Перейти до змісту

Продам Apple Iphone 3GS 32GB НЕДОРОГО

Andy Korolov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Apple Iphone 3GS 32GB недорого, зі Штатів.

екран - 10/10, без подряпин.

задня кришка - 5/10. потерта, але тріщин немає.

усі кнопки працюють, крім кнопки вібро.

Можу по вимозі зробити джейл і анлок.

Є питання, питайте, можу скинути фотки за проханням.

Опубліковано

почти себестоимость)))

твоему апарату с джейлом и анлоком и в его состоянии красная цена 1500

Опубліковано

1. Відразу видно що професіонал. скинув мені аукціон. та ще й продавця з 0 рейтингом.

2. Хлопче, а ще одне питання!!! скільки коштує доставка 4скі в україну цікавився????

3. як часто американці готові відсилати товар в україну???

4. скільки коштує анлок 4скі з контрактом??? а вона з контрактом.

5. скільки коштує її доведення до нормального стану?

і взагалі. дякую за коментар. там написано торг. якщо ціна не підходить, заробляйте гроші. а 32ку я продам, чи за 1500, чи за 1900, може ще й комплект їй підшукаю і розлочу і бек поміняю. це не питання. головне не наїзди Ваші як саранчі на поле, а запитання і відповіді, і торг звичайно!!!

За обмеженістю повідомлень! всім бажаю знайти те, що шукають!

Всім дякую за перегляд!!!

Опубліковано

Nemcu:

Дякую за пораду. я її дуже чекав. запропонуйте, як відповідь, свій телефон на продаж з кращою ціною. тоді і поговоримо.

успіхів!

Опубліковано

Nemcu:

Дякую за пораду. я її дуже чекав. запропонуйте, як відповідь, свій телефон на продаж з кращою ціною. тоді і поговоримо.

успіхів!

мені вже немає чого пропонувати я вже все продва но ви продаєте дійсно дорого (принаймні по форумним міркам, на базарі якомусь чуду може і втюхаеш за скільки хочеш)

гарних продаж

Опубліковано

Nemcu:

успіхів!

мені вже немає чого пропонувати я вже все продва но ви продаєте дійсно дорого (принаймні по форумним міркам, на базарі якомусь чуду може і втюхаеш за скільки хочеш)

гарних продаж

дякую) там написано торг) можете торгуватися хоч до 1500. я може б і скинув.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...