Перейти до змісту

відмова в паспорті

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротше, збиралася я в Англію на пластовий табір, подала в центральний осередок документи і... через одну людину, яка на то всьо забила, вліпили мені в паспорт відмову. От так. Чим це мені загрожує і як щось можна змінити?

Опубліковано
Коротше, збиралася я в Англію на пластовий табір, подала в центральний осередок документи і... через одну людину, яка на то всьо забила, вліпили мені в паспорт відмову. От так. Чим це мені загрожує і як щось можна змінити?

шо прям таки в паспорт?

:D

Опубліковано

В принципе плохо дело... Вот уж засранцы в посольствах совсем обарзели... Украинцев за людей не считают... Я серьезно... :D

Можешь попробовать сменить паспорт. Я, конечно, не эксперт по паспортно-визовым вопросам, но кажется мне, что этим летом в Великобританию ты уже вряд ли поедешь... :) Хотелось бы, чтобы я ошибался, честно.

Опубліковано

бритиша отличаются тем, что могут даже при наличии визы завернуть уже на их таможне. и послать домой. причем их не валит, что у тебя проплачено проживание и обратный билет на самолет через неделю

Опубліковано
бритиша отличаются тем, что могут даже при наличии визы завернуть уже на их таможне. и послать домой. причем их не валит, что у тебя проплачено проживание и обратный билет на самолет через неделю

Козли, нє? Ну нафіга так псувати паспорт!?

В принципе плохо дело... Вот уж засранцы в посольствах совсем обарзели... Украинцев за людей не считают... Я серьезно... :D

Можешь попробовать сменить паспорт. Я, конечно, не эксперт по паспортно-визовым вопросам, но кажется мне, что этим летом в Великобританию ты уже вряд ли поедешь... ;) Хотелось бы, чтобы я ошибался, честно.

Та ти правий, позвонили послу, хочуть ще раз спробувати подати документи. Але щоб так, без жодного пояснення, але ж їм можна, вони ж входять в вісім найбагатших країн. Якщо Блер може на Юща плювати, то чого якийсь аташе не може наплювати на обивателя?

Опубліковано

Спробуй поміняти паспорт.З новим паспортом відкриєш візу в любу іншу країну,крім Британії.Наскільки я знаю,в них окрема база даних і країни Шенгену зможуть тебе пустити.

Як тебе ще втішити?Ну хіба що як в старому анегдоті- "А могли й у вухо дати". :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...