Перейти до змісту

Продаю ADSL модем

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось на кшталт типу: "Продаю машину на бензині, В користуванні півроку, практично нова. Гарантії вже немає, стан відмінний - .....доларів".

Купив би сам таку машину, як думаєш?

Опубліковано

Щось на кшталт типу: "Продаю машину на бензині, В користуванні півроку, практично нова. Гарантії вже немає, стан відмінний - .....доларів".

Купив би сам таку машину, як думаєш?

Це всього-навсього модем, думаю, щодо такої техніки питань виникати не повинно, оскільки в людей працює роками без нарікань. Гроші невеликі, якщо щось не сподобається - поверну. От і всі справи.

Опубліковано

Це всього-навсього модем, думаю, щодо такої техніки питань виникати не повинно, оскільки в людей працює роками без нарікань. Гроші невеликі, якщо щось не сподобається - поверну. От і всі справи.

ага, а до мене весь час приходять купувати *стандартнi* батарейки, можна подумати, вони не стандартнi бувають, вони всi стандартнi, бо на заводах серiйно виготовляются, але рiзних рохмiрiв. Коротше кажучи, всього-навсього вкажiть модель всього-навсього модема, бо тема всього-навсього буде закрита

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...