Перейти до змісту

Питання про Exell

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перейшов на цю програму і зтикнувся з такою ситуацією - не можу в цій програмі скопіювати текстові чи цифрові дані.

Наприклад з одного документа в Ікселі копіюю якісь дані і пробую вставити в інший ікселівський документ і не виходить.

Замість інформації вставляєтся якась точка.

Тобто до цього, в іншому ікселі все получалося, значить як це робится точно знаю :) :) , а що цей раз - не розумію.

Що роблю не так чи що потрібно робити щоб було так...

post-6552-0-89906000-1349860929_thumb.pn

Опубліковано

я правильно зрозумів: ти стаєш на ячєйку з циферкою, настискаєш контрол+С, переходиш в інший документ, контрол+V, і вставляє якусь фігню ? :sq_ye:

Опубліковано

eXeLL??? а це що? :_09:

Это программа :) ... наверное

ЗЫ. Не удивительно что что-то не выходит, наверное сначала нужно сходить в школу и научиться писать и читать.

Опубліковано

Версія офісу яка?

Попробуйте скопіюувати мишкою через випадаюче меню, а не клавіатурою, якщо так прокатить, то значить в настройках Екселя там де комбінація клавіш збились настройки (таке деколи буває, правда не ясно з яких причин), або хтось намутив, виставить на які вам зручні і все має бути гуд.

Опубліковано

Не через клавіатуру, не через випадаюче вікно не получаєтся.

На жаль ця функція мені допомагала б в роботі а скористатися не можу.

(офіс 2010)

Попробував дані скопіювати в Word - те ж саме вихотить- ця велика крапка .

Прохання до малолеток,які сидять цілими днями в інтернеті і крім цього нічого не знають сюди не відписувати.

Хочется виділитися за рахунок інших -іди в свій клас/групу і там самовиражайся.

І школу я закінчив коли тебе в планах не було. Гордися своїм відписанням???? Адже ти показав що ти знаєш все,(або так думаєш) а я нічого - саме час посміятися.

Я коли створював цю тему саме на таку відповідь і чекав, дуже дякую, ти дуже допоміг.

По своїй роботі я багато чого знаю, і принцип, і терміни. І до мене звертаются за порадою... щось ніколи не виникало думки сміятися з людей коли ті путають чи терміни, чи тлумачення законодавства. Мабуть зі мною щось не так :)

Це так просто виявити повагу... та кому я кажу.

Опубліковано

можливо там э якісь об"єкти, ексель часом ковбасить при такому копіюванні

Спробуй скопіювати меньший діапазон. не всю табличку а частину, чи лише один рядок з неї

якщо частина даних копіюється нормально, значить в якійсь ячейці є "граблі" об які ексель спотикається.

Можливо якісь дані пошкоджено

спробуй перезагрузити комп - з буфером копіювання теж час від часу бувають приколи.

спробуй створити нову невеличку табличку і заповни випадковими значеннями, і скопіюй, глянь як вставляється.

Щоб зрозуміти чи це в даних проблема, чи в екселі

Опубліковано

eXeLL??? а це що? :_09:

Може спробуєте допомогти людині, а не тролити умнік?? Як же бісить позиція, що всі мають бути програмістами або адмінами..

По темі, формат міняється, якщо вставляти числа й текст, можливо стоїть захист даних?

Опубліковано

Не через клавіатуру, не через випадаюче вікно не получаєтся.

На жаль ця функція мені допомагала б в роботі.

(офіс 2010)

Прохання до малолеток,які сидять цілими днями в інтернеті і крім цього нічого не знають сюди не відписувати.

Хочется виділитися за рахунок інших -іди в свій клас/групу і там самовиражайся.

І школу я закінчив коли тебе в планах не було. Гордися своїм відписанням???? Адже ти показав що ти знаєш все а я нічого - саме час посміятися.

Я коли створював цю тему саме на таку відповідь і чекав, дуже дякую, ти дуже допоміг.

По своїй роботі я багато чого знаю, і принцип, і терміни. І до мене звертаются за порадою... щось ніколи не виникало думки сміятися з людей коли ті путають чи терміни, чи тлумачення законодавства. Мабуть зі мною щось не так :)

Це так просто виявити повагу... та кому я кажу.

Спасибо за комплименты, в возвасте Вы от некоторых не далеко ушли. Прошу прощения за сделанные Вам замечания, Но раз уж Вы просите о помощи то будьте добры пишите названия вещей и программ ихними законными именами и не коверкайте их. Даже после того как Вы исправили название темы, Вы снова попали пальцем в небо. Программа Excel называется именно Excel , но ни eXeLL и не Exell.

