Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Люди підскажіть будь ласка з виходом нового аплофона 5 зявилась і нова оська чи варто шити новою прошвою чи не буде лагати

Зараз користуюсь 5,1,1 все задовільняє

Опубліковано

отвечу максимально кратко :smile3: если используешь джейл, то шить не стоит - потеряешь много твиков, которые еще не доделаны под "шестерку". если все легально и цивильно - шей, некоторое ускорение по сравнению с 5.1.1 присутствует.

Опубліковано

Neverlock апарат

Мова йде не про прив'язку до оператора, а jailbreak

Не знаю, друг каже що батарею стало трішки більше хавати. Я теж поки на 5.1.1, переходити не збираюсь.

Опубліковано

на 5.1.1 как раз переходить стоит :) особенно если аппарат неверлок. практически весь софт, кроме совсем уж древнего и забытого, вылизан и протестирован для этой прошивки. существуют прекрасные кастомные прошивки 5.1.1, например от tt22 и Shurik_A (брать на рутрекере) c хактивацией и кучей софта или наоборот, максимально облегченные.

Опубліковано

Мене влаштовує і "стокова" 5.1.1, якщо чесно =)

Зробив джейл для деякого софту і твіків, і все.

Опубліковано

Нічого ломати не хочу повністю влаштовує 5,1,1 але просто думаю чи не буде він лагати на цій ОСі

Опубліковано

Люди підскажіть будь ласка з виходом нового аплофона 5 зявилась і нова оська чи варто шити новою прошвою чи не буде лагати

Зараз користуюсь 5,1,1 все задовільняє

якщо апарат лочений, то апгрейд і не варто робити, бо джейлбрейк ще не вийшов і анлок не зробите! хіба що зберегти shsh прошитись на 6-ту версію погратись і назад на 5.1.1... але думаю глюки будуть, бо в мене на 5.1.1 приторможує іноді... +на 3gs між 5.1.1 і 6.0 різниця особо не почуствується (сірі на 3gs не підтримується, карти нові отстой, дизайн можна і через сідію зробити і т.д.)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Так хлопці, бачу ви в цьому розумієтеся, а тепер(тільки без матюків) допоможіть або зробіть. Оновила ПО з 5,0,1 до 6,0 , оновлення не вийшло і зробила бекап, але після цього потребує активацію. Що робити? Допоможіть будь-ласка=)

Опубліковано

не вышло и сделала бекап - как сие понимать? какая сейчас прошивка на телефоне? если 5.0.1, то ставь любую кастомную прошивку с хактивацией, они есть и на рутрекере, и на 4pad.ru. лучше уж 5.1.1 сразу. а если 6.0, то ищи симкарту оператора к которому привязан телефон (если залочен) или просто активируй любой симкартой (если разлочен)

Опубліковано

не вышло и сделала бекап - как сие понимать? какая сейчас прошивка на телефоне? если 5.0.1, то ставь любую кастомную прошивку с хактивацией, они есть и на рутрекере, и на 4pad.ru. лучше уж 5.1.1 сразу. а если 6.0, то ищи симкарту оператора к которому привязан телефон (если залочен) или просто активируй любой симкартой (если разлочен)

Обновляло и потом написало, что ПО не установлено, ошибка. Я нажала в айтюнсе восстановить и после этого такая фигня( Через Tinyumbrella получила такие данные

MB715LL/A - 3GS

Instal.Vers. - 6.0

Baseband - 06.15.00 - 6.4_M3GS

ECID(Dec) - 2191525274382

ECID(HEX) - 1FE4115E30E

SER.N. 5K041EP23NP

IMEI 012265007687606

При активации пишет, что нету сим карты на айтюнсе

Опубліковано

є таке хороше правило: "работает - не трогай"

а тепер хлопцям, які розбираються, буде свіжий заробіток

Опубліковано

Ну то хай би вже хтось взявся, а то я без телефону, як без рук(

Ой ! Ёй! Да что же это Вы так! Модемчик то у Вас Хакнутый 6.15.00 стоит. Теперь повозиться нужно будет. Да и с версией 6.0 данный модем работать не будет. Если бесплатно ни кто не поможет. Сделаю. Вопросы в личку.

Опубліковано

А если на 6й оси аппарат 4s и залочен на AT&T (с Америки)? Унлок возможен, кроме как обращаться к оффсервису AT&T ?? 3-й айфон тоже с такой же проблемой

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...