Перейти до змісту

При замовленні товару почтою в якій фірмі є послуга перевірки його перед оплатою


Dieselsmart

Рекомендовані повідомлення

Хочу замовити доставку товару, підкажіть хто знає чи стикався з цим, цікавить таке питання: у якій фірмі(нова почта, автолюкс і ін.) є послуга перевірки товару на відповідність при отриманні але перед його оплатою, ну щоб не всунули китайську підробку чи зіпсований товар або неповний комплект. тобто отримав товар перевірив відразу на фірмі, все ок - заплатив, знайшлись невідповідності - незаплатив, відправив назад без жодних фінансових затрат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У бідь-якій з названих тобою ти відкриваєш його, оглядаєш і якщо знаходиш дефекти - повертаєш продавцеві. Принаймні коли я купував відеокамеру мені дозволили оглянути її, включити, перевірити її працездатність. І лише після того коли переконався що все гаразд я заплатив гроші. (Не памятаю назву тієї курєрської контори, але тоді вона була у "Світязі"). Тобі краще всього подивитися на сайті продавця якою службою здійснюється доставка і передзвонити (ну чи підійти) у представництво її у Луцьку і запитати про це. Але думаю проблем у цьому питанні не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На новій пошті є таке, на інтаймі є, на цих двох знаю точно, але вам треба щоб відправник відправляв наложним платежем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та шо була у гот. Світязь, називається "Курєр", розетка через них шле свій товар, зараз вони на рівненській біля автозаводу. Якщо купувати на розетці, то да спочатку перевіряєш все а тоді платиш гроші.

На Новій Пошті теж можна спочатку перевірити товар а потім заплатити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...