bablo Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:00 #1 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:00 приймаю замовлення на розробку веб сайтiв.
september25 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:07 #2 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:07 Якими технологіями володієте?
aroma Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:13 #3 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:13 Краще відразу посилання на свій сайт з портфоліо
bablo Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 18:04 Автор #4 Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 18:04 власного немає , я роблю сайт на вашу тематику ви його оцінюєте HTML FLASH
september25 Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 21:18 #5 Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 21:18 Якщо хочеш займатися розробкою веб-сайтів напиши спочатку свій. По-перше це реклама, яка тобі майже нічого не коштуватиме, по-друге, повинні ж люди побачити що ти вмієш. А поки що, in my humble opinion, робити тобі на цьому ринку немає що. Але загалом бажаю тобі удачі.
bablo Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 21:51 Автор #6 Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 21:51 а що мені мішає зробити людині сайт? сподобаєтся купить а ні то ні
Zevs_Isver Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 22:08 #7 Опубліковано 2 Жовтня, 2012 в 22:08 Не доверяй лысому парикмахеру, он не уважает твои волосы а що мені мішає зробити людині сайт? сподобаєтся купить а ні то ні наверное отсутствие знаний
bablo Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 07:07 Автор #8 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 07:07 Не доверяй лысому парикмахеру, он не уважает твои волосы а що мені мішає зробити людині сайт? сподобаєтся купить а ні то ні наверное отсутствие знаний якби я не знав то не писав би тему
september25 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 07:41 #9 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 07:41 а що мені мішає зробити людині сайт? сподобаєтся купить а ні то ніЯкщо ти не можеш зробити сайт собі, що спонукає тебе думати, що ти зможеш зробити його комусь?
bablo Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 09:42 Автор #10 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 09:42 а що мені мішає зробити людині сайт? сподобаєтся купить а ні то ніЯкщо ти не можеш зробити сайт собі, що спонукає тебе думати, що ти зможеш зробити його комусь?а для чого мені робити свій сайт? я тему написав не для того шоб показувати сайти , я просто розробляю і продаю, що тут не ясного? якби в мене було бажання зробити собі сайт зроблю, но це не для чого.а що мені мішає зробити людині сайт? сподобаєтся купить а ні то ніЯкщо ти не можеш зробити сайт собі, що спонукає тебе думати, що ти зможеш зробити його комусь?а для чого мені робити свій сайт? я тему написав не для того шоб показувати сайти , я просто розробляю і продаю, що тут не ясного? якби в мене було бажання зробити собі сайт зроблю, но це не для чого.ящо вам так цікаво скиньте свою пошту я на пошту вам закину сайт який заказав один чоловік, простенький такий сайт мобільний світ не повністю дописаний в розробці ще,можу показати його.
gen552 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 09:48 #11 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 09:48 Чё вы накинулись на человека. Он же халяву предлагает. Вот закажу у ТС сайт. Мне он нужен не срочно. а точнее говоря, вообще не нужен. Могу 2 месяца подождать. Он мне его сделает. Мне он не понравится - я откажусь. Я что-то потерял? А может и понравится. И я его куплю.Много лет назад, я так и начинал карьеру дизайнера.- А хотите я Вам буклет сделаю?- А зачем он мне?- Это Вы сейчас так говорите, а когда увидете макет - захотите.- Та ну нафиг.- Тогда давайте так: я делаю. Если Вам нравится - печатаемся. Нет - я оставляю его себе. Вы ничего не теряете.- А, ну делай раз так хочется.И делал! И часто пролетал. Потому, что я был херовым дизайнером, а опыта нужно было набираться. И портфолио за пазухой иметь.Так что, ТС на верном пути. А есть такие, которые без опыта, уже со старта бабки пытаются лопатами грести. Делают черти что и суммы с потолка ставят.
Coding Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 10:16 #12 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 10:16 Швидше всього ви робите не сайт, а шаблон на нього.
bablo Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 10:25 Автор #13 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 10:25 звичайно шаблон
bablo Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 12:31 Автор #15 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 12:31 така велика проблема закинути його в нет?
september25 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 12:56 #16 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 12:56 Чё вы накинулись на человека. Он же халяву предлагает.Та ніхто на нього не накинувся. Навпаки, йому підказують як краще. Що хлопцю заважає зробити пару сайтів і шукати з ними клієнтів? А то я зрозумів, що позиція у нього така: ви спочатку замовте, я буду робити, а потім якщо вам сподобається, ви його у мене купите. А що заважає йому зробити свій власний сайт, потім сайт товариша, сусіда. своко класу чи групи (не знаю чи учень він чи студент), сусідського кота Васі, таким чином сформувати своє власне портфоліо і показувати його клієнтам. Ви ж теж не почали "бабло косити" відрразу. Був жеж певний період коли ви працювали задарма, на авторитет? Правда? Так що хлопцю поганого ніхто не бажає. Хоче прогресувати - хай слухає поради і мотає на вус. Хоча судячи з того який він вибрав собі нік в нього на умі не прогрес у своїй сфері, а бабло.
bablo Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 14:40 Автор #17 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 14:40 Чё вы накинулись на человека. Он же халяву предлагает.Та ніхто на нього не накинувся. Навпаки, йому підказують як краще. Що хлопцю заважає зробити пару сайтів і шукати з ними клієнтів? А то я зрозумів, що позиція у нього така: ви спочатку замовте, я буду робити, а потім якщо вам сподобається, ви його у мене купите. А що заважає йому зробити свій власний сайт, потім сайт товариша, сусіда. своко класу чи групи (не знаю чи учень він чи студент), сусідського кота Васі, таким чином сформувати своє власне портфоліо і показувати його клієнтам. Ви ж теж не почали "бабло косити" відрразу. Був жеж певний період коли ви працювали задарма, на авторитет? Правда? Так що хлопцю поганого ніхто не бажає. Хоче прогресувати - хай слухає поради і мотає на вус. Хоча судячи з того який він вибрав собі нік в нього на умі не прогрес у своїй сфері, а бабло.тоді виходить якшо у вас нік септембер то у вас на умі одні місяці так? логіка є? немає!!!, тоді якого хєра засирати тему не подобається ALT+F4 і немає проблем. дякую всім ТЕМА ЗАКРИТА
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.