Перейти до змісту

Пожар на рынке варшавский 16.10.2012

DarkCraft

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зачастили в последнее время пожары, стал свидетелем данного - пожар на рынка варшавский, первый ряд от юванта, 17-10 16.10.2012, фото с пешеходного моста, горел пластик, воняло прилично, потушили в 17-25.

post-4677-0-04237400-1350418259_thumb.jppost-4677-0-14532100-1350418261_thumb.jppost-4677-0-18444100-1350418263_thumb.jppost-4677-0-60902200-1350418265_thumb.jppost-4677-0-46386800-1350418268_thumb.jp

Приношу извинения, слепой набор подводит Прошу модераторов поправить тему на

"Пожар на рынке варшавский 16.10.2012".

Опубліковано

слухай,тебе ще не банили за надмірну активність в темах, до котрих ти не маєш жодного відношення? чи торуєш мій шлях? :) тоді побажаю удачі та успіху :)

Опубліковано

А.. це був пластик.. А я думав, що це так гавном смердить. І на перемоги смердить, і на 33-у, заїхав на Грушевського - і там. Грішним ділом думав, що з каналізацією якась лажа сталась.

Опубліковано
причиною пожежі було коротке замикання в одному з контейнерів

Це можна сказати, ще маленький переляк, коли зверху на контейнерах робиться приблизно таке (легко спостерігається з землі вздовж пасажу)

India_POWER_cut_WIRES.jpg

Опубліковано

А.. це був пластик.. А я думав, що це так гавном смердить. І на перемоги смердить, і на 33-у, заїхав на Грушевського - і там. Грішним ділом думав, що з каналізацією якась лажа сталась.

Тоже заметил, по всему городу воняло, предположительно с сахарного завода тянуло.

Опубліковано

Тоже заметил, по всему городу воняло, предположительно с сахарного завода тянуло.

Ну, вы даете! Не знаете, как пахнет мясокомбинат? Сколько вы в Луцке живете?

А с сахарного пахнет свекольным жомом обычно. По запаху в городе я лично определяю направление ветра. :)

пс: Вчера был Северо-Западный :)

Опубліковано

Ну, вы даете! Не знаете, как пахнет мясокомбинат? Сколько вы в Луцке живете?

А с сахарного пахнет свекольным жомом обычно. По запаху в городе я лично определяю направление ветра. :)

пс: Вчера был Северо-Западный :)

жомом кажете? Будете мати час то можна проїхатись по трасі на Львів, там скоро почнуть у відстійники зливати відходи виробництва....аромат буде ШанелІЩЕ!!!

Опубліковано

Радуйтесь, что мы не в Мариуполе живем. Там не только по запаху, а и по цвету определяют, какой ветер. Причем, всю Розу Ветров.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...