vanus Опубліковано 13 Січня, 2006 в 07:50 #1 Опубліковано 13 Січня, 2006 в 07:50 Може кого цікавить яка тема - то пишіть сюди!мета - обговорення, дискусія, пошук виходів, опитування і т.д.Пишіть сюди чітко і просто без обговорень щоб мені було легше переглядати і зрозуміти і як результат правильно створити!
kudrom Опубліковано 17 Вересня, 2006 в 17:33 #2 Опубліковано 17 Вересня, 2006 в 17:33 Давай замутимо опитування типу "Чи вважаєте ви себе патріотом України?" Просто цікаво, що кожен буде вкладати в це поняття... А то фрази про "помірятись патріотизмом" мене дістали
Ukrod Опубліковано 10 Жовтня, 2006 в 10:08 #3 Опубліковано 10 Жовтня, 2006 в 10:08 Яка глибока думка народилась на форумі ЛМ ! Спроба узагальнення для нащадків. Аксіома (бо модер сказав ) : ...и так идиотов полно, а если какая тема всплывает — именно про политику — идиоты почему-то резко активизируются. Причём иногда активизируются внутренние идиоты в совершенно внятных людях. Теорема : Всі хто обговорюють політику - ідіоти ! Доведення : Природні ідіоти розмовляють переважно про політику (різко активуються, див. аксіому), а нормальні люди як тільки починають обговорювати політику стають ідіотами (активуються внутрішні ідіоти, див. аксіому). Ті з нормальних людей хто не став ідіотом одразу після першої фрази про політику, стане ним через деякий час спілкування з тими, хто ідіотами вже є, оскільки той хто спілкується з ідіотом сам таким є (згідно заг.від. аксіоми). Наслідки : 1) Всі політики - ідіоти. Всіх політиків в псіхушку. 2) Суспільно-активні громадяни часто розмовляють про політику. Всі суспільно-активні громадяни - ідіоти. Піднаслідок : Всі патріоти - ідіоти. 3) Нормальна людина, якщо почула десь розмову про політику, повинна негайно звернутись за допомогою до психіатра, оскільки може несподівано стати ідіотом прямо в громадському місці, коли мова зайде про політику знов. 4) Всі, хто дивиться новини по телевізору - латентні ідіоти. 5) Всі, хто ніколи не розмовляє про політику - виключно нормальні розумні люди. Приклад - мавпи, чукчі і т.п. 6) Вивісити в заголовок не таку довгу і цвітасту фразу (див. аксіому), а більш прагматичну : Всі хто обговорюють політику - ідіоти !, як доведену цією теоремою.
vanus Опубліковано 5 Лютого, 2007 в 15:10 Автор #4 Опубліковано 5 Лютого, 2007 в 15:10 Вопрос к модератору. Как насчет национальной толерантности и перехода на личности некоторых г-н? Я так понял, это нормально, оскорблять национальное достоинство? Жду развернутого ответа.ВідповідаюЯ гіпертолерантний.Всю мою родину по батькові було замордовано комуністами.МІй ліпший кум друг дитинства Андрій син комуністів і ним остався досіМій ліпший друг кум Дімка росіянинМій інженер Самвел - вірмен Мій партнер НімецьМій економіст Німець російського походженняВ житті зустрічав багато дівчат евреївЛюблю фільми з Джекі ЧаномВ дитинстві балдев від індійського кіно1 місяць жив в негритянському гуртожитку в Німеччині і ходив на блекнайтпатіЛюлю собак і кішок, є акваріум. Інколи навіть не мию на ніч ноги бо шкода бідненьких маленьких бактерій
lumax Опубліковано 23 Травня, 2007 в 01:44 #5 Опубліковано 23 Травня, 2007 в 01:44 В житті зустрічав багато дівчат евреїв А что ж вы, уважаемый, их "жидівками" не назвали? Ведь давеча от вас прозвучала именно такая формулировка. Или те, кого вы тра любили - еврейки, а все остальные - жиды? P.S. наткнулся вот на еще одну вашу фразу: "Дивлюсь я на це все і руки чешуться, але що поробиш в нас в "політиці" демократія." (24 Апреля 2007, тема "Не спешите покупать наклейки на клавиатуру"). Вы на редкость последовательны....
Ukrod Опубліковано 23 Травня, 2007 в 07:04 #6 Опубліковано 23 Травня, 2007 в 07:04 А что ж вы, уважаемый, их "жидівками" не назвали? Ведь давеча от вас прозвучала именно такая формулировка. Или те, кого вы тра любили - еврейки, а все остальные - жиды? Підтримую пана Lumax і пропоную утриматись від вжитку слова "жид" : 1) Хоча це стара українська назва для євреїв, в сучасній українській мові офіційним визнано саме етнонім "єврей", а "жид" визнано образливою назвою євреїв. 2) Ми ж не користуємось зазвичай старими етнонімами, як наприклад "лях" для поляків, "волох" для румун чи "москаль" для росіян. Чому цей випадок має бути виключенням ? 3) Євреї самі визнають цю назву образливою, тому пропоную зважати на їх почуття. Українці так само не люблять чути "хохол" чи "малорос" на свою адресу.
vanus Опубліковано 30 Червня, 2007 в 18:54 Автор #7 Опубліковано 30 Червня, 2007 в 18:54 Пропозиція приймається. Хоча в житті я користуюсь переважно словом "еврей", хоч слово "жид" (''jude'') дя мене більш зрозуміле. Проте я звик називати людей так як вони самі цього хочуть.
