Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Сувенірно-подарункова "Підкова". Шановні форумчани, постійно в наявності справжня кована підкова, оригінальний подарунок новосельцям, сімї, родичам чи просто людям якім ви бажаєте добра, достатку та щастя. Напевно всі чули про такий оберіг як підкова. Є підкова та підкова на підставці, яку можна поставити на поличку чи на робочий стіл. Підкови запаковані в гарну і акуратну деревяну коробочку з сіном в середині, та також віршиком-побажанням на пергаменті і все це щастя закріплене сургучною печаткою з символом підкови.

Підкова - 150грн.

Підкова на підставці - 180грн.

Находимось в Луцьку, але при потребі відправим в любий кінець України))))

Трішки по підковам.............

Як привернути удачу й багатство?

Використовувати підкову-талісман можна по-різному:

– вважається, що підкова, прибита над дверима ріжками догори, захищає оселю від зла;

– а якщо опустити ріжки донизу – вона приваблює в помешкання благополуччя;

– якщо підкову помістити на внутрішньому боці дверей або над ними – вона вирівнює енергетику приміщення – якщо у ньому є геопатогенні зони, шкідливі для здоров’я. Для цього ж можна тримати сувенірні підкови біля узголів’я спального місця;

– підкова в автомобілі буде оберігати власника від аварій та принесе йому удачу у справах;

– якщо в першу ніч повного місяця покласти підкову на підвіконня кінцями всередину, то вона привертатиме в оселю гроші та сприятиме матеріальному благополуччю;

– якщо підкову закопати в землю біля північно-західної стіни будинку, то вона забезпечить допомогу і підтримку у важливих справах;

– якщо у вас чомусь погано ростуть квіти, покладіть біля них підкову;

– щоб дія підкови була ефективною, після того, як ви їй виділили місце, її не можна перекладати.

post-8631-0-37064900-1349877829_thumb.jp

post-8631-0-82969500-1349877854_thumb.jp

post-8631-0-13210000-1349877883_thumb.jp

post-8631-0-70792500-1349877911_thumb.jp

post-8631-0-16874300-1349879564_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СУПЕР!!! в знайомих на вихідних навасєллля так шо кращого подарка не найду точно, мені одну без підставки, контакти в ЛС. :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чтобы подкова приносила счастье, надо прибить ее к копыту коня и пахать, пахать, пахать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фор vampirich

Думаю, що пявкам і прочім кровососам пахать та не очєнь приходиться))) Так як вид - паразитів. Вот на чужих горбах...так сказать))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу купити дві підкови на підставці. 0505456333.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу купити дві підкови на підставці. 0505456333.

Хай приносить удачу!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна мені і просту підкову і підкову на підставці. Одну над дверями повішу, а другу на робочій стіл чоловіку на офіс занесу, хай більше грошей додом приносить))))). Напишіть номер як з вами звязатись в приват. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,Nautilus1 йде в перманентний бан за створення Клонів. Разом зі всім своїми клонами:

Иванка,all-biz,Руслана,

Закрито!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...