Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придивився собі монітор Samsung 24" S24B370H http://hard.rozetka....04882/comments/

Можливо хтось порадить щось краще. Вимоги: 24", бюджет до 2тис грн.

Монітор для кіно, робота з документами, серфінг. В принципі - класика...

P.S. З мене "+" :)

Опубліковано

Десь в сусідній темі вже писав, зараз сенсу TN матрицю купувати немає. Або BENQ з VA або з IPS якийсь.

Опубліковано

Ти на час відклику не дуже зважай, вибереш модель, дивися тести й відгуки, чи є шлейфи. Виробники часом відклику й контрасністю маніпулюють для маркетингу.

Ще раз більше до теми, мені недавно довелося вибирати монітор і я досить багато часу присвятив цьому. В кінці вибір впав на http://hard.rozetka.com.ua/benq_ew2420/p120409/ http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=28:25668

і на фірму AOC (цей більше сподобався навіть дизайном, глянець неподобається та й гонять на нього всюди), але АОС робить тільки 23" монітори на IPS

Опубліковано

а те що в ньому час відклику стоїть 8 мс ?

А ти його що варити будеш? :) жарт.

Як ти написав для "класики" різниці в часі відклику ти не побачиш, а от в насиченості картинки так.

Матрицю PVA споглядати буде краще. Але як написано вище - довіряй, але перевіряй.

Гугл в руки і читати огляди.

Опубліковано

Ще раджу купувати монітор в магазині, бо замовивши буде важко оцінити візуально, а кілька битих пікселів - негарантійний випадок, але ж купувати такого незахочеться і в моніторів з ЛЕД бувають недоліки з її нерівномірною підсвіткою.

Опубліковано

До 2000грн кращий вибір Dell U2312HM. До плюсів можна віднести: відсутність глянцю, USB порти (що є дуже зручним, якщо ваш системний блок знаходиться під столом), IPS матриця. До мінусів: відсутність HDMI, яле як на мене, це не критично.

Опубліковано

Якщо потр

До 2000грн кращий вибір Dell U2312HM.... До мінусів: відсутність HDMI

Якщо дуже потрібен HDMI то є от такий непоганий варіант. http://hard.rozetka.com.ua/xb2374hds_b1/p203766/

Опубліковано

А мене такий Філя півроку користуюсь точно такіж потребі фільми, ігри , інтернет на інше для дому та роботи нарікань поки ніяких все влаштовує (один - немає підсвітки кнопок управління але це мене не парить) можу допомогти -показати в дії- якщо цікавить.

Опубліковано

Одне з 2х DVI HDMI вони майже ідентичні, HDMI розроблений для приставок, там ще звук разом підключається (правда неясно чи на ПК теж:)) Краще бери з максимальним набором портів.

Опубліковано

Так. HDMI на ПК теж передає звук. Для цього відеоплати обладнують звуковими чипами (Якщо у вас NVIDIA, наприклад з HDMI то у "диспетчері пристроїв" можна побачити NVIDIA High definition Audio)

У цьому ціновому діапазоні на не ТН-матрицях чудові монітори Benq а інших і нема - або ж Liyama - не рекомендую..вперше купив цю марку і з битим пікселом і незручне меню(або не пощастило))). http://hotline.ua/co...1-229577-595221 . Із них віддам перевагу EW2420 за USB порти.

Опубліковано

Одне з 2х DVI HDMI вони майже ідентичні, HDMI розроблений для приставок, там ще звук разом підключається (правда неясно чи на ПК теж :)) Краще бери з максимальним набором портів.

не ідентичні)

High Definition Multimedia Interface(МФА: [haɪ ˌdefɪˈnɪʃən ˌmʌltiˈmiːdiə ˈɪntəfeɪs], скорочено HDMI) — інтерфейс та кабель для передачі цифрових відео та аудіо даних, є альтернативою аналогових інтерфейсів. HDMI був створений спеціально для нового стандарту телебачення високої чіткості — HDTV, таким інтерфейсом обладнуються практично всі телевізори з підтримкою HDTV. В цьому стандарті передбачений засіб протидії нелегальному копіюванню (англ. High Bandwidth Digital Copy Protection, HDCP).

HDMI забезпечує цифрове DVI-з'єднання декількох цифрових пристроїв за допомогою відповідних кабелів. Є заміною аналогових стандартів підключення, таких як SCART або RCA. Основна відмінність між HDMI та DVI полягає в тому, що роз'єм HDMI менший за розміром, а також підтримує передачу багатоканальних цифрових аудіосигналів. HDMI сумісний з DVI, за допомогою спеціального перехідника HDMI можливо з'єднати з DVI і використовувати для передачі цифрового сигналу. У такому разі, для передачі звуку потрібно використовувати окремий кабель.

http://uk.wikipedia.org/wiki/HDMI

звук через ХДМІ йде. перевірено на Нвідіа ГТ240, та Нвідіа Іон

Опубліковано

Я незнаю як у вас, але в мене що з встроеної відео і де звук по ХДМІ що і з установленої проблем ніяких і 2х ХДМІ (на моніторі) влаштовують по одному комп підключений по другому спутниковій тюнер.

Опубліковано

HDMI галіма "фішка" для монітора. Реально HDMI = DVI+ЗВУК (розроблено для побутової техніки) і нафіг не тра в моніторі якщо ти не збираєшся слухати фільми з колонок вмонтованих в монітор :)

DVI полюбе має бути бо монітор 1920х1080 без цифри - то якийсь недогризок.

вибери собі якогось який сподобався і купи. все інше - тупа фігня для оленів (якщо не плануєш купляти мон за 1,5-2к баксів)

Опубліковано

Стосовно HDMI все вище сказане правильно: HDMI = DVI+ЗВУК (не забуваемо про перехідники DVI-HDMI, які ідуть в комлекті з відеокартами). Потрібно також звертати увагу на різні DVI кабелі.

При наявності в моніторі HDMI в його комплектаціїї може зявитися аудіовихід для підєднання колонок (вух) або вмонтовані динаміки (зазвичай 2Вт).

Після придбання нового монітору з усіма 3-ма розємами експерементував з підключенням просто для себе і щоб зясувати чи купувати новий HDMI кабель. Чорний колір найкращий виявився при підключенні через HDMI напряму з карти.

Опубліковано

от тільки біда що вони впринципі відрізнятися не можуть на одному моніторі і одній відеокарточці так як є банально одним і тим же виходом/входом. Питання хіба в якось кабелів DVI/HDMI якими підключався монітор.

Опубліковано

Ось і я теж зробив висновок, що питання в кабелях. DVI Connetors Types.

Хоча був якісний (відносно) комплектний DVI-D SL від дорого Сема і недорогий "вузькоокий" HDMI 1.2.

А ось при підключенні ще HD3870 через перехідник по HDMI і напряму DVI-DVI - різниці дійсно не було (за винятком обрізання картинки по HDMI, яка вирішувалася галочкою в дровах радеонів).

І ще на цій же карточці було перевірено, що в DVI є звук. Після підключення відео через перехідник DVI-HDMI до телевізора звук був теж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...