Перейти до змісту

Кодування з Тегами

Iron Death

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна прога щоб кодувати мп3 в нищі бітрейти з збережанням тегів оригіналу.

Прог для кодування находив куча але з тегами вони не праццюють.

Хто що порокомендуе! Хотілось би щоб кодак по дефолту стояв Лейм.

Опубліковано

приаттаченая прожка кроме различных манипуляций с тегами умеет копировать их из файла в файл :

tag.zip

пример. перекодируем mp3 файл (опция --mp3input) с низким битрейтом (--abr 128) тем же леймом :

lame.exe --mp3input --abr 128 HighQ.mp3 LowQ.mp3

потом, чтобы скопировать тэги, используем tag.exe :

tag.exe --fromfile HighQ.mp3 LowQ.mp3

фсё! :)

ps. для лентяев тут присутствует мелкий тупенький фронтенд

Опубліковано

2Shkoder

А якщо мені треба буде перекодувати велику кількість файлів?

Кому потрібні проги, що працюють по шаблону імен файлів? Наскілки мені відомо Iron Death хотів перекодувати 160 файлів.

Опубліковано

Говорив з Туманом думав що мае щось підходяще але не мав. Я зтупив і не написав що потрібно кодувать велику кількість файлів. :blink:

Прогу я знайшов в неті називаеться dBpoweramp Music Converter :blush:

Опубліковано

ээх, молодежь... про batch-файлы уже и забыли все :)

кстати, фронтенд по ссылке выше позволяет добавить в очередь любое количество файлов.

Опубліковано
Говорив з Туманом думав що мае щось підходяще але не мав. Я зтупив і не написав що потрібно кодувать велику кількість файлів. :glare:

Прогу я знайшов в неті називаеться dBpoweramp Music Converter :ok2:

перкодовувати вміє Winamp :P і таки непогано,і тегі зберегаються.

Опубліковано
ээх, молодежь... про batch-файлы уже и забыли все :glare:

кстати, фронтенд по ссылке выше позволяет добавить в очередь любое количество файлов.

Та нє, про бат файли не забули, але сексу і так вистачає)

Ще мене цікавить софтінко, яким можна кодувати музику зі збереженням файлової структури папок.

Для прикладу:

Існує музична колекція 20 гіг з кучою груп і альбомів по папкам

Мені потрібна програма, що створитькопію цієї колекції з тією самою структурою файлів і папок але вже з тим бітрейтом, що я поставлю ну і теги звичайно збереже. Тобто замінювати старі МР3шки непотрібно, потрібно просто створити копію.

Опубліковано
Мені потрібна програма, що створитькопію цієї колекції з тією самою структурою файлів і папок але вже з тим бітрейтом, що я поставлю ну і теги звичайно збереже. Тобто замінювати старі МР3шки непотрібно, потрібно просто створити копію.

dir> файл

а дальше со списком делай чего угодно.

в тот же batch подпихни или еще чего

в batch-е выхлоп просто в другое место укажи :glare:

Опубліковано

Мені програма потрібна з людським гуі інтерфейсом, щоб розуміла таке поняття як збереження результату своєї роботи (перекодування МР3 файлів в інший бітрейт зі збереженням тегів) з тими самим структурами розташування директорій.

Опубліковано
Мені програма потрібна з людським гуі інтерфейсом, щоб розуміла таке поняття як збереження результату своєї роботи (перекодування МР3 файлів в інший бітрейт зі збереженням тегів) з тими самим структурами розташування директорій.

ще раз повторюсь ,є така програмка як winamp ,вона багато що може. :glare:

post-533-1185911731.jpg

Опубліковано

Сам поняв шо сказав? Шось я там не побачив такого понявття як збереження файл-структури. Там тупо дестінейшн фолдер, а мені таке нафік не нада. Читай уважніше.

Опубліковано
Сам поняв шо сказав? Шось я там не побачив такого понявття як збереження файл-структури. Там тупо дестінейшн фолдер, а мені таке нафік не нада. Читай уважніше.

не знаю як в кого зберігається музика на вінтові ,в мене все розложено по папках типу -виконавець -

альбом -.таку структуру можe створити winamp ,як що в тебе папки типу -Вася Пупкін - круто - фігня -отстой - хер поймеш- повний ульот-,то хай тобі поможе великий Google. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...