Yarchik Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:00 #8 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:00 Розкажи ще нам про Пашу, какім он парнем бил, а то про нього зараз в школі не не навчають.. Я знаю, що від Правил відходити не можна. Але мушу це зробити! Високошановні адміни, поважні модератори, та дорога громадо! Хтось від імені багатьма шанованого юзера georg'a увійшов під його ніком на форум, і пише від його імені! Треба щось робити! Цей мерзенний викрадач чужих паролів думає, що зможе користуватися чужим іменем, і писати під ним. Але він помиляється. Він міг би це робити, якби не видав себе. Тепер зрозуміло, що автор цитованого мною вище поста - не georg! Адже пост написаний українською мовою! Нада шота дєлать!
Plum Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:05 #9 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:05 нагородити за використання української мови і... забанити до вияснєнія обстоятєльств
vanus Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:15 Автор #10 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:15 Нада шота дєлать! перевірив ІР і шота зробив. 8---------))
kudrom Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 11:35 #11 Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 11:35 Пропозиція: підняти вгору в розділ "Важливо" тему з опитуванням щодо голосуванням на майбутніх виборах, а ще краще створити нове, але з повним переліком партій як в бюлетені, з варіантами "Проти всіх" та "Не піду на вибори". Так буде найбільш логічно та інформативно
vanus Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 11:59 Автор #12 Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 11:59 Пропозиція: підняти вгору в розділ "Важливо" тему з опитуванням щодо голосуванням на майбутніх виборах, а ще краще створити нове, але з повним переліком партій як в бюлетені, з варіантами "Проти всіх" та "Не піду на вибори". Так буде найбільш логічно та інформативно Пропоную Вам Кудром створити нове опитування з присутніми всіма партіями і відміткою проти всіх, а також з додатковим опитуванням про те чи піду на вибори чи ні.
Yarchik Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 12:15 #13 Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 12:15 Пропоную перейменувати розділ в "Політика і право", в ньому створити підрозділ "Юрисдикція" (Юридичні проблеми, питання, нюанси. Правовий захист себе і свого бізнесу). І призначити мене модератором цього розділу
difoto Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 12:26 #14 Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 12:26 Пропоную перейменувати розділ в "Політика і право", в ньому створити підрозділ "Юрисдикція" (Юридичні проблеми, питання, нюанси. Правовий захист себе і свого бізнесу). І призначити мене модератором цього розділу паддиржал! +1 дайош борде внештатного юриста!
kudrom Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 13:11 #15 Опубліковано 12 Вересня, 2007 в 13:11 Пропоную Вам Кудром створити нове опитування з присутніми всіма партіями і відміткою проти всіх, а також з додатковим опитуванням про те чи піду на вибори чи ні.От халепа.. Партій лишилось 20 + "проти всіх", а пунктів голосування 20 - як діяти?Yarchik в такому випадку назвати розділ все ж "Політика, суспільство, право". Суспільство - тому що деякі важливі питання аж ніяк не можна віднести до політики
Zerotul Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:57 #16 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 09:57 Пропоную нагородити троцкіста медалю з написом"Спасиба тибе што ти есть"-якщо б не він взагалі б не було дискусу-а в дискусі як то кажуть народжується правда
romaxa11 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:42 #17 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:42 Якщо в розділі політика не буде що писати і про що дискутувати то й Слава Богу!!! А відповідати на завідома конфліктні твердження і вести дискусію з людиною яка тебе твій народ і все що навколо тебе вважає помилкою історії - безнадійно, тому я проти медалі троцкісту-великоросу-маломозгосу
троцкист Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:54 #18 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 10:54 Предлагаю научиться не коверкать никнеймы.
Гість Zibers Опубліковано 12 Травня, 2008 в 11:55 #19 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 11:55 Предлагаю научиться не коверкать никнеймы.-1 Еслі ума мало що себе так абзивать - то неф тут торчать !
kudrom Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 09:25 #20 Опубліковано 6 Серпня, 2008 в 09:25 Пропоную забрати тему "Протест проти німецьких прикордонників-нацистів" з закріплених зверху і видалити тему про вибори модератора, а також об’єднати теми "пропозиції" і "дуже-дуже важливо". А то виходить що в підрозділі Важливо купа тем, а фактично там ніхто не пишевиконано
bond Опубліковано 17 Вересня, 2008 в 19:53 #21 Опубліковано 17 Вересня, 2008 в 19:53 Пропоную difoto поставити другим модером в розділі політика.не туда пишеш друже хоча ось моя відповідь.
laska Опубліковано 17 Вересня, 2008 в 20:37 #22 Опубліковано 17 Вересня, 2008 в 20:37 Пропоную difoto поставити другим модером в розділі політика. Шукаєш способи противаг і стримувань? Один банить - інший реанімує? Прикладом є наша влада.
bond Опубліковано 17 Вересня, 2008 в 21:00 #23 Опубліковано 17 Вересня, 2008 в 21:00 Оскільки всі розмови зводяться до "москалів". Думаю необхідно, щоб була підтримана інша точка зору.Як зразок можна подивитись на розділ релігії. По моєму там зараз все в порядку.А банитись фактично хтось буде за згодою двох модерів. (І це буде вже точно справедливий бан)
bond Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 17:59 #24 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 17:59 Пропозиція відхилена по кандидатурі difoto, чи взагалі по другому модеру "з іншої сторони барикад"?
Zibers Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 18:14 #25 Опубліковано 19 Вересня, 2008 в 18:14 Пропоную мене поставити другим модером в розділі політика.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.