Перейти до змісту

Вело-хованки

CTyDeHT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

десь прочитав про вело-квача в парку і в голові моїй сяйнула думка про хованки) адже всі колись в дворі бігали в квача і хованки :D

так от можна спробувати в парку з'їхатись всім, вибрати того хто шукатиме, вибрати основний пункт (базу) і всім роз'хатись по парку. Тоді той, хто шукає, знаходить когось і мусить його зловити, поки той не втече до бази :horse:

Ось така гра) Вносьте свої корективи і го в парк :duel:

Опубліковано

Забув додати що в вечірній час, годині так о 19.30 можна збиратись.Та й у будній день людей в парку, тим більше ввечері, немає практично, тому, думаю, все обійдеться добре)

Опубліковано

Думаю людей вже достатньо прочитали тему, давайте в понеділок годині в восьмій зберемось біля входу в парк (там де сцену ставлять зазвичай) та й спробуєм що з того вийде

Опубліковано

Кстати, игры в квача у нас стихийно преростали в прятки, когда мы не ограничивали территорию, а гоняли по всему парку. Ночью. Зимой. Прохожих, сами понимаете, мало. Нам никто не мешал.

Эх, и весело было.:)

Опубліковано

Здається мені хованки перейшли в флуд.давайте но або по темі або ціхо, ібо тут мають обговорюватись хованки..

Еще раз убедился что любят люди поумичать а форуме :)

По поводу "квача"...если это тот квач что я играл когда то в детстве то будет кровавое месиво :) Я ЗА!!! Когда начнем?

Як написано вище- в понеділок о 19.30 біля входу в парк (там де зазвичай ставлять сцену)

Опубліковано

В принципі.. ОК.. на крайняк просто покатаємось/поганяємо по парку... якщо з роботою не буде затика.. понеділок все ж таки. )

Опубліковано

В принципі.. ОК.. на крайняк просто покатаємось/поганяємо по парку... якщо з роботою не буде затика.. понеділок все ж таки. )

Зате кого-кого а діток, за яких всі так тут розпереживались, не буде в парку :)

Опубліковано

Неочікувано полагодили ліхтарика...)) так що.. постраюсь бути.

Хованки .. це канєш жесть... по парку вночі шукати народ..)))) треба придумати щось динамічне.. квач на території дитячого містечка.. буде.. думаю в самий раз.)))

Опубліковано

Все спрятались :) все выиграли! Был в парке в 19 04 проездом никого не было, дождь все испортил :(

ToxaViking не боишься так велосипед оставлять? :huh:

Опубліковано

десь прочитав про вело-квача в парку і в голові моїй сяйнула думка про хованки) адже всі колись в дворі бігали в квача і хованки :D

так от можна спробувати в парку з'їхатись всім, вибрати того хто шукатиме, вибрати основний пункт (базу) і всім роз'хатись по парку. Тоді той, хто шукає, знаходить когось і мусить його зловити, поки той не втече до бази :horse:

Ось така гра) Вносьте свої корективи і го в парк :duel:

Ідея хороша я за!Правда у мене ліхтар 3 ватний а там тре 10ватний,щоб як у поїзда фара світило-))))

Опубліковано

А ви всі цукрові? Від дощу розпливетесь? Щоб я з вами ще куди поїхав чи запропонував щось..

Опубліковано

На улице :) Есть у меня одна коварая мысль :)

ну по-перше шо в мене красти, там стоїть все просте і базове

по-друге мені його добре видно у вікно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...