)

і ціна адекватна) 170 євро на 3 дні неважаю вликою ціною)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...