Перейти до змісту

здійснюю покупки на AUKRO під заказ

Саша Велічко

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Здійснюю покупки будь-якого товару під заказ на AUKRO 0988238318 Саша

Чим AUKRO недоступне простим смертним?

нууууу.... тож треба час тратити, реєструватись, чекати листа для підтвердження авторизації... А тут може кому ВЖЕ пече :) Чи може хтось яку секс-іграшку вподобав, а світитись не хоче ;)
Опубліковано

Здійснюю покупки будь-якого товару під заказ на AUKRO 0988238318 Саша

Які умови? Оплата як здійснюється? Гарантії?

Опубліковано

при покупці покупець дає гроші за товар, я йому в залог паспорт...потім ми обмінюємся товар на паспорт...сума залежна від товару...товар обираєте самі)))

Опубліковано

тоді давайте і індефікаційний код теж, можна кредит одразу взяти на ваш паспорт.

Я так зрозумів у вас скрута з грошима, що ви хочете "зачепитись" за щось аби заробити якусь копійку - хоча це тільки припущення моє.

Паспорт то у вас один, а покупців може бути 2 що тоді будете робити?

Опубліковано

кредит вам по мому паспорту вже вам не датуть,бо треба там один погасити...якщо там два клієнти то можна зробити так що я йому дам закийсь завдаток а він мені свій паспорт...розумієте є багато нюансів...так ви праві-з грошима трохи є проблем

Опубліковано

Раджу вам пошукати роботу в інтернеті + зробити якісно резюме і позакидати на всі сайти де є вакансії, повірте роботодавці шукають самі і будуть звонити вам.

Можете спробувати на рахунок аукро, так це що ви будете вести торгі замість людини, наприклад у людини немає часу вести лот, вона вам каже суму яку готова потратити і так далі, і ви ведете торгі з його акаунта за комісійні.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...