Исправте ещё раз, надеемся будет без ошибок. И не язвите когда Вам делают замечание по делу.

ЗЫ. Правильное написание очень полезно, для правильного поиска и оказания помощи.

Опубліковано

Тільки що знову пробував по різному - спочатку все вийшло. Все копіювало, Через раз знову замість даних та точка.

Копіюю просто десятизначні номери і вставляю в такого ж розміру клітини. Мало б все виходити.

А як відкрити буфер копіювання? Може його потрібно чистити?

Чесно кажучи я не думав що це така проблема, думав що щось чи десь в настройках...і з вашої поради я швидко розберусь.

Опубліковано

VitaliyS.

Повністю згоден з Вами.

Згадався один анекдот:

Чем отличаются американский форум от русского:

Американский форум - задал вопрос, тебе на него обстоятельно и вежливо ответят.

Русский форум - задал вопрос, тебе ещё 2 часа будут объяснять какой ты мудак!

В свій час переконався у цьому на власному досвіді

Щодо питання. Можливо формат ячєєк відрізняється?

Опубліковано

VitaliyS.

Повністю згоден з Вами.

Згадався один анекдот:

Чем отличаются американский форум от русского:

Американский форум - задал вопрос, тебе на него обстоятельно и вежливо ответят.

Русский форум - задал вопрос, тебе ещё 2 часа будут объяснять какой ты мудак!

В свій час переконався у цьому на власному досвіді.

Чтобы получить правильный ответ, нужно уметь задавать правильный вопрос.

Вспомнилось 2 пословицы:

1. Каков вопрос , таков ответ.

2. Не научи да в мир пусти, хер тебе не ягодки. (тут нужно мозг напрячь)

Опубліковано

... можливо стоїть захист даних?

Підкажіть як це взнати і де дивитися, дякую.

Я працюю на велику міжнародну компанію і періодично прохожу тренінги по роботі.

Один з основних - ми ніколи не сміємося з клієнта коли той робить помилку чи чогось не знає ( а якби знав то не питав би, вірно?), ми не робимо зауважень клієнту, адже він в першу чергу людина яка потребує поваги, як і всі ми. Але, навіть якби я не працював тут і не проходив різні навчання, я всеодно знав би як це робится правильно. Бо все просто - я поважаю співрозмовника!

Опубліковано

В свій час переконався у цьому на власному досвіді

Щодо питання. Можливо формат ячєєк відрізняється?

Ви знаєте, я декілька днів думав чи писати це питання на цей форум і саме по цій причині.

Чесно, я підозрював про такого роду відповіді на мою тему, дуже вже вона "дитяча"... але це питання, точніше його вирішення мені здорово б скоротило час при внесенні даних. Вот і зважився :).

При копіюванні "ячейки" одинакові. Мабуть, раз така справа, просто заспокоюся та буду по два рази вносити дані.

На жаль, я по програмах не дуже добре розбираюся, а зараз так взагалі запутався.

Опубліковано

якщо офіс у вас правильно взломаний або ліцензійний проблем не має бути, а так можу допомогти віддалено по тім вьювері

Опубліковано

ви написали що працюєте на велику міжнародну компанію

У вас айтішніка немає штатного, щоб його запитати? на місці поклацавши якось легше зорієнтуватися

Опубліковано

Ще така фіча може бути, на буфер обміну може впливати додаток до Skype - Click to Call. Вимкніть його якщо є

Немає такого.

якщо офіс у вас правильно взломаний або ліцензійний проблем не має бути, а так можу допомогти віддалено по тім вьювері

Я так розумію що питання саме в цьому. Бо програму просто встановили, і вона не взломана і не ліцензійна (незареєстрована)

...

У вас айтішніка немає штатного, щоб його запитати? на місці поклацавши якось легше зорієнтуватися

Є декілька їх, але вони зобов'язані нам допомагати ТІЛЬКИ з корпоративними програмами.

Провозившись і робивши все що ви радили зрозумів одне - якщо зкопіювати щось і не закривати документ, з якого скопійовано тоді все гарно копіюєтся в інший документ.

Варто тільки закрити документ з якого скопійовано - копіюєтся тільки крапка.

Дякую що спробували допомогти. Думаю справа в неліцензійній програмі.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Питання по Word-у до асів

як так зробити, щоб картинка була посередині стрічки чи навпаки стрічка рівнялась відносно картинки

Для прикладу: як в 2-гому зробити так як в 1-му

test.doc

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...